انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: باز هم جوابی از ldap نگرفتم [حل شد]  (دفعات بازدید: 3198 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shabgard

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
باز هم جوابی از ldap نگرفتم [حل شد]
« : 03 اسفند 1387، 12:14 ب‌ظ »
من چندمین باره که از ldap  می پرسم.این چطور انجمن تخصصی ubuntu هست که جوابی به مشکل من داده نمیشه.
چطور میشه ldap را در client راه اندازی کرد.واقعا دارم دیگه خسته میشم.یه DOCUMENT در آدرس زیر هست که مربوط به ubuntu 8.10 میشه ولی هنوز موفقیتی در راه اندازیش بدست نیاوردم...
سرور ldap رو تونستم اما متاسفانه در کلاینت هنوز هیچ نتیجه ای نگرفتم...بابا کمک کمک..کمک
https://help.ubuntu.com/8.10/serverguide/C/openldap-server.html
 ??? ??? ??? :(
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1387، 01:41 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: باز هم جوابی از ldap نگرفتم
« پاسخ #1 : 03 اسفند 1387، 12:48 ب‌ظ »
در زمینه ی سرور دوستان کمتری آشنایی و تجربه لازم رو دارن. تنها کمکی که میتونم بهتون بکنم لینک های زیر هست که از طریق Googling پیدا کردم:

https://help.ubuntu.com/community/LDAPClientAuthentication
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1033048
http://ralf.schaeftlein.de/2009/02/04/howto-setup-a-openldap-server-for-ubuntu-810
http://www.howtoforge.com/installing-and-configuring-openldap-on-ubuntu-intrepid-ibex
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1387، 12:52 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین shabgard

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 03 اسفند 1387، 01:07 ب‌ظ »
ممنون از جوابتون .اما این ها همشون مربوط به بخش serverکه من مشکلی توشون ندارم و البته قبلا هم اینها رو دیدم.مشکل من مربوط به بخش client میشه.
شما emailکسی رو ندارین که بشه ازش کمک گرفت.
یک مطلب هم اینکه تو همون سایتی که آدرسش رو دادم هم متاسفانه باگ وجود داره.مگه قبل از اینکه این داکیومنت ها آماده بشه اول تست نمیشه؟ ???
حتی همون داکیونت هم که خود سایت رسمی ubuntu اراپه کرده هم باگ وجود داره...نمیدونم چی باید گفت...خیلی قابلیتها در سرور و کلاینت اوبونتو وجود داره اما این مشکل یک چالشه
چون حسابشو بکنید من قصد دارم تو شرکتمون جای mandriva از ubuntu استفاده کنم ...حال اونکه ما باید از share و کی بخش دیگه تحت ldap استفاده کنیم.من فقط بخاطر این قضه نمیتونم ubuntu رو جایگزین کنم.واقعا متاسفم...دلم راضی نیست اما چاره چیه :(

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #3 : 03 اسفند 1387، 01:24 ب‌ظ »
اگر مشکلتون رو کامل تر شرح بدید و بگید که در کدوم مرحله مشکل پیدا کردید و پیغام های خطا رو اینجا بگذارید , احتمال اینکه کسی کمکتون کنه بیشتره !

یه پشینهاد دیگه هم دارم ! به این کانال irc مراجعه کنید و مشکلتون رو اونجا مطرح کنید:

#openldap

آفلاین shabgard

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 03 اسفند 1387، 07:52 ب‌ظ »
قربونه شما برم .يكي ميتونه ازينا كه تو irc هستند بره بپرسه...من كه هرچي ميگم ميگن error چيه....ميگم بابا مشكل اينه ...بعد از كلي سرو كله زدن آدرس لينك wikipedia دادن به من :D ...بهشون ميگم بابا من از رو document  خودتون مرحله به مرحله ميرم جلو اما جوابي نمي گيرم...باز هم جواب سر بالا ميدن به من...بهشون ميگم مشكل من فلانه ...مگن خوب ميدونيم كه شما مشكل داريد...مشكلتون چيه...من فكر ميكنم ..اونايي كه اونطرفن و جواب ميدن .زياد از ldap  سررشته اي ندارن..البته منم همچين آش دهن سوزي نيستم ولي فكر كنم اونا از من ببوترن ::) من تو mandriva. suse  تونستم ldap  رو پياده كنم اما در اوبونتو...الان 3 هفتست كه نتيجه اي نگرفتم...اينم كه ميگم ممكن صحت نداشته باشه و لي يكي از بچه هاي admin شركت ما كه مسئوله كل سرورهاي ماست هم ميگفت كه اون هم نتونسه با اوبونتو ldap  رو پياده كنه :oops:
حالا بزارين مرحله به مرحله بگم چيكارا كردم.
اول اينكه من تونستم در 8.04 سرور رو پياده كنم .البته طبق document  اوبونتو 8.04 و با phpldapadmin محتويات رو ديدم...مثلا كاربرا و خلاصه چيز هايي كه مربوط بهOU مورد نظرم بود.بعد براي هر UID يك username , password هم تعريف كردم...در كلاينت ubuntu 8.04 طبق همئن داكيومنت كه در آخر لينكشو ميدم كار كردم و لي وقتي سيستم رو restart كردم اينها رو خواست :username , password , LDAP password
البته LDAP password همون password بود كه local بود و نه اوني كه در سرور بود...ولي جالبتر از همه اينه كه وقتي وارد ubuntu ميشدم با كليك روي گزينه local در نوار بالاي desktop كل كاربراني كه در ldap server تعريف كرده بودم رو مي تونستم ببينم....خوب جالبتر هم اينه كه با انتخاب هر كدوم از اونها باز هم وقتي password  رو وارد ميكردم پيغام invalid password or username ديده ميشد
https://help.ubuntu.com/community/OpenLDAPServer
https://help.ubuntu.com/community/LDAPClientAuthentication
خوب اين مال 8.04
در ubuntu 8.10  وضعيت بمراتب بدتر بود
كل كارهايي كه در document بود رو انجام دادم اما اين مشكلات ديده ميشه..در سرور همه كار ها رو انجام ميدم اما وقتي با phpldapadmin وارد ميشم يك گزينه وجود داره و اون هم اينه dc=example,dc=com و باز هم جالبتر اينه كه وقتي از terminal سرچ ميكنم همه كاربران وجود دارند مثل group  يا  people يا  اونايي كه دستي تعريف كردم.
و باز هم جالبتر از اون اينه كه كلاينت بيخياله سروره...
خلاصه آقا اين ubuntu  مارو كشت ولي ldap اون راه نيوفتاد كه نيوفتاد.و شرمندگيش براي ما موند تو شركتمون... :'( :-X :oops: :(

