انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه با گنو/لینوکس آشنا شدید  (دفعات بازدید: 8325 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Y

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
پاسخ : چگونه با گنو/لینوکس آشنا شدید
« پاسخ #45 : 16 بهمن 1392، 09:52 ب‌ظ »
نظرات رو که خوندم دیدم خیلیا به وسیله صفر و یک با اوبونتو آشنا شدن، دست آقای سعید زبردست درد نکنه. =D>

داستان آشنایی من با اوبونتو سه سکانس داره. سکانس ها از این قراره: :P

سکانس اول:

در دوران طفولیت یعنی سال های ابتدایی ( ۵، ۶ سال پیش) یک نفر از دوستای برادرم لپ تاپش رو خونه مون آورده بود.
انتظار داشتم که صفحه لود ویندوز ایکس پی رو ببینم اما جای اون نام موحودی رو به نام لینوکس دیدم... :o

اون آقا لینوکس رو روی سیستممون ریخت اما من کاری باهاش نداشتم (فقط یه بار رفتم توش ببینم چه بازی هایی داره :D)
تو اون سن و سال که کارم فقط بازی کردن بود منو به لینوکس چه کار؟

سکانس دوم:

اول راهنمایی (۴ سال پیش) معلممون اوبونتو رو بالا آورد (نوشتم خنده ام گرفت ;D) و یه سی دی اوبونتو ازش خواستم بهم داد (تعریفش نباشه آدم خیلی گندیه هر چند این خدمت رو به من کرد اما حالم ازش بهم میخوره >:(). آقا سیستم بالا اومد دیلیت رو زدیم تا رفت تو اون صفحه آبی، منی که قبلم داشت میومد تو حلقم گریه ام گرفت. نمی دونستم چه غلطی بکنم. زنگ زدم به داداشم گفت چرا رفتی تو صفحه بوت چه کار داشتی به غلط کردم (معادل همونی که میدونین!  :lolflag:) افتاده بودم و آخرش گفت Esc رو بزن بیا بیرون. [-(
دیگه حتی می ترسیدم به سی دی اش نگاه کنم. >:( انداختمش ته مهای جا سی دی. >:(

سکانس سوم:

همین امسال، مهر یا آبان. همون معلم گند اخلاق  >:(باز سر کلاس اوبونتو رو وا کرد و چهل پنجاه تا سی دی لینوکس که داشت رو بین کلاس پخش کرد. :o
به من یه دبیان و یه کوبونتو رسید. با سه تا سی دی اوبونتو دیگه ای که داشتم پنج تا سی دی که هیچ کدوم بوت نشد.
تا با سرچ تو گوگل دانلودش کردم برای یو اس بی و با انجمن هم آشنا شدم و درجا انجمنی شدم.
در راه رسیدن به یار مشقت های فراوانی را تحمل کردم (علاوه بر قبلیا):
۱. بوت نشدن سیستم با یو اس بی  ](*,)
۲. پارتیشن بندی کردنش  ](*,)
۳. نصب شد اما ویندوزم خراب شد  ](*,)
۴. نصب شد اما بوت نشد  ](*,)

تا سرانجام پس از یک سال تلاش خستگی ناپذیر به سرمنزل مفصود رسیدم و همینک که دارم این مطالب را می نویسم به سال های گذشته میخندم،
چرا ترسیدم؟ :-s
چرا زود تر به سراغ اوبونتو نرفتم؟ :-s

به امید روزی که بیخود از تجربه جدید نترسیم... [-(
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1392، 10:01 ب‌ظ توسط Yasin.mehdizade »

آفلاین kudakane

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #46 : 16 بهمن 1392، 11:34 ب‌ظ »
روزنامه جام‌جم یکشنبه ها یه ضمیمه ای داره به اسم کلیک، خیلی وقت پیشا که بچه بودم کامپیوتر نداشتم یکشنبه ها این روزنامه‌رو می گرفتم می‌خوندم هر هفته یه صفحه‌شو به لینوکس اختصاص داده بود از همون موقع با انواع توضیع های لینوکس آشنا شدم که اوبونتو هم همون کلیک پیشنهاد کرده بود.چند سالی گذشت کامپیوتر گرفتیم منم کلا لینوکس فراموش کرده بودم و با همون ویندوز کار میکردم یه کاربر حرفه‌ایی تووش شده بودم تا بزرگ شدم رفتم سربازی اومدم دیدم همه‌ی آنتی‌ویروس های رایگان معروف سرور آپدیت‌شونو برای ایران بستن. از اونجا که به امنیت سیستم خیلی اهمیت میدم چند روز بعد کوچ کردم به لینوکس الانم حدودا ده روزه که لینوکسی شدم

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #47 : 16 بهمن 1392، 11:46 ب‌ظ »
روزنامه جام‌جم یکشنبه ها یه ضمیمه ای داره به اسم کلیک، خیلی وقت پیشا که بچه بودم کامپیوتر نداشتم یکشنبه ها این روزنامه‌رو می گرفتم می‌خوندم هر هفته یه صفحه‌شو به لینوکس اختصاص داده بود از همون موقع با انواع توضیع های لینوکس آشنا شدم که اوبونتو هم همون کلیک پیشنهاد کرده بود.چند سالی گذشت کامپیوتر گرفتیم منم کلا لینوکس فراموش کرده بودم و با همون ویندوز کار میکردم یه کاربر حرفه‌ایی تووش شده بودم تا بزرگ شدم رفتم سربازی اومدم دیدم همه‌ی آنتی‌ویروس های رایگان معروف سرور آپدیت‌شونو برای ایران بستن. از اونجا که به امنیت سیستم خیلی اهمیت میدم چند روز بعد کوچ کردم به لینوکس الانم حدودا ده روزه که لینوکسی شدم
سلام
1_توزیع درسته ::)
2- منم تا اونجا که فکر میکنم "کلیک" من و با لینوکس آشنا کرد
بعدشم سوم دبیرستان کتاب مبانی کامپیوتر
همچنین لپ تاپ داداشم وقتی خرید پیش فرض سی دی  اوبونتو همراش بود
و  بیشترین ترغیب رو همین فروم و برنامه صفر و یک  برام ایجاد کرد

*داستان رمز وارد کردن، پاک کردن کل هارد، خرابی ویندوز اینا رو هم منم داشتم

دلیل حذف نکردن ویندوز هم فوتوشاپ هست که هیچجوره نمیتونم با گیمپ عوضش کنم(حسش نیست  ;D )

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #48 : 17 بهمن 1392، 02:47 ق‌ظ »
سلام
اولین بار از مجموعه ی کینگ اوبونتوی 10.04 رو نصب کردم و برام جالب نبود . منم ولش کردم
یه خورده بعدش با وبلاگ جادی عزیز آشنا شدم و از جادی خیلی خوشم اومد
دیدم که همش داره از آزادی میگه و لینوکس
گفتم حتما یه چیزی داره که من نمیدونم
رفتم اوبونتو 12.04 (همینی که الان استفاده میکنم ) رو دانلود کردم
نصبش کردم و این دفعه خوشم اومد
ولی خوب چون بازی به اون شکل نداشت دوباره ولش کردم ( نزدیک به ده ساله که با کامپیوتر کاری جز بازی نکردم )
تا این که همین دو سه روز پیش دوباره نصبش کردم و دارم استفاده میکنم
باور کنید اگه اینترنت درست و حسابی داشتم کلا دیگه از لینوکس استفاده میکردم
ولی خیلی چیز جالبیه
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2