انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

توجه: منظور داشتن همزمان دسکتاپهای گنوم، KDE وووو نیست | سوال: از قابلیت چنددسکتاپی در لینوکس ...  

استفاده نکرده ام چون تا قبل از این با اون آشنا نبودم
1 (2.5%)
تا حالا استفاده نکرده ام.
7 (17.5%)
در یک دوره کوتاه تستش کردم، اما برام کارایی نداشت و ادامه ندادم
9 (22.5%)
بعضی اوقات استفاده می کنم (کارایی ۳۰ درصدی)
8 (20%)
اغلب اوقات استفاده می کنم (کارایی ۷۰ درصدی)
5 (12.5%)
اکثر مواقع استفاده میکنم (کارایی ۹۰ درصدی)
4 (10%)
همیشه استفاده می کنم (کارایی ۱۰۰ درصدی)
6 (15%)

مجموع آرای اعضا: 40

نویسنده موضوع: چنددسکتاپی به سبک توزیع های لینوکسی یا تک-دسکتاپی به سبک ویندوز؟ + نظرسنجی  (دفعات بازدید: 7346 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
قابلیت چند دسکتاپی بیشتر برای افرادی مناسبه که فضای کمی در دسکتاپ اولیه دارند و میخواهند در یک نگاه به کل فضای کاریشان مسلط باشند. قابلیت چند دسکتابی هم لزوما برای یک مانیتور نیست ، مثلا میتوان 4 مانیتور داشت که اولین مانیتور ، فضای کاری گیمپ رو نشون میده و در بقیه ی مانیتور ها پنجره های دیگر این نرم افزار چیدمان میکنه  و کاربر اینگونه به فضای کاریش مسلط هست.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
یادش به‌خیر KDE ! حدود ۵تا دسکتاپ داشتم ، پُر !
یکی برای برنامه‌ها ، یکی برای کار با فایل ، یکی برای هک ، یکی برای کارهای گرافیکی و...
مثلا توی دسکتاپ گرافیک ، آیکن‌های برنامه‌های مربوطه و یک ویجت که فایل‌های آخرین پروژه‌هام رو نشون می‌داد.
توی دسکتاپ مربوط به هک کلی نرم‌افزار و یک ترمینال آماده بود.
الآن هم که LXDE دارم ، دوتا دسکتاپ داره که وقتی توی یکیش یه کار مهم دارم داره انجام میشه ، توی اون یکی بازی می‌کنم که یه دفعه خدای نکرده اشتباهی از هیجان بازی اون کار مهم رو ناکار نکنم!

آفلاین Muhammad the Magnificent

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
در واقع چند دسکتاپ داشتن بسیار بهتر از یکی برای کسانی که میخوان چند مانیتور همزمان استفاده کنند.

مثلا کسانی که کار تدوین فیلم انجام میدن! روی یک مانیتور OpenShot روی دیگری VLC !