قربونه شما برم .يكي ميتونه ازينا كه تو irc هستند بره بپرسه...من كه هرچي ميگم ميگن error چيه....ميگم بابا مشكل اينه ...بعد از كلي سرو كله زدن آدرس لينك wikipedia دادن به من
...بهشون ميگم بابا من از رو document خودتون مرحله به مرحله ميرم جلو اما جوابي نمي گيرم...باز هم جواب سر بالا ميدن به من...بهشون ميگم مشكل من فلانه ...مگن خوب ميدونيم كه شما مشكل داريد...مشكلتون چيه...من فكر ميكنم ..اونايي كه اونطرفن و جواب ميدن .زياد از ldap سررشته اي ندارن..البته منم همچين آش دهن سوزي نيستم ولي فكر كنم اونا از من ببوترن
من تو mandriva. suse تونستم ldap رو پياده كنم اما در اوبونتو...الان 3 هفتست كه نتيجه اي نگرفتم...اينم كه ميگم ممكن صحت نداشته باشه و لي يكي از بچه هاي admin شركت ما كه مسئوله كل سرورهاي ماست هم ميگفت كه اون هم نتونسه با اوبونتو ldap رو پياده كنه
حالا بزارين مرحله به مرحله بگم چيكارا كردم.
اول اينكه من تونستم در 8.04 سرور رو پياده كنم .البته طبق document اوبونتو 8.04 و با phpldapadmin محتويات رو ديدم...مثلا كاربرا و خلاصه چيز هايي كه مربوط بهOU مورد نظرم بود.بعد براي هر UID يك username , password هم تعريف كردم...در كلاينت ubuntu 8.04 طبق همئن داكيومنت كه در آخر لينكشو ميدم كار كردم و لي وقتي سيستم رو restart كردم اينها رو خواست :username , password , LDAP password
البته LDAP password همون password بود كه local بود و نه اوني كه در سرور بود...ولي جالبتر از همه اينه كه وقتي وارد ubuntu ميشدم با كليك روي گزينه local در نوار بالاي desktop كل كاربراني كه در ldap server تعريف كرده بودم رو مي تونستم ببينم....خوب جالبتر هم اينه كه با انتخاب هر كدوم از اونها باز هم وقتي password رو وارد ميكردم پيغام invalid password or username ديده ميشد
https://help.ubuntu.com/community/OpenLDAPServerhttps://help.ubuntu.com/community/LDAPClientAuthenticationخوب اين مال 8.04
در ubuntu 8.10 وضعيت بمراتب بدتر بود
كل كارهايي كه در document بود رو انجام دادم اما اين مشكلات ديده ميشه..در سرور همه كار ها رو انجام ميدم اما وقتي با phpldapadmin وارد ميشم يك گزينه وجود داره و اون هم اينه dc=example,dc=com و باز هم جالبتر اينه كه وقتي از terminal سرچ ميكنم همه كاربران وجود دارند مثل group يا people يا اونايي كه دستي تعريف كردم.
و باز هم جالبتر از اون اينه كه كلاينت بيخياله سروره...
خلاصه آقا اين ubuntu مارو كشت ولي ldap اون راه نيوفتاد كه نيوفتاد.و شرمندگيش براي ما موند تو شركتمون...