انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خبر هایی از windows 7  (دفعات بازدید: 5864 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: خبر هایی از windows 7
« پاسخ #15 : 20 آبان 1387، 08:42 ق‌ظ »
سلام دوستان
باهمهي تقلبهايي كه ماكروسافت مي كنه ولي نبايد فراموش كرد كه همه ي استفاده كنندگان و بهره برندگان كامپيوتر (به هرشكلي)مديون ماكروسافت و سيستم عاملش هستند اگر دقت كنيد مي بينيد كه بيشتر ماها (لينوكس دوستان)اول از ويندوز استفاده مي كرديم وكلي اطلاعات كلي و مقدماتي از همين ويندوز يادگرفتيم(هركس كلمه اي به من بياموزد مرا بنده ي خود كرده:علي بن ابيطالب(امام علي))
پ ن :نمي دونم چرا چند وقتي كه دارم نسبت به لينوكس تعصب بيجا پيدا ميكنم يكي راهنماييم بكنه
یعنی مایکروسافت ویندوز درست نمی‌کرد هیچ انسان دیگری به فکرش نمی‌رسید؟یا مایکروسافت آفیس نبود نوشتن کار‌های دفتری توی کامپیوتر یه رویا می‌شد؟ 8-[
فراموش نکند که ما همه مدیون ماکروسافت هستیم ،این ماکروسافت بود که ایده ی کامپیوتر های خانگی رو به طور گسترده به واقعیت تبدیل کرد . ;)

سلام

من فکر میکنم که شما یکم اطلاعاتتون به روزه  ;) و از قدیم ندیما یه کم خبر ندارید

ایده کامپیوتر خانگی به هیچ عنوان هیچ ارتباطی به ماکروسافت نداره

کامپیوترهای خانگی تقریبا با پردازنده ۸۰۸۸ شرکت اینتل به بازار عرضه شد . این عرضه توسط چند شرکت انجام پذیرفت که یکی از بزرگترین و پیشگامانشون شرکت IBM بود .

ماکروسافت اون موقه‌ها توی یه گاراژ ایجاد شد توسط یه تیم ۲-۳ نفره و یه سیستم عامل نوشت . ( خوب البته کاری به کپی کاری و اینهاش فعلا نداریم )

به دلیل کار خانگی قیمتی که روی MS DOS گذاشتند خیلی پائین بود و همین دلیل باعث شد بتونه با شرکتهائی مثل ناول رقابت کنه ( مسئله قیمت نه کیفیت چون همون موقع هم ترجیح میدادم با ناول داس کار کنم تا MS DOS )

به خاطر جدید بودن این موضوع تعداد بسیار زیادی کامپیوتر خانگی به فروش رفت و این امر باعث شد پول بسیار زیادی به سمت بیل عزیز سرازیر بشه

خوب خودتون میتونید تخمین بزنید که جادوی پول چه کارها که نمیتونه بکنه و بیل هم الحق مغزش کار میکرد . شروع کرد هر کس که یه ایده‌ای داشت استخدام کرد فقط میخواست این بازاری که ایجاد شده حفظ و گسترش بده

بعد از یک مدت کوتاه دندونای بیل و مدیران IBM برای تصاحب بازار کامپیوترهای گرافیکی ( مکینتاش ) زد بیرون و یک کپی از اون رو شروع به نوشتن کردن که سیستم ویندوز شد البته نسخه هائی که تحت داس بالا میومد مثل ۳.۱ که باید بشناسید

و به همین ترتیب رفت جلو تا حالا . من هیچ نوع آینده نگری توی کارای ماکروسافت تا این لحظه ندیدم چیزی که بخواد من رو مدیون کرده باشه ، از زمانهای خیلی قدیم ما بدون ماکروسافت هم همه کاری انجام میدادیم

