انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تفاوت VPS و VDS؟ کدوم مقرون به صرفه تره؟  (دفعات بازدید: 4711 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
تفاوت VPS و VDS؟ کدوم مقرون به صرفه تره؟
« : 03 خرداد 1392، 06:24 ب‌ظ »
این سایت ایرانی در مورد برتری vds به vps نوشته و گفته هر vds یک هسته لینوکس مجزا داره اما در vps هسته(سیستم عامل) بین چندین سرویس گیرنده مشترک است و ترجمه زیر رو انجام داده:
vps سرور مجازی
vds سرور نیمه اختصاصی
من سایتهای خارجکی رو برای خرید جستجو کردم (تعداد زیادی سایت هاستینگ!) اما هیچ جا چشمم به VDS نخورد! همه اونها سرویس vps ارایه می کنند  ::)
چندتا از سایتهایی که بررسی کردم و vds نداشتند:
http://www.linode.com
http://mediatemple.net/webhosting/dv
http://www.rackspace.com
http://www.inmotionhosting.com/vps-hosting
http://byethost.com/vpsplans
و خیلی لینک دیگه

vds وجود خارجی داره و یا سایت ایرانی از خودش اختراع کرده؟

هدفم از خرید vps/vds کنجکاوی و همینطور استفاده برای عبور از وای-وای است.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : تفاوت VPS و VDS؟ کدوم مقرون به صرفه تره؟
« پاسخ #1 : 03 خرداد 1392، 07:16 ب‌ظ »
اینا جفتشون اسم یه چیزن. منتها بعضی از فروشندگان vps هنرمند ایرانی بی‌انصافی می‌کنن و اگر سرور اصلی مثلا 16 گیگ رم داشته باشه، اونقدر وی‌پی‌اس می‌سازن و تحویل ملت می‌دن که جمع کل رم‌های فروخته شده از 16 گیگ می‌زنه بالا. اینه که اگه همه با هم تصمیم بگیرن از حداکثر رم خریداری شده استفاده کنن ... به این کار می‌گن overselling. حالا همه مجازی‌سازی اجازه‌ی oversell رو نمی‌ده و نمی‌ذاره مجموع منابع فروخته شده بیشتر از توان سرور بشه. برای اینکه بین این دو تا فرق بذارن و ذهنیت خرابی که از کلمه‌ی vps وجود داشت روی کارشون تأثیر نذاره، اسمشو عوض کردن و گذاشتن vds.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 03 خرداد 1392، 08:58 ب‌ظ »
چیزی به نام VDS وجود خارجی نداره :)

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 03 خرداد 1392، 10:10 ب‌ظ »
پس اون حرفها که vds یک هسته مستقل داره و غیره دروغه!
- برای عبور از وای-وای باید همین vps را بخرم؟
- vps ها رم رو از 256 شروع میکنند؟ دبیان ویزی 7 با 256 مگابایت رم به خوبی اجرا میشه طوری که از راه دور قابل کنترل باشه؟
- برای راه اندازی سرویسی برای عبور از وای-وای چقدر رم و چند تا cpu لازمه؟
- برای کنجکاوی و بیشتر یادگرفتن، چه کارهایی با vps می تونم تمرین کنم و یاد بگیرم؟
- فروشنده خارجی منصف؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #4 : 03 خرداد 1392، 10:34 ب‌ظ »
پس اون حرفها که vds یک هسته مستقل داره و غیره دروغه!
- برای عبور از وای-وای باید همین vps را بخرم؟
- vps ها رم رو از 256 شروع میکنند؟ دبیان ویزی 7 با 256 مگابایت رم به خوبی اجرا میشه طوری که از راه دور قابل کنترل باشه؟
- برای راه اندازی سرویسی برای عبور از وای-وای چقدر رم و چند تا cpu لازمه؟
- برای کنجکاوی و بیشتر یادگرفتن، چه کارهایی با vps می تونم تمرین کنم و یاد بگیرم؟
- فروشنده خارجی منصف؟

۲۵۶مگ رم خوبه برای وای وای و باید همین vps رو بخری. البته اگه بخوای به چند نفر اکانت بدی باید vps با منابع بالاتری تهیه کنی. والا vps چیز خاصی نداره که چیز خاصی بخوای یاد بگیری! فقط چون معمولا محیط گرافیکی نداره باید یاد بگیری که فقط با ترمینال بتونی کارات رو انجام بدی :)

