به نظر من دنیای لینوکس زمانی به حد اعلای خودش میرسه که این تنوع های لینوکس جاشون رو به یک توزیع واحد بدن. و همه برای ارتقا و بهتر شدن یکی تلاش کنن. همه برای یکی یکی برای همه .
درود دوست عزیز
خوش آمدید
با نظرتون کاملاً مخالفم
زیبایی نرم افزار های آزاد و سرعت پیشرفت اون مدیون این تنوع ها هست
هر کسی می تونه ایده خودش رو داشته باشه و اونو پیاده کنه
اگر افراد دیگه هم از ایدش خوششون اومد از اون استفاده می کنند و به رشد و پیشرفتش کمک می کنند
[/color]
بله منم قبول دارم جذابیت دنیای متن باز در تنوع اونه ولی من حرف از توزیع زدم البته من هنوز با دنیای متن باز آشنایی زیادی ندارم ولی آنچه که از قراین بر میاد کسانی که به دنیای لینوکس مهاجرت می کنند از انحصار از عدم امنیت و خلاقیت در محیط بسته خسته شده اند که نه دارن فرار می کنن . البته تمام این دلایل خیلی خوبه.
من منظورم رو با یه مثال توضیح میدم اگه یه جشن قرار باشه بر پا بشه و این جشن موضوعات و مقاصد مختلف داشته باشه هر کسی به نوبه خودش سعی میکنه در بخشی از اون که بیشتر حال میکنه کار کنه و سعی در بهبود کیفیت برگزاری جشن داره .
من چند وقت پیش به mohi یه پیام دادم و ازش در مورد توزیع ubuntume پرسیدم و اون نظرش این بود که بهتر بود اونها هم میومدن تو ubuntu برنامه مینوشتن نه اینکه برن یه توزیع دیگه راه بندازن.
اگه هممون لینوکس رو خونه خودمون بدونیم یه خونه خیلی بزرگ که باید خودمون از نو بسازیمش به نظرتون بهتره هر کسی بره یه گوشه زمین یه اتاق واسه خودش درست کنه یا نه هممون یه خونه خیلی بزرگ و شیک ومحکم بسازیم و هر کدوممون قسمت مربوط به خودمون رو به سلیقه خودمو شخصی سازی کنیم.