کامپایل برنامه ها در جنتو ممکن است تا ساعت ها طول بکشه، مثلا گیمپ؟
مزیت کامپایل در مقابل اذیت کردن CPU چیه؟
مقدمهاول بگم که من خودم به خاطر زمان بر یودن کامپایل ، جنتو را پاک کردم و تصمیم گرفتم هیچ وقت مجددا جنتو نصب نکنم
دوم بگم که من برای جمله ی زیر به دوستمان پیشنهاد کردم جنتو را نصب کند
احساس می کنم تو اوبونتو هیچی یاد نمیگیرمچون لازم است هر برنامه را قبل از نصب ، آماده کنی بیشترین یادگیری را داری
مزیتدر برنامه های نظیر گیمپ مزیتی ندارد ، البته مزیت دارد اما ناچیز است که می توان صرف نظر کرد
دو مورد زیر به ذهنم رسید که می تواند مزیت چشم گیری داشته باشد و استفاده از کامپایل را توجیه پذیر کند
۱- کسانی که کار های سنگین پردازشی (مانند محاسبات عددی) انجام می دهند و فقط از کامپیوتر همین استفاده را می کنند و برنامه های مختلف نصب نمی کنند. یعنی فقط یک یا دو برنامه تخصصی نصب می کنند و چندین سال فقط با همان یک یا دو نرم افزار تخصصی کار می کنند
این مورد مربوط به استفاده کاربر عادی (کار های روزمره) نمی شود
زمان کوتاه شده حجم پردازش در یک سال ، یه یک هفته تمام کامپایل کردن در ابتدا می ارزد
شما حساب کن فقط پنج درصد سریعتر کار کند
۲- استفاده در ربات ها (تولید انبوه)
وقتی شما چند هزار دستگاه ربات به بازار می دهی و نیازمند استفاده از سیستم عامل هستی (مانند ربات های انسان نما)، با استفاده از کامپایل به سخت افزار ضعیف تری نیاز داری (چه حافظه و چه پردازنده) و سود بیشتری حاصل می شود
در این موارد چون سخت افزار ربات ها مشابه هستند یک بار کامپایل می شود و سپس ایمیج گرفته می شود و روی ربات های بعدی ایمج کپی می شود
ربات معروف انسان نمای نائو با فروش چند ده هزار عددی از جنتو استفاده می کند