انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست اسکریپت +رفع اشکال  (دفعات بازدید: 4770 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
درخواست اسکریپت +رفع اشکال
« : 18 تیر 1393، 04:37 ق‌ظ »
با سلام
این تاپیک یک خواهر خوانده (!) برای تاپیک  کلکسیونر اسکریپت است

فکر نکنم توضیحی لازم باشه و هرکس اسکریپتی بذهنش میرسه یا  اسکریپتی میخاد ولی خودش نمیتونه بنویسدش اینجا مطرح کنه تا دوستان کمکش کنند وبا کمک هم اسکریپت نویسی رو بطور عملی و همراه با مثال هایی که خودتون مطرح میکنید یادبگیریم

پس  دوستان مساعدت نمایند تا هم نیازهای اسکریپتی همو برطرف کنیم و هم محفلی باشه که توش اسکریپت نویسی رو یادبگیریم و در موردش بحث کنیم
فقط دو نکته مهم اینکه:

1- دوستان تا امکانش هست ازنقل قول استفاده کنند تا زمانیکه چندتا سوال باهم مطرح میشه امکان تفکیکش باشه.. بخصوص زمانی که بین پست های یک سوال فاصله میفته

2-هر اسکریپتی که نوشته شد یا مشکلش برطرف شد باید با صورت مسئله  و جواب نهاییش توی تاپیک  کلکسیونر اسکریپت قرار بدید!

با تشکر از همه دوستان ;)

نمونه اسکریپت هایی که قبل از راه اندازی این تاپیک نوشته شدند:

1-اسکریپت دانلود شبانه ( سیستم رو روشن کن - دانلود کن- خاموش کن)

2-استراحت دادن به چشم در هر 20 دقیقه

3-اسم پکیج هایی رو که میخواید بهش میدید و اون لینکهای دانلود رو بهتون میده

4- یه قسمت از اسم یه برنامه رو میدونید ولی نام کاملشو نمیدونید! میتونید با با عبارات باقاعده توی کل برنامه‌های سیستم اونو سرچ کنید

5-تبدیل تعدادی فایل flv به mp3
« آخرین ویرایش: 21 تیر 1393، 01:35 ب‌ظ توسط 2020s1371 »
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
پاسخ : درخواست اسکریپت +رفع اشکال
« پاسخ #1 : 19 تیر 1393، 11:32 ق‌ظ »
با سلام
دوستان من اسکریپتی میخام که بعد ازهر بار روشن شدن سیستم تا لحظه خاموش شدن سیستم
۱- زمان کاربا موس رو حساب کنه
۲-زمانی که هیچکاری با موس و کیبورد انجام نمیشه رو حساب کنه
۳- زمان اختلاف این دو روحساب کنه (زمان کار با کیبورد)

و
 این زمان ها را تویه انتهای یک فایل ذخیره کنه که نحوه ذخیره ش هم اینجوری باشه

"time1 /t time2 /t time3"

دوستان به ساده ترین شکل ممکن توضیح بدین و کمک کنین
ممنون

آفلاین محمدامین

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
« پاسخ #2 : 19 تیر 1393، 05:40 ب‌ظ »
الگوریتمی که به نظر من میرسه اینه که اول اید بفهمیم ماوس تکان خورده یا نه، و بعد زمان بین شروع حرکت تا ایستادن ماوس رو حساب کنیم که مجموع این زمانها میشه زمان کارکرد ماوس.
البته برای کیبورد من فکر می‌کنم که نمیشه چیزی رو حساب کرد چون فشار دادن یک کلید مگه چقدر طول می‌کشه؟ شاید حتی مجموعش به دقیقه هم نرسه.
خب معلومه که تفاضل کارکرد ماوس از زمان بیدار بودن سیستم میشه زمان بیکاری ماوس :)
فقط مشکل اینجاست که چطور بفهمیم ماوس حرکت کرده یا ایستاده. اگر بشه فهمید میشه حتی میزان جا‌به‌جا شدن ماوس رو هم بر حسب متر به‌دست‌اورد!(البته با در نظر گرفتن سرعت متوسط برای ماوس و داشتن dpi صفحه)

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 19 تیر 1393، 07:06 ب‌ظ »
البته برای کیبورد من فکر می‌کنم که نمیشه چیزی رو حساب کرد چون فشار دادن یک کلید مگه چقدر طول می‌کشه؟ شاید حتی مجموعش به دقیقه هم نرسه.
خب معلومه که تفاضل کارکرد ماوس از زمان بیدار بودن سیستم میشه زمان بیکاری ماوس :)
درسته بنظر منم باید اینکارو کرد
 ولی بنظرم بعد ازاینکه این رو حساب کنیم میتونی ببینی که کیبورد هم حتی بیشتراز موس میتونه بکار بیاد
البته منم پیش قضاوتی نمیکنم ولی حالا چجوری کیبورد رو حساب کنیم رو قبلا گفتم
من میگم تفاضل کارکرد ماوس از زمان بیدار بودن سیستم میشه زمان بیکاری موس و همچنین زمان استفاده از کیبورد! :)

