صاوير ديجيتالي تبليغاتي که مايکروسافت آنها را با عنوان "من يک کامپيوتر شخصي هستم" (I'm a PC) روي سايت خود منتشر کرد، در اصل در فضاي سيستمعامل Mac طراحي شده است.
بررسي روي چهار نمونه از اين تصاوير که مايکروسافت آنها را روي سايت PressPass منتشر کرده است، نشان ميدهد که آنها با برنامه Adobe Photoshop C3 Macintosh طراحي شدهاند. اين تصاوير از يک تبليغ تلويزيوني گرفته شدهاند که مايکروسافت آن را اواخر روز پنجشنبه پخش کرد.
يکي از اين تصاوير مربوط به يکي از مهندسان مايکروسافت است که با نام "شون" (Sean) شناخته ميشود و شباهت زيادي به "جان هاگمن" (John Hodgman) دارد. "جان هاگمن" بازيگري بود که براي تبليغات آيکونيک اپل نقش يک کامپيوتر شخصي را بازي ميکرد. مايکروسافت با اين اقدام خود قصد پيشي گرفتن از اپل را دارد. در تبليغ اپل، هاگمن خود را با عنوان زير معرفي ميکرد: "سلام، من يک کامپيوتر شخصي هستم" و مهندس مايکروسافت در اين تبليغ اعلام ميکند "سلام، من يک کامپيوتر شخصي هستم، و در حال انجام يک کار تکراري ميباشم".
ديگر تصاوير تبليغاتي که از مايکروسافت منتشر شده است، شامل تصاوير از "ديپک چوپرا" (Deepak Chopra) ماجراجوي کانادايي و "جف گرين" (Geoff Green) مؤسس مرکز Students on Ice Expeditions و غواصي به نام Meaghan ميشود.
کليه تصاوير منتشر شده روي سايت PressPass در فضاي Mac طراحي نشدهاند. براي طراحي يکي از اين تصاوير تبليغاتي که مربوط به چاپگرها مي شود، با شعار "زندگي بدون ديوارها"(Life Without Walls) از نسخه ويندوز برنامه Adobe Photoshop استفاده کرده است.
منبع:
http://www.techworld.comبیبنید بچه ها اینا خودشون هم با ویندوز در گیری دارند و برای کارای حساس ویندوز رو کنار میزارن
یه مدت پیش هم تصاویری از بخشی از بخشهای طراحی در مایکروسافت منتشر شده بود که کلی جنجال به پا کرد توی اون تصویر یه سری مهندس مایروسافت بودند که داشتند با مک کار میکردند بابا اینا خودشونم ویندوز رو قبول ندارند