انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نياز به راه اندازي سروري براي هاست سايت خودمون ، حرفه اي ها سر بزنن  (دفعات بازدید: 3876 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
سلام دوستان گلم..

شرمنه وقتتون رو ميگيرم ، توجه كنيد كه ما 8 الي 9 ساله داريم در فضاي مجازي فعاليت ميكنيم ، راستش تا امروز هاست اشتراكي ميگرفتيم كه با پيشرفت سايتمون راستش ديگه هاست ها جواب نميدن! بعد ميايم هاست پر بازديد ميگيريم شركت پول 2 برابر ميخواد! پولشو هم ميديم ولي بازم هميشه داوون ، هك ميشه ، مشكل عدم سازگاري با سيستم ما داره و....!

ديگه خسته شديم دوستان باور كنيد به جون خودم خسته شدم از اين هاست ها!!! گفتم بزار سرور مجازي بگيريم خودمون هاست خودمون رو اماده كنيم ولي خب متاسفانه نحوه اماده سازي Centos و يا هر توضيع ديگه رو براي اينكه بتونيم هاست داشته باشيم و سايت خودمون رو توش قرار بديم رو بلد نيستيم!

حالا از دوستان درخواست دارم كه يه كتابي معرفي كنن و يا يه راهنمايي بكنن (كتاب كامل باشه فارسي هم باشه كه عاليه) كه ما با كمك اون بتونيم سرور مجازي لينوكس بگيريم و هاست خودمون رو توش اماده كنيم. اگر كتاب الكترونيكي هستش لينك بديد و يا اگر نه كه بگيد مال كدوم انتشاراته و هر چي كه باشه بگيد ميخرمش

(روي ميز كار لينوكس داريم و هر از چند گاهي باهاش كار ميكنيم ميشه گفت از سال 88 ولي خب حرفه اي نيستيم مبتدي..)

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
اولین شرطش اینه که اهل جستجو باشید. خب اینا که همه رو گفتید اگه گوگل سرچ کرده بودید الان ۱۰ تا کتاب عالی داشتید.
Godisnowhere

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
راستش قبلش اين كارو كردم ديديم اطلاعات پراكنده است و اعتباري نداره كه بخوايم واسش حركتي كنيم و قدمي برداريم گفتم از دوستاي قديمي اينجا كمك بخوام... ، لطفا فقط در راستاي سوالم تاپيك رو بروز كنيد متشكرم

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
اگر برای کارهای شخصی میخواهید بهترین روش اینه که از سی پنل و دایرکت ادمین و ... اینها بهره نبرید . بخشی از نفوذ ها و آسیب ها از همین راه هستش . البته نبود یک کنترل پنل برای کاربر عادی سخته .

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
اره دوست گلم براي استفاده شخصيه يعني براي سايتمون كه خب بازديد و امار خوبي هم داره ، هر كسي پيشنهاد ، لينك و.. داره بهم بده ميتونه كمكم كنه ممنونم ازتون

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
برایه راه اندازی سایت یک وب سرور میخاین که از apache php mysql dnsserver درست شده .
برایه mysql میتونین phpMyAdmin رو نصب کنین .
برایه dnsserver تنظیمش کار خاصی نداره از رو همین اموزشایه تو اینترنت راحت میتونین تنظیم کنین .
تنظیم اپاچی هم اسونه . اموزشش تو اینترنت هست.

می تونین یک کنترل پنل مثل webmine نصب کنین بعد با اون dns server با چیزایه دیگرو کانفیگ کنین بعد خود webmine رو از کار بندازین که مشکل امنیتی درست نکنه .
-----------------------------------------------------
تجربه شخصی من میگه که سرویس دهنده هایه ایرانی سرویساشون فقط بدرد سرور قند شکن میخوره با وب لاگ شخصی . بدرد راه اندازی هیچ سایت و سرویس درست حسابی نمیخوره.
پس از الان چه هاست خاستین بگیرین چه سرر مجازی فقط دنبال سسرویس دهنده خارجی خوب باشین .

