بنام خدا
با سلام خدمت همه کاربران لینوکس
اینجانب super ubuntu را نصب کردم و مشکلات زیر را تجربه.
- این نسخه اوبنتو 8.10 را ارتقاء نمی دهد زیرا که بصورت آلترناتیو و یا apt on cd نیست.
- بعد از نصب از پایه super ubuntu در صفحه boot -grubابتدای بارگذاری، دو نسخه نصب شده اوبنتو یکی با هسته 7-27-6-2 و دیگری 9-27-6-2 که در واقع مورد اخیر مربوط به super ubuntu است، مشاهده می گردد .یعنی در واقع دو سیستم عامل نصب شده که به این شکل نیازی نیست . البته در در هر دو سیستم برنامه های نصب شده وجود دارد.اما در برنامه synaptic ترکیبی از این دو هسته وجود دارد که می توان یکی راازلیست boot حذف کرد که البته تفکیک و شناسایی آن ساده نبوده و این احتمال می دادم که هسته یا برنامه های مهم الحاقی آن نیز حذف شود .
- کارت گرافیک nvidiaدر آن فعال نشد
- یکی از اهدافم از نصب super ubuntu این بود که بتوانم فایل صوتی تصویری از نوع dat را در برنامه real playerاجرا کنم که توفیقی حاصل نشد)پشتیانی نمی شد)
- در یک تلاش نیزنتوانستم super ubuntu را بعنوان مخازن اضافی برای اوبنتو اصلی قرار بدهم
جان کلام اینکه فکر می کنم ترکیب اوبنتواصلی و دی وی دی هما بر چنین نگارشی ترجیح دارد و جا دارد از مدیران سایت بخاطر این تلاششان(تهیه دی وی دی هما) تشکر نمایم.
البته از مدیران سایت خواهشمندم با انتشار انواع برنامه کاربران را در انتخاب و تهیه برنامه های بروز شده یاری فرمایند
با تشکر از همه کاربران لینوکس- موید باشید