انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: موضوع انشا: اوبونتو بهتر است یا ویستا؟ (طنز)  (دفعات بازدید: 8622 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سجاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 319
  • نیست ‌بر لوح‌ دلم‌ جز الف‌ قامت ‌یار
    • http://sjb.ir
به علت ویرایش متن توسط ناظر بنده به دلایلی که در صفحه دوم است این پست را پاک کردم برای مشاهده مطلب اینجا بروید :
http://9blog.wordpress.com/2007/11/14/ubuntu-vs-vista/
منبع :
http://9blog.wordpress.com
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1387، 01:54 ب‌ظ توسط سجاد »

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
اوبونتو بسیار بد می‌باشد و تازگی‌ها پدرمان هم به آن واقف می‌باشد چون می‌گوید این قدر که برای آن خرج کامپیوتر کرده‌ایم اگر دی‌وی‌دی اوریجینال ویستا را هم می‌خریدیم ارزانتر می‌شد،
 :P :) ;) :D ;D
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
 \\:D/ \\:D/ \\:D/ \\:D/
خیلی باحاله. مرسی  ;D

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
مي دوني كه انشا به كسي 20 نمي دن
پس 19.5
 ;D

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام دمت گرم :D :D :D :D :D حرف نداری  \\:D/ ما نمره میدیم 19.5.9.1.7

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
خوب منم یه متن نوشته بودم . البته بعد از اینکه رمان مسخ فرانتس کافکا رو خوندم تصمیم به بازنویسیش گرفتم

هنوز دم دم های صبح بود و هوا مثل همیشه بوی نانوایی اونور کوچه رو می داد ، بوی نان سوخته نشان می داد که امشب نوبت دادش آقا صفره که نون بپزه . با توجه به شب بیداری که دیشب کشیدم عجیب بود که توی اینوقت شب از خواب بیدار بشم . ولی هر طوری که بود حالا دیگه بیدار شده بودم و خوابم نمی برد . اتاق تاریک بود و تنها چیزی که توی اتاق قابل دیدن بود یک سی دی پشت و رو بود که یادم میاد از یکی گرفته بودم و بهش پس ندادم . نه می دونم اون کیه و نه می دونم محتوی این سی دی چیه یادم میاد پارسال پشت آینه بود . نمی دونم کی گذاشتتش اینور . نمی دونم این آقای سیادتی چطور اینطوری شده ؟ چطور اون مدیر عامل شرکت به این بزرگی شد که تو کل دنیا سی دی خام بفروشه . من وقتی ۳ اینچ قد داشتو یادم میاد . فراموش نمی کنم که سه سال باهاش رفاقت کردم تا یبار تونستم ازش وقت ملاقات بگیرم . اونم کنار لنگرگاه کشتی سن ماریو ( امیر آباد )‌ .
هوا روشن تر شده بود و ساعت طبق قرار باید زنگ می زد . اما نزد و من فهمیدم که چرا صبح ها بیدار نمی شم . همه چیز خوب پیش می رفت تا اینکه روی صورتم احساس خارش کردم . سعی کردم که صورتم رو بخارونم . آه خدای من ... دستام کجاست . چرا پاهام رو نمی بینم . خوب باورش سخته ! آره من دارم خواب می بینم مطمئنم که خیالاتی شدم . این لینوکس کار دسته ما میده آخر . خاک بر سر شدم . با این حال امید داشتم که این یه رویا باشه . بدنم داغ شده بود و احساس می کردم باید آبتنی کنم . دلم می خواست از جام بلند شم .سعی کردم بخوابم ولی اینم نشد ...
خیلی ترسیده بودم ولی چاره چیست . من می خواستم از اتاق خارج بشم ولی نشد . یعنی اصلا نمی تونستم خودمو تکون بدم. مثل همیشه به پشت خوابیده بودم . بدنم محدب شده بود .دماغمو نمی دیدم . احساس بدیه . دو تا دست و دو پا که نمیبینم . دستهای پهن و درازی که مثل مار کبری می مونه . خدایا بدنم سیاه و سفید شده . نصف بدنم سیاه و نصف دیگش سفیده .
من پنگوئن شدم ...............
                                                      ادامه دارد
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین AMiRCyber

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 64
یاد کودک فهیم ژوله افتادم

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
سلام
نقل‌قول
...
فکر میکنم اینجاش با قوانین انجمن همخونی نداشته باشه:
نقل‌قول
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

۱. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1387، 10:22 ق‌ظ توسط sorena »

آفلاین farsijava

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
سلام
نقل‌قول
......................................................................
فکر میکنم اینجاش با قوانین انجمن همخونی نداشته باشه:
نقل‌قول
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

۱. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.