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
/
خب خط اول رو مشكلي ندارم و اوكي...

خط دومم ميشناسم ولي اينارو كانفيگ كردنشون رو بلد نيستم..

dnsserver  هم نميدونم چيه!

اپاچي رو هم كانفيك نميتونم كنم اين كارو نكردم تا حالا!

بعد اينكه كنترل پنل هاست الان چي شد1!؟ چرا اول يه چي نصب كنم بعد پاك كنم و .!!

نميدونم اصلا! اينطوري نميتونم هزينه كنم سرور بگيرم بايد يه اموزش جامع باشه يه كتابي يه چيزي باشه كه منبع قرار بدم قدم به قدم برم چون قبلا همچين كار نكردم!

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
/

نميدونم اصلا! اينطوري نميتونم هزينه كنم سرور بگيرم بايد يه اموزش جامع باشه يه كتابي يه چيزي باشه كه منبع قرار بدم قدم به قدم برم چون قبلا همچين كار نكردم!

داداش مثه اینکه لینکای منو ندیدی؟ اگه بار اولته خیلی بدرد میخورن.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
/

چون قبلا تجربه ش رو نداشتی ، بهتره روی یک ماشین مجازی یک نسخه سرور (عموما CentOS و یا Ubuntu Server ) رو نصب کنی و بشینی به کانفیگ و ... کردن تا یاد بگیری. بعدش میتونی یک سرور بخری و روی اون آتیش عالم رو بسوزونی ;D
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
اول بگم که املای صحیح کلمه «توزیع»، «توزیع» است (: در فارسی و عربی کلمه ای به اسم «توضیع» نداریم.

بعدش هم اینکه اگر یک سایت درست و حسابی می خواین، یک غیرحرفه ای نمی تونه با خوندن یک کتاب بهش برسه. خودت مستقل یاد بگیر ولی کار راه انداختن این سایت رو اگر قراره زیر هک و اتک و اسپم و .. دوام بیاره، به یک حرفه ای بده.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
اول بگم که املای صحیح کلمه «توزیع»، «توزیع» است (: در فارسی و عربی کلمه ای به اسم «توضیع» نداریم.

بعدش هم اینکه اگر یک سایت درست و حسابی می خواین، یک غیرحرفه ای نمی تونه با خوندن یک کتاب بهش برسه. خودت مستقل یاد بگیر ولی کار راه انداختن این سایت رو اگر قراره زیر هک و اتک و اسپم و .. دوام بیاره، به یک حرفه ای بده.

خب ، سايت ما سالهاست كه داره توسط اين شركت هاي بي كيفيت اداره ميشه و خودم خير سرم دانشجوي اي تي ام و كلي در اين زمينه فعاليت ها داشتم حالا ويندوزي بوده نه لينوكسي!! لذا ترجيح ميدم اگر هك هم شد تو هاست و سروري باشه كه بدونم چه خبره نه اينكه ماهي فلان قدر بدم هر ثانيه داوون باشه!  نميدونم والا ولي به مساله ارسال ايميل و.. فكر ميكنم ميگم به دردسرش نمي ارزه!!

دوست ديگه مون كه گفتن لينك دادن و... متشكرم ازت اون لينك رو دارم ميخونم قبلا هم ديده بودمش ،

و اون دوستمون هم كه پيشنهاد ماشين مجازي داده بايد بگم عاليه تو فكرشم اين كارو بكنم ولي خب همچنان پيشنهاد دوستان ميتونه منو كمك كنه :)

راستي من املام ضعيفه نميدونم چرا!!! بابت اون كلمه توزيع متشكرم

{شايد اين حرف من بي معني جلوه كنه توي اوپن سورس ها ، ولي من حاضرم هزينه پرداخت كنم به صورت خصوصي و يا حالا هر صورت ديگه ، شخصي باشه كه بياد بهم ياد بده كه چطوري يه سرور لينوكسي رو كانفيك گنم و امادش كنم برا هاست ، از 0 نصب تا 100 ارسال ايميل و... ، هم خودم فضاي اين كارو دارم (تو كرج) هم ادرس بدن ميتونم بيام البته تو محدوده تهران كرج... حالا اگر كسي احساس ميكنه حرفه اي هستش و ميتونه بهم بابت اين مساله پ.خ بده..}
« آخرین ویرایش: 15 اردیبهشت 1392، 09:27 ق‌ظ توسط Rasivell »