خوب میکروسافت اومد و همه گیر شد به طبع ما هم از اون استفاده کردیم ولی به دلیل اینکه گزینه دیگری نداشتیم . توی سوپر مارکت سر کوچمون هم میتونستیم فلاپیهای میکروسافت رو گیر بیاریم ولی برای مثال ناول داس بایستی به حساب ارس کامپیوتر ( یه کتاب فروشی پشت دانشگاه بود که مجلات خارجی به عنوان دزد دریائی ازش نام میبردند  :D ) پول واریز میکردیم و مدتی صبر میکردیم تا برامون بیاره ( همکنون هم اگر اینترنت به این شکل وجود نداشت فکر کنم بالای ۹۰٪ از ماها کماکان مجبور بودیم همچنان ازش استفاده کنیم )

حالا شما بگین که چرا مدیونیم ؟ یه مثال بزنید یه چیزی که محصول نبوغ ماکروسافت باشه  ;)

من هیچ تعصبی روی لینوکس ندارم خیلی جا ها هم از سیستم عاملهای دیگه پشتیبانی میکنم ولی میکروسافت واقعا یک دونه از اون اسمشو نبرهائیه که لحظه لحظه در جریان کارهاش بودم تا حالا هیچ رقم تو کتم نمیره  ;)

موفق باشید

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #16 : 20 آبان 1387، 01:55 ب‌ظ »
بله خودت هم ميگي كه با شروع به كار ماكروسافت تعداد فروش سيستم عاملش(و به طريق اولاد كامپيوتر)افزايش يافت و تعدادزيادي از مردم تونستند از كامپيوتر استفاده كردند (چون تعداد كمي هستند كه بتونند خودشون سيستم عامل بنويسند پس مجبورند كه سيستم عامل رو به قيمت زيادي بخرند)و اگر به طور متوسط از هر صد نفر يك نفر به پيشرفت اين علم كمك مي كرد ... يعني سيستم عامل ارزان تر =فروش كامپيوتر بيشتر=شكوفاي علم واستعداد ها بيشتر=يعني پيشرفت علوم كامپيوتري
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #17 : 20 آبان 1387، 03:01 ب‌ظ »
سلام دوستان
باهمهي تقلبهايي كه ماكروسافت مي كنه ولي نبايد فراموش كرد كه همه ي استفاده كنندگان و بهره برندگان كامپيوتر (به هرشكلي)مديون ماكروسافت و سيستم عاملش هستند اگر دقت كنيد مي بينيد كه بيشتر ماها (لينوكس دوستان)اول از ويندوز استفاده مي كرديم وكلي اطلاعات كلي و مقدماتي از همين ويندوز يادگرفتيم(هركس كلمه اي به من بياموزد مرا بنده ي خود كرده:علي بن ابيطالب(امام علي))
پ ن :نمي دونم چرا چند وقتي كه دارم نسبت به لينوكس تعصب بيجا پيدا ميكنم يكي راهنماييم بكنه

تایید میشه +10  ;D

ماکروسافت باعث خیلی از پیشرفتهای نرم افزاری و سخت افزاری بوده که همونها به شکل متفاوت تر و  کاملتر در لینوکس اومده ، تمام ایده های لینوکس هم از خودش نیست بعضی رو از ویندوز و برخی رو هم مک گرفته.

طرفداری از عتقادات خوبه اما با افراطی گری و خراب کردن دیگران مخالف ام . من از اوبونتو و ویندوز استفاده میکنم و سعی میکنم کارهام رو در هر دو بتونم انجام بدم.

اگه واقع بینانه نگاه کنیم بیشتر کسانی که با کامپیوتر کار میکنن از ویندوز استفاده میکنن و راحتی کار با اون باعث شده IT رشد سریعتری داشته باشه. شاید اگه ویندوز نبود خیلی از ما  که در این انجمن هستیم عمرا طرف کامپیوتر پیدامون میشه.