اینکه طول جابجایی هم حساب بشه رو هم موافقم :)
دوستان کسی کمکی تو نوشتن نمیکنه :(

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #4 : 20 تیر 1393، 12:32 ق‌ظ »
سلام.
یه پوشه پر از پرونده‌ی vcf داریم که با gedit قابل ویرایش‌اند.
یه برنامه‌ا (اسکریپت)ی می‌خوام که محتوای تمام پرونده‌ها را در این پوشه بگرده و هر عبارت به یکی از شکل‌های ‎0abcdefg***‎ و ‎+98abcdefg***‎ و ‎0098abcdefg***‎ هست پیدا کنه و به ‎0hijklmn***‎ تبدیل کنه.
each (a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, m, n, *) is a member of {o in W, o <= 9}اگه این سه شکل را هم جدا جدا بررسی کنیم هم اشکالی نداره.
ممنون.
« آخرین ویرایش: 20 تیر 1393، 12:36 ق‌ظ توسط اوbوnتو »
:) :)

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
« پاسخ #5 : 20 تیر 1393، 02:57 ق‌ظ »
سلام.
یه برنامه‌ا (اسکریپت)ی می‌خوام که محتوای تمام پرونده‌ها را در این پوشه بگرده و هر عبارت به یکی از شکل‌های ‎0abcdefg***‎ و ‎+98abcdefg***‎ و ‎0098abcdefg***‎ هست پیدا کنه و به ‎0hijklmn***‎ تبدیل کنه.
each (a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, m, n, *) is a member of {o in W, o <= 9}اگه این سه شکل را هم جدا جدا بررسی کنیم هم اشکالی نداره.
ممنون.

#!/bin/bash
#babyy
#iranled.com/forum

IFS="
"

DIR="/tmp/ss/f/"

files=($(grep -E "0abcdefg|\+98abcdefg|0098abcdefg" -l -r ${DIR}*))

for file in ${files[@]}
do
echo "IN '$file'"
sed  -i \
-e 's/0abcdefg/‎0hijklmn/' \
-e 's/\+98abcdefg/‎0hijklmn/' \
-e 's/0098abcdefg/‎0hijklmn/' \
"$file"

done

قبل از اینکه اجراش کنی روی چندتافایلت تست کن ببین همون نتیجه‌ای که میخوایی رو میده یا نه؛ و اگه حواب مثبت بود روی بقیه فایلها هم تست کن؛

باید مسیر پوشه‌ای که فایلهات توش هست رو ویراش کنی (همونجا که نوشتم /tmp/ss/f ؛ بجاش آدرس خودتو بذار)

توضیح این اسکریپت اینکه اول با grep کل فایلهایی که شامل یکی از اون عبارت‌ها میشد رو پیدا کردم! این نامهای فایلها توی یک آرایه ذخیره کردم و بعد توی حلقه اسم فالها رو یه ادیتور sed پاس دادم و متن رو تغییر دادم

پیوست هم کردمش

آفلاین محمدامین

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 20 تیر 1393، 04:29 ق‌ظ »
لطفا اسکریپت هایی که به خواست بقیه نوشته می‌شن رو توی تاپیک اصلی هم پست کنید. محل اصلی اسکریپت ها اونجاست!
« آخرین ویرایش: 20 تیر 1393، 04:03 ب‌ظ توسط mamins1376 »

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 255
« پاسخ #7 : 20 تیر 1393، 11:35 ق‌ظ »
دوستان نطرتون برای راه اندازی سایتی با این موضوع چیه ؟؟؟؟ که هر کسی اگه اسکریپتی داره راحت بتونه منتشر کنه و همه بتونن ازش استفاده کنن !!!!!  :D ;D :o
البته سایتش موجوده ولی به علت نداشتن موضوع فعالیت نداره(سایت خودم  ;D ;D) !!!!

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
« پاسخ #8 : 20 تیر 1393، 12:17 ب‌ظ »
دوستان نطرتون برای راه اندازی سایتی با این موضوع چیه ؟؟؟؟ که هر کسی اگه اسکریپتی داره راحت بتونه منتشر کنه و همه بتونن ازش استفاده کنن !!!!!  :D ;D :o

اگه اینطوریه که کسی اسکریپتی میخواد و میاد درخواست میکنه تا براش نوشته بشه (مثل stackoverflow.com) من پایه‌ام  :D
آدرس سایتتون چیه؟

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 20 تیر 1393، 12:24 ب‌ظ »

اگه اینطوریه که کسی اسکریپتی میخواد و میاد درخواست میکنه تا براش نوشته بشه (مثل stackoverflow.com) من پایه‌ام  :D
آدرس سایتتون چیه؟
نه !!!  منظورم  اینه که هر کسی با یه موضوع یه اسکریپت رو منتشر میکنه که مثلا یه مشکلی رو حل کنه یا یه کاری بکنه یا ....
حالا option های دیگه رو در صورت راه اندازی درست میکنیم !!! ;D ;D
www.gameek.ir