آفلاین sallea

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
ببین دوست من ُ من ق.انین سایت رو نخوندم و نمی‌دونم این حرف شما با قوانین مغایره یا نه؟
اما اگه می‌خوای یک سایت شخصی راه بندازی می‌تونی از نصب lamp شروع کنی یا اصلا گرافیکی کار کن لزومی نداره از محیط cli  شروع کنی
این کتاب رو واست آپ کردم بخونش خیلی بهت کمک می کنه
http://www.uploadbaz.com/a4lgzm4yhibg
اگه سوالی داشتی بپرس ؟
ولی منم با حرف دوستم موافقم کار رو به یک حرفه‌ای بسپر اما همونجا ازش بخواه که بهت یاد بده به نظرم اینطوری خیلی بهتره
دوستانی که نیاز به راهنمایی در زمینه شبکه دارند میتوانند از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشند.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224

خب ، سايت ما سالهاست كه داره توسط اين شركت هاي بي كيفيت اداره ميشه و خودم خير سرم دانشجوي اي تي ام و كلي در اين زمينه فعاليت ها داشتم حالا ويندوزي بوده نه لينوكسي!! لذا ترجيح ميدم اگر هك هم شد تو هاست و سروري باشه كه بدونم چه خبره نه اينكه ماهي فلان قدر بدم هر ثانيه داوون باشه!  نميدونم والا ولي به مساله ارسال ايميل و.. فكر ميكنم ميگم به دردسرش نمي ارزه!!

دوست ديگه مون كه گفتن لينك دادن و... متشكرم ازت اون لينك رو دارم ميخونم قبلا هم ديده بودمش ،

و اون دوستمون هم كه پيشنهاد ماشين مجازي داده بايد بگم عاليه تو فكرشم اين كارو بكنم ولي خب همچنان پيشنهاد دوستان ميتونه منو كمك كنه :)

{شايد اين حرف من بي معني جلوه كنه توي اوپن سورس ها ، ولي من حاضرم هزينه پرداخت كنم به صورت خصوصي و يا حالا هر صورت ديگه ، شخصي باشه كه بياد بهم ياد بده كه چطوري يه سرور لينوكسي رو كانفيك گنم و امادش كنم برا هاست ، از 0 نصب تا 100 ارسال ايميل و... ، هم خودم فضاي اين كارو دارم (تو كرج) هم ادرس بدن ميتونم بيام البته تو محدوده تهران كرج... حالا اگر كسي احساس ميكنه حرفه اي هستش و ميتونه بهم بابت اين مساله پ.خ بده..}

یک سری دوره هستش به اسم 0 تا 100 سرور هایه لینوکسی . اگر اون کلاسارو برین تقریبا همه چیز رو یاد میگیرین .
سرورتون که ویندوزی بوده اگر سایتتون asp باشه رو لینوکس راه نمیفته.

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *

یک سری دوره هستش به اسم 0 تا 100 سرور هایه لینوکسی . اگر اون کلاسارو برین تقریبا همه چیز رو یاد میگیرین .
سرورتون که ویندوزی بوده اگر سایتتون asp باشه رو لینوکس راه نمیفته.

سلام ، متشكرم،‌نه من كي گفتم سرور ما ويندوزي بوده؟؟ لطفا يك بار ديگه چيزي رو كه عرض كردم رو بخونيد ، بد متوجه شديد!! :)

و اينكه ممنون ميشم و لطف ميكنيد اگر ادرس و مشخصات اون كلاس رو برام پيام خصوصي كنيد متشكرم

دوستان ديگه اگر صحبت و پيشنهاد و لينك و.. دارن متشكر ميشم بدن