البته اینا نظر منه درست یا غلط من اینطور فکر میکنم
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #18 : 20 آبان 1387، 07:25 ب‌ظ »
ماهیت مایکروسافت برای هیچکس مشخص نیست! یه روز استیو بالمر می گه لینوکس سرطانه (!)، روز بعد میان بخش اوپن سورس مایکروسافت رو راه اندازی می کنن. یا بیل گیتس داره کمک های انسان دوستانه می کنه! بعد از این همه انحصار طلبی و ...!
 ;D

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #19 : 21 آبان 1387، 11:57 ق‌ظ »
ماهیت مایکروسافت برای هیچکس مشخص نیست! یه روز استیو بالمر می گه لینوکس سرطانه (!)، روز بعد میان بخش اوپن سورس مایکروسافت رو راه اندازی می کنن. یا بیل گیتس داره کمک های انسان دوستانه می کنه! بعد از این همه انحصار طلبی و ...!
 ;D

درباره سرطان با اونکه فکر نکنم بالمر از پزشکی سر رشته داشته باشه باید بگم هیچکس از رقیبش تعریف نمکنه  ;D

خوب ماکروسافت قبلا هم بدش نمی امد وارد دنیای اپن سرس بشه و کارهایی هم کرده البته پنهانی به هر حال بدش نمیاد شانس رو اینجاهم امتحان کنه  ;)

کمک های انسان دوستانه هم به نظر من منافاتی با بقول شما انحصار طلبی نداره کمک به هم نوع چیزیه که تو فطرت همه هست خوب بود مثل این همه افراد ثروتمند که آب از مشت شون نمچکه باشه ???. در مورد این انحصار طلبی اولا همه دارن چون برتری جویی ذاتیه ثانیا من اون رو حفاظت از منافع تعبیر میکنم   :o
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #20 : 25 آبان 1387، 11:53 ق‌ظ »
یک برنامه‌نویس، Windows 7 را هک کرد

يک برنامه‌نويس به نام رافايل ريويرا (Rafael Rivera) توانسته با تهيه يک برنامه، بعضي از ويژگي‌هاي ويندوز 7 را که مايکروسافت آنها را از ديد کاربران نسخه آلفاي اين سيستم‌عامل مخفي کرده است، برملا سازد.

به گزارش Techworld ريويرا کارشناس يک شرکت ويرجينيايي است که نرم‌افزارهاي secure messaging به دولت ايالات متحده مي‌فروشد. اين برنامه که Blue Badge نام گرفته است، 9 فايل سيستمي ويندوز 7 از جمله explorer.exe و shell32.dll  را وصله مي‌کند.

Blue Badge همچنين طرح امنيتي خاصي را که مايکروسافت در نسخه آلفاي اين سيستم‌عامل گنجانده تا بعضي از ويژگي‌هاي ناتمام آن را مخفي کند، غيرفعال مي‌سازد.

شرکت مايکروسافت به منظور بررسي ويندوز 7، آن را فقط در اختيار کارکنان و کارمندان خود قرار داده است. اين گزارش مي‌افزايد: بنا به بررسي‌هايي که Rivera صورت داده، ويندوز 7 اقدام به بررسي حوزه (domain) و نام کاربري (username) اختصاص داده شده به کاربر مي‌کند و ويژگي‌هاي يادشده را فقط در اختيار کارکنان تمام وقت خود قرار مي‌دهد.

به گزارش Techworld کاربران با استفاده از Blue Badge مي‌توانند به taskbar جديد ويندوز 7 (که مايکروسافت اواخر اکتبر در Professional Developers Conference بسيار بر آن مانور داد) و نيز ديگر بخش‌هاي ناتمام آن دست يابند. از جمله اين بخش‌ها مي‌توان به multi-touch gestures اشاره کرد.

ناشر: Techworld

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #21 : 25 آبان 1387، 12:04 ب‌ظ »
به سلامتی
ای بابا چرا این کارو کرد ماکروسافت کلی براش زحمت کسیده بود :D
first they ignore you
then they laugh at you