سلام
یه چند وقتی با اوبونتو کار کردم و دوباره گذاشتم اش کنار.
میخواستم شروع به راه اندازی سایتی کنم که کمی دانش مدیریت توی سرور میخواد . البته خواسته هام از اون سرور برای اون سایت محدود هست و به دستورات ابتدایی خلاصه میشه.اما تو این سرور یا سرورم مجازی من نیازبه یه ریموت دسکتاپ دارم که بتونم کارهامو سریع تر انجامبدم . یه محیط گرافیکی که بتونم راحت تر فایل ها رو جابجا یا از سروری به این سرور ترنسفر یا بخوام زیپ کنم و پسورد بذارم و ...
به پیشنهاد یکی از دوستان که هاستینگ بزرگی دارند و ... گفتن که دوباره یادگیری اوبونتو رو شروع کنم .
حالا از اساتید هم سوال دارم که آیا درست فرمودن و با یادگیری اوبونتو میشه روی اون سرور یا سرور مجازی که خریداری میشه اوبونتو نصب کرد و یه محیط گرافیکی یا مثلا ریموت دسکتاپ یا هر چیز مشابه روش نصب کرد برای سهولت در کارها ؟
یا که مثلا اوبونتو نصب بشه روی سرور بعد با نرم افزار تحت ویندوز یا اوبونتو خاصی بتونیم به روی سرور به صورت گرافیکی ریموت شیم و کارهای مروبطه رو به صورت گرافیکی انجام بدیم .
یا یه چیزهایی راجع به پوسته یا رابط گرافیکی خوندم که میشه کارهای سرور رو به صورت گرافیکی انجام داد !
مثل Openbox و Fluxbox !
https://help.ubuntu.com/community/ServerGUIشدنیه با این 2 مورد بالا همچین چیزی که من میخوام ؟ ( کپی کردن فایل ها و جابجایی و انتقال از سرور به سرور دیگه و zip و امثالهم ) !