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 20 تیر 1393، 03:30 ب‌ظ »
 B & GamEEK @
ضمن تشکر ، شما پیشنهادی برای سوال قبلی ندارین؟؟

آفلاین GamEEK

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 20 تیر 1393، 04:27 ب‌ظ »
B & GamEEK @
ضمن تشکر ، شما پیشنهادی برای سوال قبلی ندارین؟؟
درسته دوست عزیز حق با شماست ;D !!! باید درباره موضوع تاپیک صحبت بشه!!!!! :-X

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #12 : 21 تیر 1393، 12:51 ق‌ظ »
each (a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, m, n, *) is a member of {o in W, o <= 9}
#!/bin/bash
#babyy
#iranled.com/forum

IFS="
"

DIR="/tmp/ss/f/"

files=($(grep -E "0abcdefg|\+98abcdefg|0098abcdefg" -l -r ${DIR}*))

for file in ${files[@]}
do
echo "IN '$file'"
sed  -i \
-e 's/0abcdefg/‎0hijklmn/' \
-e 's/\+98abcdefg/‎0hijklmn/' \
-e 's/0098abcdefg/‎0hijklmn/' \
"$file"

done
قبل از اینکه اجراش کنی روی چندتافایلت تست کن ببین همون نتیجه‌ای که میخوایی رو میده یا نه؛ و اگه حواب مثبت بود روی بقیه فایلها هم تست کن؛
ممنون در هر حال.
هنوز امتحان نکردم ولی خب نمی‌تونم به این راحتی توش پشه‌‌ای اشکالی چیزی پیدا کنم با وجود این همه پرونده.
اما این اسکریپت جواب دم دستیه و بهتره کامل بشه. چون:
اگه سؤال را با دقت بخونید من از شکل و قالب صحبت کردم و همه‌ی حروف نام‌برده را عددی حسابی کوچکترمساوی 9 گفتم باشن.

علت این توضیحات:
 1. اگه شماره‌ای به صورت 0910abcdefg یا 300098abcdefg***‎ یا ... باشه، با اسکریپت بالا تغییر می‌کنه ولی من می‌خوام تغییر نکنه مگر به صورت شکل‌های قبلی. مثال 3000؟ سخت‌تره چون باید تشخیص بده که حرف قبل از 0098 عدد نباشه.
 2. اگه نامی به صورت رمز شبیه این شماره‌ها ذخیره شده باشه تغییر می‌کنه ولی نباید تغییر کنه. برای حل این مشکل هم باید دید توی پرونده‌های vcf قبل از شماره چه چیزی نوشته شده که اینه:
TEL;TYPE=cell:0098222222
TEL;TYPE=home:05123456
که مثاله و باید اینطوری بفهمه:
TEL;ye chizi ya khali:shekle khaste shodeتا حدی هم بیشتر بهبود پیدا کنه، خوبه. فعلا فکر کنم من چنین حالت‌هایی نداشته باشم ولی برای قرارگرفتن روی یه سایت به عنوان راه حل بهتره کامل باشه.
ممنون
:) :)

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 21 تیر 1393، 01:20 ق‌ظ »
سلام دوستان
امروز داشتم تو فایلهام میگشتم که چشمم خورد به یه فولدر که توش برنامه های پورتابل (پورتیبل ـ با هر تلفظی) بود... روی IDM کلیک کردم تا ببینم چه اتفاق میفته و کار میکنه یا نه ... که دیدم برنامه ی واین بازش کرد ولی مشکل اینجا بود که همه فایل هایی که این برنامه باید تو ویندوز توی پوشه ی تمپ ایجاد میکرد رو همونجا ریخت!! همه فایل ها قاطی شد!! دستی حذف کردنش مکافاته ! برداشتم خود فایلی که روش کلیک کرده بودم رو به یه پوشه جدید منتقل کردم و روش دوباره دابل کلیک کردم تا اجرا شه و همه فایل هاش رو دوباره ایجاد کنه! با ترمینال رفتم به همون مسیر و لیستش رو دراوردم ریختم تویه یه فایل باسم text ... خب حالا اسکریپتی ک میخوام اینه:

اسکریپتی میخوام که یک فایل رو بش بدم و آدرس یک فولدر .. تا همه ی محتویات پوشه که اسمشون توی فایل باشه رو حذف کنه!

شاید اسکریپتش باشه و یا با یه دستور بشه انجامش داد...نمیدونم (واگه میدونید بگی)... ولی اگه کسی از دوستان اسکریپتش رو بنویسه ممنون میشم

آفلاین محمدامین

• Full Member
  • *
« پاسخ #14 : 21 تیر 1393، 01:31 ق‌ظ »
امتحانش نکردم. آرگومان اول دایرکتوری و آرگومان دوم فایلی که شامل لیست فایل‌هاست:
#!/bin/sh
cd $1
while read line
do
  rm $line
done < $2
« آخرین ویرایش: 21 تیر 1393، 01:33 ق‌ظ توسط mamins1376 »