انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یک توسعه‌دهنده لینوکس شرح داد: چرا XMir آماده نیست  (دفعات بازدید: 2174 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
یکی از توسعه‌دهندگان کرنل لینوکس دلایل اینکه چرا کنونیکال مجبور شد پشتیبانی XMir را برای اوبونتو ۱۳.۱۰ ( سمندر خوشمزه) حذف کند با جزئیات شرح دادد.
اطلاعیه کنونیکال مبنی بر اینکه کنونیکال XMir را برای اوبونتو ۱۳.۱۰ ( سمندر خوشمزه) آماده نیست برای جامعه کاربری سورپرایز بزرگی بود. اوایل امسال مارک شاتلورث به نظر کاملا مطمئن می‌آمد که XMir برای اوبونتو ۱۳.۱۰ آمده باشد.

... متن کامل خبر در مرکز گنو/لینوکس سی‌تو ...

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
خیلی ناراحت هستم که ۱۳.۰۴ پشتیبانیش تا چند ماهه آینده تموم میشه چون واقعا ورژن خوبی بود برای من (مثل ۱۲.۰۴)
و خیلی نگرانم که تجربه دلپذیری با ۱۳.۱۰ (مثل ۱۲.۱۰) نداشته باشم ](*,) ](*,)
و مجبور بشم برگردم ۱۲.۰۴

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
خیلی ناراحت هستم که ۱۳.۰۴ پشتیبانیش تا چند ماهه آینده تموم میشه چون واقعا ورژن خوبی بود برای من (مثل ۱۲.۰۴)
و مجبور بشم برگردم ۱۲.۰۴
اوبونتو ۱۳.۱۰ تغییر خاصی نسبت به قبلیش نداره، فکر نکنم دلیلی برای نگران بودن وجود داشته باشه.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
سمندر بی‌مزه!

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
من نمی فهمم اصرار کونیکال به x.mir واختصاصی کردن این سیستم عامل چیه ؟! شما فرض کن یه برنامه گرافیکی بخواد برای لینوکس طراحی بشه ! توسعه دهنده اون نمی دونه اون رو با x.mir هماهنگ کنه یا با wayland ! چرا کونیکال بی خیال این قضیه نمی شه ! انگار می خواد سایر توزیع ها رو از راه به در کنه ؟!‌ مشکلت چیه اوبونتو آخه ؟!‌
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
من نمی فهمم اصرار کونیکال به x.mir واختصاصی کردن این سیستم عامل چیه ؟! شما فرض کن یه برنامه گرافیکی بخواد برای لینوکس طراحی بشه ! توسعه دهنده اون نمی دونه اون رو با x.mir هماهنگ کنه یا با wayland ! چرا کونیکال بی خیال این قضیه نمی شه ! انگار می خواد سایر توزیع ها رو از راه به در کنه ؟!‌ مشکلت چیه اوبونتو آخه ؟!‌
منم باهات موافقم.
یه جور شکاف بین نرم افزار ها به وجود میاد

آفلاین Sir-Shadow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 69
و مجبور بشم برگردم ۱۲.۰۴

درود
اوبونتو ۱۳.۱۰ رو از نسخه‌ی Beta 1 تا الآن به عنوان سیستم‌عامل اصلی خودم استفاده کردم و می‌تونم بگم از همون اول احساس کردم این نسخه خیلی پایداره.
الآن با آپدیت‌های جدیدی که براش اومده واقعا پایدار شده و خبری از کرش و مشکل توش نیست
سیستمم لنوو y580 هست (اگه که خواستین سازگاری نسخه‌ی جدید با سخت‌افزارتون رو چک کنید)

حتی کارت گرافیک انویدیا هم به راحتی نصب شد که البته بر می‌گرده به شروع پشتیبانی انویدیا از تکنولوژی اوپتیموس خودش
ولی خوب چون هنوز پشتیبانی کاملی نداره، سیستم ۱۰۰ درصد از کارت گرافیک انویدیا استفاده می‌کرد و هنوز خبری از سوییچ بین گرافیک اینتل و انویدیا نیست که باعث می‌شد لپتاپ داغ بکنه و مجبور شدم حذفش کنم و اینم باعث شد که احساس کنم بعد حذف یک سری مشکلاتی به وجود اومده و خلاصه این که سیستم رو از نوع نصب کردم.

نهایتا به نظر میاد این نسخه واقعا عالی شده

من بیشتر نگران نسخه‌ی ۱۴.۰۴ هستم که معلوم نیست با این وضع پیش اومده چطور می‌خواد Xorg رو کاملا حذف بکنه.

یه مشکله دیگه هم که الآن دارم باگیه که نمی‌زاره Alt + shift رو به عنوان کلید ترکیبی تغییر layout تنظیم کنم و خیلی اذیت کنندس.

موفق باشید