سلام دوستان
باهمهي تقلبهايي كه ماكروسافت مي كنه ولي نبايد فراموش كرد كه همه ي استفاده كنندگان و بهره برندگان كامپيوتر (به هرشكلي)مديون ماكروسافت و سيستم عاملش هستند اگر دقت كنيد مي بينيد كه بيشتر ماها (لينوكس دوستان)اول از ويندوز استفاده مي كرديم وكلي اطلاعات كلي و مقدماتي از همين ويندوز يادگرفتيم(هركس كلمه اي به من بياموزد مرا بنده ي خود كرده:علي بن ابيطالب(امام علي))
پ ن :نمي دونم چرا چند وقتي كه دارم نسبت به لينوكس تعصب بيجا پيدا ميكنم يكي راهنماييم بكنه
یعنی مایکروسافت ویندوز درست نمیکرد هیچ انسان دیگری به فکرش نمیرسید؟یا مایکروسافت آفیس نبود نوشتن کارهای دفتری توی کامپیوتر یه رویا میشد؟
فراموش نکند که ما همه مدیون ماکروسافت هستیم ،این ماکروسافت بود که ایده ی کامپیوتر های خانگی رو به طور گسترده به واقعیت تبدیل کرد .
سلام
من فکر میکنم که شما یکم اطلاعاتتون به روزه
و از قدیم ندیما یه کم خبر ندارید
ایده کامپیوتر خانگی به هیچ عنوان هیچ ارتباطی به ماکروسافت نداره
کامپیوترهای خانگی تقریبا با پردازنده ۸۰۸۸ شرکت اینتل به بازار عرضه شد . این عرضه توسط چند شرکت انجام پذیرفت که یکی از بزرگترین و پیشگامانشون شرکت IBM بود .
ماکروسافت اون موقهها توی یه گاراژ ایجاد شد توسط یه تیم ۲-۳ نفره و یه سیستم عامل نوشت . ( خوب البته کاری به کپی کاری و اینهاش فعلا نداریم )
به دلیل کار خانگی قیمتی که روی MS DOS گذاشتند خیلی پائین بود و همین دلیل باعث شد بتونه با شرکتهائی مثل ناول رقابت کنه ( مسئله قیمت نه کیفیت چون همون موقع هم ترجیح میدادم با ناول داس کار کنم تا MS DOS )
به خاطر جدید بودن این موضوع تعداد بسیار زیادی کامپیوتر خانگی به فروش رفت و این امر باعث شد پول بسیار زیادی به سمت بیل عزیز سرازیر بشه
خوب خودتون میتونید تخمین بزنید که جادوی پول چه کارها که نمیتونه بکنه و بیل هم الحق مغزش کار میکرد . شروع کرد هر کس که یه ایدهای داشت استخدام کرد فقط میخواست این بازاری که ایجاد شده حفظ و گسترش بده
بعد از یک مدت کوتاه دندونای بیل و مدیران IBM برای تصاحب بازار کامپیوترهای گرافیکی ( مکینتاش ) زد بیرون و یک کپی از اون رو شروع به نوشتن کردن که سیستم ویندوز شد البته نسخه هائی که تحت داس بالا میومد مثل ۳.۱ که باید بشناسید
و به همین ترتیب رفت جلو تا حالا . من هیچ نوع آینده نگری توی کارای ماکروسافت تا این لحظه ندیدم چیزی که بخواد من رو مدیون کرده باشه ، از زمانهای خیلی قدیم ما بدون ماکروسافت هم همه کاری انجام میدادیم
خوب میکروسافت اومد و همه گیر شد به طبع ما هم از اون استفاده کردیم ولی به دلیل اینکه گزینه دیگری نداشتیم . توی سوپر مارکت سر کوچمون هم میتونستیم فلاپیهای میکروسافت رو گیر بیاریم ولی برای مثال ناول داس بایستی به حساب ارس کامپیوتر ( یه کتاب فروشی پشت دانشگاه بود که مجلات خارجی به عنوان دزد دریائی ازش نام میبردند
) پول واریز میکردیم و مدتی صبر میکردیم تا برامون بیاره ( همکنون هم اگر اینترنت به این شکل وجود نداشت فکر کنم بالای ۹۰٪ از ماها کماکان مجبور بودیم همچنان ازش استفاده کنیم )
حالا شما بگین که چرا مدیونیم ؟ یه مثال بزنید یه چیزی که محصول نبوغ ماکروسافت باشه
من هیچ تعصبی روی لینوکس ندارم خیلی جا ها هم از سیستم عاملهای دیگه پشتیبانی میکنم ولی میکروسافت واقعا یک دونه از اون اسمشو نبرهائیه که لحظه لحظه در جریان کارهاش بودم تا حالا هیچ رقم تو کتم نمیره
موفق باشید