انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: موضوع انشا: اوبونتو بهتر است یا ویستا؟ (طنز)  (دفعات بازدید: 8624 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
البته بر همگان واضح و مبرهن است که ویستا خوب‌تر می‌باشد، زیرا روی کامپیوتر سعید‌اینها نصب می‌باشد و او هی فیفا 08 بازی می‌نماید و ما که روی کامپیوترمان اوبونتو نصب می‌باشد دلمان می‌سوزد و ما هرچه به پدرمان غر می‌زنیم تا روی کامپیوترمان ویستا نصب بنماید تا آن کدی را که لباسهای دخترهای توی Gta را در می‌آورد امتحان بنماییم او به ما می‌گوید ما باید از همین حالا حقوق دیگران و کپی رایت را رعایت بنماییم اما نمی‌دانم چرا خودش زمین مامان‌بزرگمان را بالا کشیده است و توی وبلاگش مطالب دیگران را کپی پیست می‌نماید.

همیشه ما از این که روی کامپیوترمان اوبونتو می‌باشد ضایع می‌شویم چون سعید به ما می‌گوید که سی‌دی ویستا دی‌وی‌دی می‌باشد و خیلی با‌کلاس است اما سی‌دی اوبونتو سی‌دی می‌باشد و اصلآ کلاس ندارد.

اوبونتو بسیار بد می‌باشد زیرا مودم کامپیوترمان را نشناخت و ما مجبور شدیم یک مودم دیگر بخریم و دوباره آن را هم نشناخت و پدرمان به دولت فحش داد و او خیلی بد می‌باشد زیرا معلم دینی ما گفته‌اند که دولت خیلی خوب می‌باشد و ما باید آن را دوست داشته باشیم و به آن احترام بگذاریم و برای آن بمیریم تا شهید شویم.

اوبونتو خیلی بد می‌باشد زیرا پرینترمان را هم نشناخت و ما مجبور شدیم دوباره یک پرینتر بخریم و پدر ما به ما گفت توله سگ، و او خیلی بد می‌باشد زیرا معلم دینی ما گفته‌اند که حرف زشت بد می‌باشد.

اوبونتو بسیار بد می‌باشد و تازگی‌ها پدرمان هم به آن واقف می‌باشد چون می‌گوید این قدر که برای آن خرج کامپیوتر کرده‌ایم اگر دی‌وی‌دی اوریجینال ویستا را هم می‌خریدیم ارزانتر می‌شد، تازه این‌جا که دی‌وی‌دی ویستا هفت هزارتومان است. اما پدر ما زیاد وارد نمی‌باشد زیرا ما خودمان یکی را می‌شناسیم که با هزار تومان دی‌وی‌دی ویستا را رایت می‌نماید. و معلم دینی ما می‌گوید که ایران خیلی خوب می‌باشد و این چیزها در خارج خیلی گران می‌باشد و دولت خیلی خوب می‌باشد. و تازه .........................................................
..........................................................
منبع :
http://9blog.wordpress.com
یعنی چه آقا،این جا یک انجمن تخصصی است و بس . این جور نوشته ها جاش فقط تو سایت های سکسی است و حتی نقل قولشون هم نباید  نوشته بشه مگه می خواهید این سایت رو هم فیلتر کنند  .پس این ناضر ها چه کار می کنند .نمی تونن نضارت کنند مسئولیت قبول نکنند >:( >:( >:(

دوست عزیز بابا اینجا کافه اوبونتو ه. Snake راست میگه. زیاد سخت نگیر عزیز.
در ضمن اون کلمه ی س*ک*س*ی رو بهتره اینطوری بنویسی که روی این کلمه سایت رو فیلتر نکنن.

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
خداروشکر حل شد .
فقط آقا سجاد لطف کنن یه حل شد به انتهای عنوانشون اضافه کنن  - شوخی بود -  ;D ;D
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
خداروشکر حل شد .
فقط آقا سجاد لطف کنن یه حل شد به انتهای عنوانشون اضافه کنن  - شوخی بود -  ;D ;D

:D :D

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
یه نکته را لازم می دونم که بگم :
اعتقاد دارم نقل قسمتی از یک مطلب و حذف قسمتی از آن به هر دلیلی چندان اخلاقی نیست و درصورت استفاده از مطلب دیگری باید امانت داری را رعایت کرد و نوشته آن شخص را بصورت کامل انعکاس داد . به خاطر همین پست اول را خودم دوباره ویرایش کردم

