اول بگم که املای صحیح کلمه «توزیع»، «توزیع» است (: در فارسی و عربی کلمه ای به اسم «توضیع» نداریم.
بعدش هم اینکه اگر یک سایت درست و حسابی می خواین، یک غیرحرفه ای نمی تونه با خوندن یک کتاب بهش برسه. خودت مستقل یاد بگیر ولی کار راه انداختن این سایت رو اگر قراره زیر هک و اتک و اسپم و .. دوام بیاره، به یک حرفه ای بده.
خب ، سايت ما سالهاست كه داره توسط اين شركت هاي بي كيفيت اداره ميشه و خودم خير سرم دانشجوي اي تي ام و كلي در اين زمينه فعاليت ها داشتم حالا ويندوزي بوده نه لينوكسي!! لذا ترجيح ميدم اگر هك هم شد تو هاست و سروري باشه كه بدونم چه خبره نه اينكه ماهي فلان قدر بدم هر ثانيه داوون باشه! نميدونم والا ولي به مساله ارسال ايميل و.. فكر ميكنم ميگم به دردسرش نمي ارزه!!
دوست ديگه مون كه گفتن لينك دادن و... متشكرم ازت اون لينك رو دارم ميخونم قبلا هم ديده بودمش ،
و اون دوستمون هم كه پيشنهاد ماشين مجازي داده بايد بگم عاليه تو فكرشم اين كارو بكنم ولي خب همچنان پيشنهاد دوستان ميتونه منو كمك كنه
راستي من املام ضعيفه نميدونم چرا!!! بابت اون كلمه توزيع متشكرم
{شايد اين حرف من بي معني جلوه كنه توي اوپن سورس ها ، ولي من حاضرم هزينه پرداخت كنم به صورت خصوصي و يا حالا هر صورت ديگه ، شخصي باشه كه بياد بهم ياد بده كه چطوري يه سرور لينوكسي رو كانفيك گنم و امادش كنم برا هاست ، از 0 نصب تا 100 ارسال ايميل و... ، هم خودم فضاي اين كارو دارم (تو كرج) هم ادرس بدن ميتونم بيام البته تو محدوده تهران كرج... حالا اگر كسي احساس ميكنه حرفه اي هستش و ميتونه بهم بابت اين مساله پ.خ بده..}
یک سری دوره هستش به اسم 0 تا 100 سرور هایه لینوکسی . اگر اون کلاسارو برین تقریبا همه چیز رو یاد میگیرین .
سرورتون که ویندوزی بوده اگر سایتتون asp باشه رو لینوکس راه نمیفته.
سلام ، متشكرم،نه من كي گفتم سرور ما ويندوزي بوده؟؟ لطفا يك بار ديگه چيزي رو كه عرض كردم رو بخونيد ، بد متوجه شديد!!
و اينكه ممنون ميشم و لطف ميكنيد اگر ادرس و مشخصات اون كلاس رو برام پيام خصوصي كنيد متشكرم
دوستان ديگه اگر صحبت و پيشنهاد و لينك و.. دارن متشكر ميشم بدن
خب گفتین :
حالا ويندوزي بوده نه لينوكسي!!
خب ادم فکر میکنه هاست ویندوزی می گرفتین .
یکی از دوستام می گفت تهران این کلاس هست اموزش گاهش رو نمیدونم.
تو مشهد شرکت رایان فارمد بر گزار می کنه .
شهر رایه دیگه کشور رو نمی دونم.
سر فصلاشم از این جا rayanfarmad.ir نگاه کنین .