خیلی ناراحت هستم که ۱۳.۰۴ پشتیبانیش تا چند ماهه آینده تموم میشه چون واقعا ورژن خوبی بود برای من (مثل ۱۲.۰۴)
و خیلی نگرانم که تجربه دلپذیری با ۱۳.۱۰ (مثل ۱۲.۱۰) نداشته باشم
و مجبور بشم برگردم ۱۲.۰۴
درود
اوبونتو ۱۳.۱۰ رو از نسخهی Beta 1 تا الآن به عنوان سیستمعامل اصلی خودم استفاده کردم و میتونم بگم از همون اول احساس کردم این نسخه خیلی پایداره.
الآن با آپدیتهای جدیدی که براش اومده واقعا پایدار شده و خبری از کرش و مشکل توش نیست
سیستمم لنوو y580 هست (اگه که خواستین سازگاری نسخهی جدید با سختافزارتون رو چک کنید)
حتی کارت گرافیک انویدیا هم به راحتی نصب شد که البته بر میگرده به شروع پشتیبانی انویدیا از تکنولوژی اوپتیموس خودش
ولی خوب چون هنوز پشتیبانی کاملی نداره، سیستم ۱۰۰ درصد از کارت گرافیک انویدیا استفاده میکرد و هنوز خبری از سوییچ بین گرافیک اینتل و انویدیا نیست که باعث میشد لپتاپ داغ بکنه و مجبور شدم حذفش کنم و اینم باعث شد که احساس کنم بعد حذف یک سری مشکلاتی به وجود اومده و خلاصه این که سیستم رو از نوع نصب کردم.
نهایتا به نظر میاد این نسخه واقعا عالی شده
من بیشتر نگران نسخهی ۱۴.۰۴ هستم که معلوم نیست با این وضع پیش اومده چطور میخواد Xorg رو کاملا حذف بکنه.
یه مشکله دیگه هم که الآن دارم باگیه که نمیزاره Alt + shift رو به عنوان کلید ترکیبی تغییر layout تنظیم کنم و خیلی اذیت کنندس.
موفق باشید