انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سرور یا سرور مجازی  (دفعات بازدید: 1155 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sayrex

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
سرور یا سرور مجازی
« : 17 تیر 1393، 05:03 ق‌ظ »
سلام

یه چند وقتی با اوبونتو کار کردم و دوباره گذاشتم اش کنار.
میخواستم شروع به راه اندازی سایتی کنم که کمی دانش مدیریت توی سرور میخواد . البته خواسته هام از اون سرور برای اون سایت محدود هست و به دستورات ابتدایی خلاصه میشه.اما تو این سرور یا سرورم مجازی من نیازبه یه ریموت دسکتاپ دارم که بتونم کارهامو سریع تر انجامبدم . یه محیط گرافیکی که بتونم راحت تر فایل ها رو جابجا  یا از سروری به این سرور ترنسفر یا بخوام زیپ کنم و پسورد بذارم و ...

به پیشنهاد یکی از دوستان که هاستینگ بزرگی دارند و ... گفتن که دوباره یادگیری اوبونتو رو شروع کنم .

حالا از اساتید هم سوال دارم که آیا درست فرمودن و با یادگیری اوبونتو میشه روی اون سرور یا سرور مجازی که خریداری میشه اوبونتو نصب کرد و یه محیط گرافیکی یا مثلا ریموت دسکتاپ یا هر چیز مشابه روش نصب کرد برای سهولت در کارها ؟‌

یا که مثلا اوبونتو نصب بشه روی سرور بعد با نرم افزار تحت ویندوز یا اوبونتو خاصی بتونیم به روی سرور به صورت گرافیکی ریموت شیم و کارهای مروبطه رو به صورت گرافیکی انجام بدیم .

یا یه چیزهایی راجع به پوسته یا رابط گرافیکی خوندم که میشه کارهای سرور رو به صورت گرافیکی انجام داد !
مثل Openbox و Fluxbox !
https://help.ubuntu.com/community/ServerGUI
شدنیه با این 2 مورد بالا همچین چیزی که من میخوام ؟ ( کپی کردن فایل ها و جابجایی و انتقال از سرور به سرور دیگه و zip و امثالهم ) !

« آخرین ویرایش: 17 تیر 1393، 06:01 ق‌ظ توسط Sayrex »

آفلاین Sayrex

• Jr. Member
  • *
پاسخ : سرور یا سرور مجازی
« پاسخ #1 : 17 تیر 1393، 08:31 ب‌ظ »
کسی اطلاعاتی نداره بذاره اینجا تا بتونه کمی کمک ام باشه تو انتخاب راه درست ؟‌ :D

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
« پاسخ #2 : 18 تیر 1393، 12:05 ق‌ظ »
سرورهای لینوکسی تحت خط فرمان هستند! و شما محیط گرافیکی ندارید

ولی شما میتونید محیط گرافیکی مورد نظرتون رو روش سرور نصب کنید
وبعد یک عدد VNC نصب کنید و به سرورتون با یک محیط گرافیکی متصل بشید
VNC چیست

ولی توصیه نمیشه محیط گرافیکی نصب کنید! چون محیط گرافیکی برای سرور کاملا بیخودی منابع سیتم رو هدر میده ...

آفلاین Sayrex

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 18 تیر 1393، 04:56 ق‌ظ »
سلام
ممنون ولی اینهایی که گفتید رو خودم میدونم و بهش هم بالا اشاره کردم.
سوال من این بود که اگر بخوام یه همچین سرور و سیستمی رو (لینوکس با پوسته گرافیکی) راه اندازی کنم اوبونتو برای این کار مناسب ه یا مثلا Centos یا ... راحت تر و بی دردسر تره!

من اگر نخوام از پوسته گرافیکی هم استفاده کنم و به همون خط فرمان بسنده کنم چه نسخه از لینوکسی برای کار من ( راه اندازی یک VPS سرور ه لینوکس جهت بالا آوردن یک سایت دانلود ) مناسب تر و راحتتره! هم مدیریت اش هم یاد گیریش ؟!

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
« پاسخ #4 : 18 تیر 1393، 12:02 ب‌ظ »
سلام
ممنون ولی اینهایی که گفتید رو خودم میدونم و بهش هم بالا اشاره کردم.
سوال من این بود که اگر بخوام یه همچین سرور و سیستمی رو (لینوکس با پوسته گرافیکی) راه اندازی کنم اوبونتو برای این کار مناسب ه یا مثلا Centos یا ... راحت تر و بی دردسر تره!

من اگر نخوام از پوسته گرافیکی هم استفاده کنم و به همون خط فرمان بسنده کنم چه نسخه از لینوکسی برای کار من ( راه اندازی یک VPS سرور ه لینوکس جهت بالا آوردن یک سایت دانلود ) مناسب تر و راحتتره! هم مدیریت اش هم یاد گیریش ؟!

فرقی نمیکنه! شما وقتی داری از پوسنه گرافیکی استفاده میکنی دیگه فرق خاصی نمیکنه از چه سیستمی استفاده کنید
ولی توصیه میشه از هرچی خودتون راحتترید استفاده کنید! نظر من اینه همون اوبونتو استفاده کنید چون شاید راحتتر باشید باهاش ؛ ولی centos توزیعی هستش که مخصوص سرور هست!

توی خونه من با اوبونتو کار میکنم ولی واسه سرور centos کار میکنم؛
از نظر خط فرمانی تقریبا هیچ تفاوتی خاضی باهم ندارند! بجز موردی مثل این که مدیریت نصب پکیج‌هاشون فرق میکنه یا برای دسترسی به رووت باید یکارای دیگه کرد و . . وگرنه فرق خاصی ندارند و آموزشاش هم پبدا میشه
چون centos واسه سرور هست؛ اگه جایی توی سرور گیر کردی راحتتر میشه به جواب رسید؛
نظر شخصی من اینه؛ ولی شاید دبیان یا اوبونتو هم به همین اندازه واسه سرور خوب باشند و افراد دیگه با اونا راحتتر باشند