انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: super ubuntu  (دفعات بازدید: 1724 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین azad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
super ubuntu
« : 03 بهمن 1387، 08:20 ب‌ظ »
بنام خدا
با سلام خدمت همه کاربران لینوکس
 اینجانب super ubuntu را نصب کردم و مشکلات زیر را تجربه.
-   این نسخه اوبنتو 8.10 را ارتقاء نمی دهد زیرا که بصورت آلترناتیو و یا apt on cd  نیست.
-   بعد از نصب از پایه super ubuntu در صفحه boot -grubابتدای بارگذاری، دو نسخه نصب شده اوبنتو یکی با هسته 7-27-6-2 و دیگری 9-27-6-2 که در واقع مورد اخیر مربوط به super ubuntu است، مشاهده می گردد .یعنی در واقع دو سیستم عامل نصب شده که به این شکل نیازی نیست . البته در در هر دو سیستم برنامه های نصب شده وجود دارد.اما در برنامه synaptic ترکیبی از این دو هسته وجود دارد که می توان یکی راازلیست boot  حذف کرد که البته تفکیک و شناسایی آن ساده نبوده و این احتمال می دادم که هسته یا برنامه های مهم الحاقی آن نیز حذف شود .
-    کارت گرافیک nvidiaدر آن فعال نشد
-    یکی از اهدافم از نصب super ubuntu این بود که بتوانم فایل صوتی تصویری از نوع dat را در برنامه real playerاجرا کنم که توفیقی حاصل نشد)پشتیانی نمی شد)
-   در یک تلاش نیزنتوانستم super ubuntu را بعنوان مخازن اضافی برای اوبنتو اصلی قرار بدهم
جان کلام اینکه فکر می کنم ترکیب اوبنتواصلی و دی وی دی هما بر چنین نگارشی ترجیح دارد و جا دارد از مدیران سایت بخاطر این تلاششان(تهیه دی وی دی هما) تشکر نمایم.
البته از مدیران سایت خواهشمندم با انتشار انواع برنامه کاربران را در انتخاب و تهیه برنامه های بروز شده یاری فرمایند

با تشکر از همه کاربران لینوکس- موید باشید

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
پاسخ به: super ubuntu
« پاسخ #1 : 03 بهمن 1387، 08:30 ب‌ظ »
من الان super ubuntu رو نصب دارم و الان دارم ازش استفاده می کنم. کار خوبیه اما میتونه خیلی بهترم بشه. من برنامه و تم و ... روش نصب کردم و واسه خودم بر پایه ی super ubuntu یه cd لایو و نصب ساختم و خیلی راضیم.

nvidia راحت نصب میشه. کافیه از سایتش دانلود شه!
در ضمن این dvd برای نصب و live هست. Alternate نیست که بشه باهاش آپدیت کرد.
در مورد کرنل اگه کلا کرنل ۷ رو پاک میکردن خوب بود اما اونقدر ایراد بزرگی نیست.

یه سیستم ریمستر شدست نه یک توزیع پس نباید ازش انتظار معجزه داشت.
امیدوارم روز به روز پیشرفت ببینیم.
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین azad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
پاسخ به: super ubuntu
« پاسخ #2 : 09 بهمن 1387، 07:34 ب‌ظ »
بنام خداوند متعال
با سلام خدمت همه کاربران
 بالاخره یکبار دیگر super ubuntu را امتحان کردم با انجام مراحل زیر
از طریق برنامه synaptic و جستجوی ۷- ۲۷-۶-۲ تمام وابسته های مربوط به هسته ۷- ۲۷-۶-۲ را حذف کردم . به عبارت دیگر هسته  ۹- ۲۷-۶-۲ را که مربوط به ارتقاء هسته ۸.۱۰ ubuntu توسطsuper ubuntu  بود نگه داشتم به این ترتیب اوبنتو فقط با هسته جدید در bootظاهر و فعال می شد
 برای فعال کردن کارت گرافیک مثلاٌ nvidiaدر ubuntu یاsuper ubuntu ابتدا درایور نصب شده را ازطریق  synaptic حذف کرده و کامپیوتر را دوباره راه اندازی( reboot)کردم سپس از مسیر system و administrationوhardware driver و با انتخاب و فعال کردن درایور کارت گرافیک همزمان با قراردادن دی وی دی ۸.۱۰  ubuntu درایور کارت گرافیک نصب که با راه اندازی کامپیوتر نصب آن کامل می شود.