آن قسمت هایی که حذف شد شاید فقط در تلویزیون نشود انعکاس داد ولی من بارها در سینما دیالوگهایی بدتر از این هم شنیدم
یه نظر کاملا شخصی :
در این متن اصطلاحا روضه مکشوف خوانده نشده و در لفافه حرفهایی زده شده که به نظر من نویسنده دو هدف داشته : اول اینکه طنز پخته تری داشته باشد دوم هم اینکه از فیلتر و ... رهایی یابد

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
یه نکته را لازم می دونم که بگم :
اعتقاد دارم نقل قسمتی از یک مطلب و حذف قسمتی از آن به هر دلیلی چندان اخلاقی نیست و درصورت استفاده از مطلب دیگری باید امانت داری را رعایت کرد و نوشته آن شخص را بصورت کامل انعکاس داد . به خاطر همین پست اول را خودم دوباره ویرایش کردم

آن قسمت هایی که حذف شد شاید فقط در تلویزیون نشود انعکاس داد ولی من بارها در سینما دیالوگهایی بدتر از این هم شنیدم
یه نظر کاملا شخصی :
در این متن اصطلاحا روضه مکشوف خوانده نشده و در لفافه حرفهایی زده شده که به نظر من نویسنده دو هدف داشته : اول اینکه طنز پخته تری داشته باشد دوم هم اینکه از فیلتر و ... رهایی یابد

+1

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
قبول دارم یک مقدار تند رفتم ولی شما هم باید رعایت کنید این جا خیر سرش مملکت اسلامیه ...
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
دوستان لطفا بحث رو به انحراف نکشید.
ای کاش کمی هم به حرف اصلی این طنز تلخ فکر می کردیم و در مورد اون بحث می کردیم.
به نظر من این یه نوشته ی طنز خیلی مهم در مورد ضعف های لینوکس - حالا شه بالقوه، چه بالفعل- هست که ما باید در رفع اونا بکوشیم.
Godisnowhere

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
قبول دارم یک مقدار تند رفتم ولی شما هم باید رعایت کنید این جا خیر سرش مملکت اسلامیه ...

مملکت اسلامی ؟
حیف که بحث منحرف میشه ! ولی خیر سرش رو خوب اومدی

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
مملکت ما مملکتیه که ادم موفق توش ادمیه که مبتلا به انواع مشکلات روانی و اخلاقی  باشه
که عبارتند از
دو شخصیتی بودن
دروغ گو بودن
پنهان کار بودن 
و .......

ولی الحق مشکلات جالبی مطرح شد
من خودم مجبور شدم پول بدم یه مودم دیگه بخرم
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613

مملکت اسلامی ؟
حیف که بحث منحرف میشه ! ولی خیر سرش رو خوب اومدی

آقا منم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم ولی به همین +۱ بسنده می‌کنم :( .
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
من با فاراب موافقم منحرف نشيم.
توي اين طنز نكته هاي جالبي نهفته.
مثلا اينكه توي جامعه ما مصرف كننده هاي لينوكس عموما سن و سال كمي دارن.
در حاليكه افراد مسن تر تر جيح مي دن از نسخه هاي ويندوزي استفاده كنند.
يا مثلا غول ويستا كه براي نوجوانها به نظر آمال آرزوها مي ياد در حاليكه برتري هاي خاصي بر لينوكس نداره.
و
و
و
 بحث رو بياريم روي اين موارد
موفق باشيد

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
درود

snake جان دوست داشتم ی چیزی رو یادآوری کنم:
نقل‌قول
مثلا اينكه توي جامعه ما مصرف كننده هاي لينوكس عموما سن و سال كمي دارن.
در حاليكه افراد مسن تر تر جيح مي دن از نسخه هاي ويندوزي استفاده كنند.
در اینجا این پدر خانواده بود که به استفاده از لینوکس اسرار داشت و رعایت حق کپی دایت و ...

نقل‌قول
يا مثلا غول ويستا كه براي نوجوانها به نظر آمال آرزوها مي ياد در حاليكه برتري هاي خاصي بر لينوكس نداره.
بازم از ویستا به عنوان غول یاد نمی‌شه بلکه ی وسیله، که در ذهن کودک (نوجوان) صرف نظر از خصوصیاتش فقط برای رسیدن به خواسته‌هاش ازش یاد می‌کنه یعنی اگه رو لینوکس می‌تونست فیفا 08 رو اجرا کنه یا ... دیگه دم از ویستا نمی‌زد.

امیدوارم این ارسال‌ها خارج از موضوع نباشن.

معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"