انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تصاوير ديجيتالي تبليغاتي جدید مايکروسافت  (دفعات بازدید: 2606 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
صاوير ديجيتالي تبليغاتي که مايکروسافت آن‌ها را با عنوان "من يک کامپيوتر شخصي هستم" (I'm a PC) روي سايت خود منتشر کرد،‌ در اصل در فضاي سيستم‌عامل Mac طراحي شده است.

بررسي روي چهار نمونه از اين تصاوير که مايکروسافت آن‌ها را روي سايت PressPass منتشر کرده است، نشان مي‌دهد که آن‌ها با برنامه Adobe Photoshop C3 Macintosh طراحي شده‌اند. اين تصاوير از يک تبليغ تلويزيوني گرفته شده‌اند که مايکروسافت آن را اواخر روز پنج‌شنبه پخش کرد.

يکي از اين تصاوير مربوط به يکي از مهندسان مايکروسافت است که با نام "شون" (Sean) شناخته مي‌شود و شباهت زيادي به "جان هاگمن" (John Hodgman) دارد. "جان هاگمن" بازيگري بود که براي تبليغات آيکونيک اپل نقش يک کامپيوتر شخصي را بازي مي‌کرد. مايکروسافت با اين اقدام خود قصد پيشي گرفتن از اپل را دارد. در تبليغ اپل، هاگمن خود را با عنوان زير معرفي مي‌کرد: "سلام، من يک کامپيوتر شخصي هستم" و مهندس مايکروسافت در اين تبليغ اعلام مي‌کند "سلام، من يک کامپيوتر شخصي هستم، و در حال انجام يک کار تکراري مي‌باشم".

ديگر تصاوير تبليغاتي که از مايکروسافت منتشر شده است، شامل تصاوير از "ديپک چوپرا" (Deepak Chopra) ماجراجوي کانادايي و "جف گرين" (Geoff Green) مؤسس مرکز Students on Ice Expeditions و غواصي به نام Meaghan مي‌شود.

کليه تصاوير منتشر شده روي سايت PressPass در فضاي Mac طراحي نشده‌اند. براي طراحي يکي از اين تصاوير تبليغاتي که مربوط به چاپگرها مي شود، با شعار "زندگي بدون ديوارها"(Life Without Walls) از نسخه ويندوز برنامه Adobe Photoshop استفاده کرده است.

منبع: http://www.techworld.com

بیبنید بچه ها اینا خودشون هم با ویندوز در گیری دارند و برای کارای حساس ویندوز رو کنار میزارن

یه مدت پیش هم تصاویری از بخشی از بخشهای طراحی در مایکروسافت منتشر شده بود که کلی جنجال به پا کرد توی اون تصویر یه سری مهندس مایروسافت بودند که داشتند با مک کار میکردند بابا اینا خودشونم ویندوز رو قبول ندارند

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
یه مثالم من برات می زنم.بازی معروف Age of Empire که این همه سروصدا کرد یه انیمیشن جنجالی توی فسمت اول داشت که با quadra 700  اپل طراحی شده بود.
وقتی گندش در اومد مایکروسافت گفت که فرصت نداشته اونو طراحی کنه واسه همینم داده اونو یه شرکت دیگه طراحی کنه و نمی دونسته با دستگاههای اپل ساخته می شه.
موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین salamat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • تخیل همه چیز است . (آلبرت اینشتن)
پاسخ به: تصاوير ديجيتالي تبليغاتي جدید ماي&#
« پاسخ #2 : 01 مهر 1387، 04:10 ق‌ظ »
نقل‌قول
شامل تصاوير از "ديپک چوپرا" (Deepak Chopra) ماجراجوي کانادايي

ببخشید که من اینو میگم ولی دیپک چپرا یکی از کاراکتر های محبوب من هستش که خیلی از کتاب های اون خوشم میاد.

دیپک چپرا ماجراجوی کاندادایی فکر نمی کنم باشه. دیپک چپرا یک دکتر، نویسنده، عارف ، سخنران تاثیر گذار،  فیزیکدان کوانتوم و از اهل هند می باشند. دیپک چپرا یک عارف

خیلی محبوب هستش که به مولانا هم ارادت خیلی خاصی داره و توی هر سخنرانی از اشعار مولانا خیلی استفاده می کنه و همچنین یک آلبوم هم خونده که از اشعار مولانا استفاده کرده.

1998 A Gift of Love: Love poems inspired by Rumi

http://en.wikipedia.org/wiki/Deepak_Chopra
  ;)
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1387، 12:03 ب‌ظ توسط salamat »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
نقل‌قول
شامل تصاوير از "ديپک چوپرا" (Deepak Chopra) ماجراجوي کانادايي

ببخشید که من اینو میگم ولی دیپک چپرا یکی از کاراکتر های محبوب من هستش که خیلی از کتاب های اون خوشم میاد.

دیپک چپرا ماجراجوی کاندادایی فکر نمی کنم باشه. دیپک چپرا یک دکتر، نویسنده، عارف ، سخنران تاثیر گذار،  فیزیکدان کوانتوم و از اهل هند می باشند. دیپک چپرا یک عارف

خیلی محبوب هستش که به مولانا هم ارادت خیلی خاصی داره و توی هر سخنرانی از اشعار مولانا خیلی استفاده می کنه و همچنین یک آلبوم هم خونده که از اشعار مولانا استفاده کرده.

1998 A Gift of Love: Love poems inspired by Rumi

http://en.wikipedia.org/wiki/Deepak_Chopra
  ;)

salam salamat jan baba in on  nist
ono manam mishnasam areh oon aref hast in eskeit baz va kohnavard va kashefeh

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
  • هو{خدا}به زبان درویشی
پاسخ به: تصاوير ديجيتالي تبليغاتي جدید ماي&#
« پاسخ #4 : 18 بهمن 1387، 03:59 ق‌ظ »