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #5 : 03 خرداد 1392، 11:07 ب‌ظ »
جسارتا اینجا چیزی به نام VDS وجود داره. سایتش به نظر فارسی نمیاد.
https://somee.com
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 04 خرداد 1392، 04:52 ق‌ظ »
جسارتا اینجا چیزی به نام VDS وجود داره.
بله، یه چند تا سایت برداشتند برای اینکه پول بیشتری دربیارن چنین چیزی رو نوشتند، یک سری هم اون رو توی ایران کپی زدند.
تعریف VPS مشخصه: لینک

مثل این می‌مونه که من بگم من سرویس PSH رو میدم که میشه Powerful Shared Hosting که خیلی از Shared Hosting بهتره، چون تنها توی اون سرور ۴ سایت مختلف وجود خواهد داشت! خوب این همون Shared Hosting هستش و بازی با اسمش تنها برای پول درآوردنه.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #8 : 04 خرداد 1392، 03:00 ب‌ظ »
با تشکر از توضیحات خوبتون.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 23 امرداد 1393، 08:34 ب‌ظ »
گفته های شما قطعی و قابل اعتماد است. اما پس اشکال گفته های اینها در کدام قسمت از توضیحاتشون است. اونجا گفته:
VDS: هسته كاملا مجزا
VPS: هسته‌های مشترك

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
« پاسخ #10 : 23 امرداد 1393، 09:18 ب‌ظ »
گفته های شما قطعی و قابل اعتماد است. اما پس اشکال گفته های اینها در کدام قسمت از توضیحاتشون است. اونجا گفته:
VDS: هسته كاملا مجزا
VPS: هسته‌های مشترك

تا جایی که من میدونم تفاوتشون تنها در اینه که در vds هرچقدر که سخت افزار وجود داره، همونقدر هم فروخته میشه، اما در vps میزان هارد رم (و شاید cpu !) فروخته شده بیشتر از میزان واقعی هستش و امیدوارن که همه تصمیم نگیرن از تمام توان سخت افزار استفاده کنن، منظورشون از محدودیت vps هم همینه، بقیش هم واسه توجیه کردن خودشون میگن :D
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
« پاسخ #11 : 23 امرداد 1393، 09:28 ب‌ظ »
جسارتا اینجا چیزی به نام VDS وجود داره.
بله، یه چند تا سایت برداشتند برای اینکه پول بیشتری دربیارن چنین چیزی رو نوشتند، یک سری هم اون رو توی ایران کپی زدند.
تعریف VPS مشخصه: لینک

مثل این می‌مونه که من بگم من سرویس PSH رو میدم که میشه Powerful Shared Hosting که خیلی از Shared Hosting بهتره، چون تنها توی اون سرور ۴ سایت مختلف وجود خواهد داشت! خوب این همون Shared Hosting هستش و بازی با اسمش تنها برای پول درآوردنه.

virtual dedicated server
با حرفتون راستش کمی مخالفم، بستگی داره، چون شما میتونید مثلا در مجازی ساز esxi پنل vspher client درخواست کنید و در بخش summary مشاهده کنید که چه مقدر رم یا سی پی یو به صورت dedicated قرار داده شده
اگه رم یک سرور مجازی به صورت dedicated قرار داده بشه، اون مقدار رم فقط برای همون وی پی اس تخصیص پیدا میکنه و اور سلینگ هم انجام بده شما باز همون مقدار رم و سی پی یو رو میتونید استفاده کنید و حتی اگه شخص مثلا سروری که 8 گیگ رم داره، همه ی سرور هاش رو بخواد رم اختصاصی بده، نهمین وی پی اسی که رم 1 گیگ داره روشن نمیشه و ارور میده(البته برای هارد و پورت این مورد صدق نمیکنه)
و این مورد رو هم اضافه کنم که در صورتی که vds خرید کنید و منابع dedicated  بر روی سرویس شما ارائه داده نشده باشه میتونید اعتراض کنید و مبلغ رو پس بگیرید، اما برای vps نمیشه
« آخرین ویرایش: 23 امرداد 1393، 09:31 ب‌ظ توسط PunkGeek »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #12 : 23 امرداد 1393، 11:28 ب‌ظ »
قضیه موافق بودن یا نبودن نیست. یک سری اصطلاحات فنی داریم مثل VPS که توی شبکه معنی مشخص خودشون رو دارند و در منابع معتبر شبکه اون‌ها رو می‌بینید. یک سری اصطلاحات خودساخته هست مثل VDS یا همون PSH که بالاتر توضیح دادم و توی منابع اصلی و معتبر شبکه چیزی از اون‌ها نمی‌بینید :)