تو که ادعا کردی امنیتش پایینتر از لینوکسه منبعت چیه؟ دلیل منو هم قبول نداری پس منم دلیل تو رو ناکافی میدونم.
میتونی جایی که گفتم «امنیت لینوکس بیشتر از BSD ئه» رو نشونم بدی؟ من گفتم اینکه میگن امنیت BSD بالاتره مهمل محضه. لینوکس حداقل سابقه چنین Backdoor تابلویی رو نداره.
لینوکس رو هم میشه بکدور کرد، مگر اینکه در ادامۀ اون تعصباتت بخوای ادعا کنی که بکدور کردن لینوکس غیر ممکنه!
ادامه بحث امنیت با توجه به اشراف کامل شما بر این مقوله بیفایده است. بکدور رو نمیکنن! فقط برای اطلاعت، از لینوس هم درخواست کار گذاشتن backdoor شده بوده که قبول نکرده
+من نقطۀ قوّت BSD رو گفتم، نقطۀ ضعفش رو هم گفتم، ولی تو امنیت BSD رو که زبانزد خاص و عامه انکار کردی! گفتم حساسترین سرورهای جهان روشون BSD نصبه گفتی قبول ندارم!
حالا مطمعنم که اصلا پستهای من رو نخوندی. کجا گفتم BSD روی سرورهای مهم نصب نیست؟ دلیل شما برای امنیت بالای BSD استفاده در سرورها مهم بود که منم گفت این دلیل مناسبی نیست چون لینوکس هم سیستم عامل بعضی از مهم ترین سرورها و ابر رایانههای دنیاست. گوگل ، ویکیدیا، فیس بوک، توییتر و خیلیهای دیگه روی لینوکس ران میشن. لینوکس سیستم عامل ۹۵ درصد از پانصد ابر رایانه دنیاست.
گفتی BSD ده سال از لینوکس عقبتره... خداییش من که داشتم از خنده میمردم! در عقبتر بودنش شکی نیست ولی تو چجوری حساب کردی که شد ده سال؟! یعنی فری بی اس دیِ حالا با لینوکس سال 2003 یکیه بنظرت؟؟؟
در اکثر قسمتهایی که مربوط به پشتیبانی دسکتاپ مدرن میشه همینقدر عقبه. FreeBSD تازه داره ابتدایی ترین اجزاء و درایورهای گرافیکی لینوکس رو پورت میکنه. تاریخچه DRI لینوکس به ۱۹۹۸ برمیگرده که FreeBSD هنوز نتونست اون رو به طور کامل پورت کنه. پس بله BSD بیشتر از ده سال از لینوکس عقبه. تازه این گرافیک هست و من نمیخوام وارد بحث کامپایلر، debugger و init سیستم بشم.
این اواخر کلأ درجۀ تعصبت رفته بالا! یادمه قبلأ منطقی تر بودی. اینو بدون که تعصب، اعتبار آدمو بشدت پایین میاره چون آدم متعصب اگه شواهد و مدارکی برخلاف تعصبش مشاهده کنه بشکل ناخودآگاه انکارش میکنه.
اگر به نظر شما تعصب داشتن مبارزه با حرفهای بی پایه و اساس و مهمله که در اون صورت میتونید من رو متعصبترین آدم دنیا حساب کنید!