+n
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1387، 10:23 ق‌ظ توسط sorena »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
فکر نمی کنم منبع اصلی این نوشته اون باشه! درسته که این مطلب از اون وبلاگ نقل شده اما من این متن رو در سایت ها و بلاگ های زیادی دیدم. به همین خاطر دقیقا نمی شه گفت که نویسنده ی اصلی متن کیه. به هر حال با تشکر از شما که همون رو هم ذکر کردید.
Godisnowhere

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
البته بر همگان واضح و مبرهن است که ویستا خوب‌تر می‌باشد، زیرا روی کامپیوتر سعید‌اینها نصب می‌باشد و او هی فیفا 08 بازی می‌نماید و ما که روی کامپیوترمان اوبونتو نصب می‌باشد دلمان می‌سوزد و ما هرچه به پدرمان غر می‌زنیم تا روی کامپیوترمان ویستا نصب بنماید تا آن کدی را که لباسهای دخترهای توی Gta را در می‌آورد امتحان بنماییم او به ما می‌گوید ما باید از همین حالا حقوق دیگران و کپی رایت را رعایت بنماییم اما نمی‌دانم چرا خودش زمین مامان‌بزرگمان را بالا کشیده است و توی وبلاگش مطالب دیگران را کپی پیست می‌نماید.

همیشه ما از این که روی کامپیوترمان اوبونتو می‌باشد ضایع می‌شویم چون سعید به ما می‌گوید که سی‌دی ویستا دی‌وی‌دی می‌باشد و خیلی با‌کلاس است اما سی‌دی اوبونتو سی‌دی می‌باشد و اصلآ کلاس ندارد.

اوبونتو بسیار بد می‌باشد زیرا مودم کامپیوترمان را نشناخت و ما مجبور شدیم یک مودم دیگر بخریم و دوباره آن را هم نشناخت و پدرمان به دولت فحش داد و او خیلی بد می‌باشد زیرا معلم دینی ما گفته‌اند که دولت خیلی خوب می‌باشد و ما باید آن را دوست داشته باشیم و به آن احترام بگذاریم و برای آن بمیریم تا شهید شویم.

اوبونتو خیلی بد می‌باشد زیرا پرینترمان را هم نشناخت و ما مجبور شدیم دوباره یک پرینتر بخریم و پدر ما به ما گفت توله سگ، و او خیلی بد می‌باشد زیرا معلم دینی ما گفته‌اند که حرف زشت بد می‌باشد.

اوبونتو بسیار بد می‌باشد و تازگی‌ها پدرمان هم به آن واقف می‌باشد چون می‌گوید این قدر که برای آن خرج کامپیوتر کرده‌ایم اگر دی‌وی‌دی اوریجینال ویستا را هم می‌خریدیم ارزانتر می‌شد، تازه این‌جا که دی‌وی‌دی ویستا هفت هزارتومان است. اما پدر ما زیاد وارد نمی‌باشد زیرا ما خودمان یکی را می‌شناسیم که با هزار تومان دی‌وی‌دی ویستا را رایت می‌نماید. و معلم دینی ما می‌گوید که ایران خیلی خوب می‌باشد و این چیزها در خارج خیلی گران می‌باشد و دولت خیلی خوب می‌باشد. و تازه .........................................................
..........................................................
منبع :
http://9blog.wordpress.com
یعنی چه آقا،این جا یک انجمن تخصصی است و بس . این جور نوشته ها جاش فقط تو سایت های س*ک*س*ی است و حتی نقل قولشون هم نباید  نوشته بشه مگه می خواهید این سایت رو هم فیلتر کنند  .پس این ناضر ها چه کار می کنند .نمی تونن نضارت کنند مسئولیت قبول نکنند >:( >:( >:(
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1387، 02:56 ب‌ظ توسط sun »
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
اینجا کافه ی اوبونتوست. دقت دارید که؟ ناظران انجمن البته این موضوع رو خوب میدونن :)
ابن نوشته هم متعلق به همین وبلاگ ه. نوشته ی احسان مصلحی عزیز. متاسفانه بقیه ی وبلاگ ها و سایتها کپی کردن
@cybertux
no sign

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
سخت نگيريد اونقدر ها ناجور نيست.
ديگه از اين تيكه ها توي تلويزيون خودمون هم ميندازن.
اگه به منظور طنز باشه (نقد مشكلات جامعه) نبايد مشكلي باشه.
متن نوشته شده به نظر من هجو (صرفا براي خنده) نيست .
موفق باشيد

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
حق با snake هستش .
خیلی سخت نگیرید .
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
به علت اعتراض چند تن از دوستان و محافظت سایت در مقابل فیل  تر ینگ دو پاراگراف آخر انشا در متن اصلی و دیگر پست‌ها که نقل قول شده بود ویرایش شد.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows