انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست اسکریپت +رفع اشکال  (دفعات بازدید: 4776 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
پاسخ : درخواست اسکریپت +رفع اشکال
« پاسخ #15 : 21 تیر 1393، 02:13 ق‌ظ »
ممنون در هر حال.
هنوز امتحان نکردم ولی خب نمی‌تونم به این راحتی توش پشه‌‌ای اشکالی چیزی پیدا کنم با وجود این همه پرونده.
اما این اسکریپت جواب دم دستیه و بهتره کامل بشه. چون:
اگه سؤال را با دقت بخونید من از شکل و قالب صحبت کردم و همه‌ی حروف نام‌برده را عددی حسابی کوچکترمساوی 9 گفتم باشن.

علت این توضیحات:
 1. اگه شماره‌ای به صورت 0910abcdefg یا 300098abcdefg***‎ یا ... باشه، با اسکریپت بالا تغییر می‌کنه ولی من می‌خوام تغییر نکنه مگر به صورت شکل‌های قبلی. مثال 3000؟ سخت‌تره چون باید تشخیص بده که حرف قبل از 0098 عدد نباشه.
 2. اگه نامی به صورت رمز شبیه این شماره‌ها ذخیره شده باشه تغییر می‌کنه ولی نباید تغییر کنه. برای حل این مشکل هم باید دید توی پرونده‌های vcf قبل از شماره چه چیزی نوشته شده که اینه:
TEL;TYPE=cell:0098222222
TEL;TYPE=home:05123456
که مثاله و باید اینطوری بفهمه:
TEL;ye chizi ya khali:shekle khaste shodeتا حدی هم بیشتر بهبود پیدا کنه، خوبه. فعلا فکر کنم من چنین حالت‌هایی نداشته باشم ولی برای قرارگرفتن روی یه سایت به عنوان راه حل بهتره کامل باشه.
ممنون

من اون خطی که نوشته بودید رو کلا متوجه نشدم واسه چی نوشتید! وهمچنین از توضیحاتتون هم متوجه نمیشیم دقیقا چی میخوایین! :D
اسکریپتی که نوشتم واسه قسمت فارسی سوالتون بود اون بعدش رو به علقت فقدان ریاضیات نفهمیدم :D:D
اگه به فارسی توضیح بدین ممنون میشم که یکبار دیگه تلاشمو کنم

آفلاین korosh111

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #16 : 21 تیر 1393، 01:08 ب‌ظ »
وجدانن اگر کسانی پیدا شوند این اسکریپتا رو بنویسند بی نهایت ممنون و سپاسگذارشان خواهم شد!! با تشکر
1- اسکریپتی که در ساعات مشخصی اتوماتیک اجرا بشه(در محیط متنی و غیر گرافیکی) و آی پی کامپیوترم رو دریافت و به ایمیلم ارسال کنه!
۲- اسکریپتی میخام که برنامه tor رو از مسیر خاصی نصب کنه و بعد از وصل شدن tor به اینترنت، ساکس پراکسی سیستم رو به مقدار مشخصی تغییر بده و براحتی بشه اون اسکریپتو فعال و غیر فعال کرد تا همه چی به حالت اول برگرده! و همچنین  اسکریپتی که بشه توش انتخاب کرد کدوم برنامه (از میون برنامه های کروم فایر فاکس و اپرا) به ساکس پراکسی تعریف شده وصل بشه!
۳- اسکریپتی میخام که توی منوی راست کلیک قرار بگیره و با اجرای اون اسکریپت روی پوشه و یا فایل های مورد نظر، آن پوشه و فایل ها به پوشه مشخص از  server خانگی ام منتقل بشه! (ترجیحا smb server  ولی هر نوع سرور نظیر ftp , .... روی سرور خانگی ام موجود است! خخخخ ) یوزر  و پسورد و ip یکتا نیز موجود هست!
چقدر من پر رو هستم! با تشکر

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #17 : 21 تیر 1393، 05:28 ب‌ظ »
1- اسکریپتی که در ساعات مشخصی اتوماتیک اجرا بشه(در محیط متنی و غیر گرافیکی) و آی پی کامپیوترم رو دریافت و به ایمیلم ارسال کنه!
بجای اینکار از Dynamic DNS استفاده کنید.

آفلاین محمدامین

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
« پاسخ #18 : 21 تیر 1393، 05:36 ب‌ظ »
بجای اینکار از Dynamic DNS استفاده کنید.
مثلا خود من از noip.com  استفاده می‌کنم. آموزش هاش هم تو نت زیاده. یه دامنه بهت میده  ولی بدیش اینه که ماهی یک‌بار باید تأییدش کنی.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #19 : 21 تیر 1393، 10:40 ب‌ظ »
ویرایش سوم سؤال خودم: (می‌تونه ایده‌ای برای ساخت یه برنامه برای اوبونتو-فون و اندروید هم باشه)
 سلام.
یه پوشه پر از پرونده‌ی vcf داریم (vcf مخاطب تلفن همراه است).
یه برنامه‌ا (اسکریپت)ی می‌خوام در حد زیر، ولی چون طولانیه فعلا بخش‌های مهم اون را مشخص کردم.

اول بپرسه: آ)ویرایش نام ب)ویرایش شماره (فعلا ب برای من مهمه و آ پیشکش)
ویرایش شماره:
؟ چه شماره‌هایی را می‌خواهید تغییر دهید؟ (از * به‌عنوان رقم متغیر استفاده کنید)
ورودی:
***1930****خروجی:
**72641****فرایند:
1. تمام شماره‌های 11 رقمی که ارقام 4ام تا 7ام آن 1930 باشد را جدا می‌کند 2. رقم اول و دوم تقییر نمی‌کنند 3. رقم سوم هرچه باشد 7 می‌شود 4. رقم‌های 4ام تا 7ام (1930) به 2641 تبدیل می‌شوند 5. رقم‌های 8ام تا 11ام ثابت می‌مانند.

نکته: این تغییرات، همه شماره تلفن هستند که در یک پرونده‌ی vcf جای خاصی (TEL;ebarate khas:SHOMARE) دارند و نباید قسمت نام و نام خانوادگی را تغییر دهد حتی اگر به‌صورت شماره باشد.

برای کار بیشتر: می‌تواند تنظیمات بیشتری هم در ورودی برنامه باشد; مثلا چه شماره‌هایی تغییر کنند؟ موبایل، خانه، کار و ... ebarate khas همین خانه و موبایل و ... هستند که کاربر آن‌ها را علامت می‌زند.
:) :)

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
« پاسخ #20 : 22 تیر 1393، 04:10 ق‌ظ »
فرایند:
1. تمام شماره‌های 11 رقمی که ارقام 4ام تا 7ام آن 1930 باشد را جدا می‌کند 2. رقم اول و دوم تقییر نمی‌کنند 3. رقم سوم هرچه باشد 7 می‌شود 4. رقم‌های 4ام تا 7ام (1930) به 2641 تبدیل می‌شوند 5. رقم‌های 8ام تا 11ام ثابت می‌مانند.

نکته: این تغییرات، همه شماره تلفن هستند که در یک پرونده‌ی vcf جای خاصی (TEL;ebarate khas:SHOMARE) دارند و نباید قسمت نام و نام خانوادگی را تغییر دهد حتی اگر به‌صورت شماره باشد.

برای کار بیشتر: می‌تواند تنظیمات بیشتری هم در ورودی برنامه باشد; مثلا چه شماره‌هایی تغییر کنند؟ موبایل، خانه، کار و ... ebarate khas همین خانه و موبایل و ... هستند که کاربر آن‌ها را علامت می‌زند.

سوال اول:
الان توی اینحا:
http://en.wikipedia.org/wiki/VCard
شماره‌ رو به با فرمت‌های خودشون ذحیره کردند (مثلا توش پرانتز داره..) توی فایلهای شما هم اتمال داره این حالات پیش بیاد؟
یعنی آیا امکان داره شماره‌ها در فایلهای مختلف با فرمت‌های مختلفی ذخیره شد باشند؟!

سوال دوم: در قسمت ۴ اون متن 2641 ثابت هست؟! یا تغییر میکنه؟

یه چند تا نمنونه فایلهاتون رو بذارید بی زحمت

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #21 : 22 تیر 1393، 02:59 ب‌ظ »
نقل‌قول
سوال اول:
الان توی اینحا:
http://en.wikipedia.org/wiki/VCard
شماره‌ رو به با فرمت‌های خودشون ذحیره کردند (مثلا توش پرانتز داره..) توی فایلهای شما هم اتمال داره این حالات پیش بیاد؟
یعنی آیا امکان داره شماره‌ها در فایلهای مختلف با فرمت‌های مختلفی ذخیره شد باشند؟!
همه بدون پرانتز و خط تیره و ... هستند و چنین چیزی تو هیچ‌کدوم ندیدم (طبق نمونه).
البته برخی شماره‌ها + اولشون داره که نمونه گذاشتم. و اینا هم می‌خوام قابل تغییر باشند (بعد از سؤال دوم مثال زدم).
نقل‌قول
سوال دوم: در قسمت ۴ اون متن 2641 ثابت هست؟! یا تغییر میکنه؟
اون 1930 بوده که به 2641 تبدیل شده.

در واقع بعد از هربار اجرای برنامه ازم ورودی و خروجی می‌خواد که من اون دو شکل را مثلا وارد می‌کنم و ممکنه یه چیز دیگه بدم. (مثلا ورودی: ‎+98**754*****‎ و خروجی: ‎0*4931*****‎ که آ. میاد شماره‌های 13 رقمی به شکل ورودی را جدا می‌کنه. ب. سه حرف اول (‎+98) را حذف و بجاش یک صفر می‌گذاره مثل خروجی. پ. بعد در شماره‌ی جدید  رقم دوم تغییر نمی‌کنه. ت. رقم سوم هرچی هست به 4 تبدیل میشه. ث. سه رقم بعد (754) به 931 تبدیل میشه. ج. پنج رقم آخر هرچی هستن تغییری نمی‌کنن.
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1397، 05:33 ب‌ظ توسط بهنام … »
:) :)