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #5 : 03 اسفند 1387، 08:30 ب‌ظ »
فکر کنم این راهنما بدردت بخوره. کاملترین راهنمایی هست که تونستم پیدا کنم ! در انتهای راهنما یک قسمت هست با عنوان " Configure Ubuntu Server 7.10 (client) for LDAP Authentication " که فکر کنم با انجام مراحل اون قسمت مشکلت حل بشه.

آفلاین shabgard

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 04 اسفند 1387، 04:44 ب‌ظ »
ممنون از راهنمایی شما...من طبق اون عمل میکنم که ببینم چی میشه...امیدوارم روی 8.04 راه بیفته اما اینم بگم که auth-client-config در 8.10 مشکل باگ هم داره...
باز هم ممنون از کمکتون.

آفلاین shabgard

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 06 اسفند 1387، 08:34 ق‌ظ »
يوووووووههههههووووو....
دوستان اوبونتووييي
مژده...مژده
با داكيومنتي كه دوست خوبمون دادند موفق شدم كه كلاينت اوبونتو رو به سرور LDAP متصل كنم
خيلي خوشحالم كه ديگه مجبور نيستم از ubuntu صرفنظر كنم...البته فعلا در 8.04 موفق به انجام اين كار شدم..در 8.10 يكم ساختار متفاوته..هم در سرورش هم در كلاينتش...اما خوب همين كه موفق شدم خودش كليه....
يك نكته هم در مورد همه داكيومنتهايي كه از ubuntu  هست...در فايل /etc/ldap.conf نبايد به هيچ وجه از اين حالت استفاده كرد uri ldapi://
 و فقط بايد به اين صورت باشه ldap://

بازهم ممنون \\:D/ ;D :D
designforu_maamiri@yahoo.com

آفلاین shabgard

• Newbie
  • *
پاسخ به: باز هم جوابی از ldap نگرفتم [حل شد]
« پاسخ #8 : 06 اسفند 1387، 06:44 ب‌ظ »
دوستان اوبنتويي سرور 8.10 رو هم با phpldapadmin همين الان start كردم و توپپپپپپپپپپپ داره كار ميكنه...البته يخورده قلقي شده راه اندازيش اما خوب حاجيتون كه تا ديروز داشت گريه ميكرد الان اوستا شده....يه داكيومنت از چيزايي كه بلدم تا 2 يا 3 روز آينده آماده ميكنم و ميزارم تو اين سايت تا بقيه به درد من دچار نشن :oops: :P
البته ادعايي هم ندارم...كمك دوستان اين سايت راه گشا بود
 8)

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #9 : 06 فروردین 1388، 07:56 ق‌ظ »
دوستان اوبنتويي سرور 8.10 رو هم با phpldapadmin همين الان start كردم و توپپپپپپپپپپپ داره كار ميكنه...البته يخورده قلقي شده راه اندازيش اما خوب حاجيتون كه تا ديروز داشت گريه ميكرد الان اوستا شده....يه داكيومنت از چيزايي كه بلدم تا 2 يا 3 روز آينده آماده ميكنم و ميزارم تو اين سايت تا بقيه به درد من دچار نشن :oops: :P
البته ادعايي هم ندارم...كمك دوستان اين سايت راه گشا بود
 8)
آقا جون اگه این راهنمات رو آماده کردی، بی زحمت یه نظر یی هم به ما بکن. ثواب داره ;)
@};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین abbas-h

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
« پاسخ #10 : 13 فروردین 1388، 09:29 ب‌ظ »
ldao حالا چی هست ؟؟  :oops: