جسارتا اینجا چیزی به نام VDS وجود داره.
بله، یه چند تا سایت برداشتند برای اینکه پول بیشتری دربیارن چنین چیزی رو نوشتند، یک سری هم اون رو توی ایران کپی زدند.
تعریف VPS مشخصه: لینک
مثل این میمونه که من بگم من سرویس PSH رو میدم که میشه Powerful Shared Hosting که خیلی از Shared Hosting بهتره، چون تنها توی اون سرور ۴ سایت مختلف وجود خواهد داشت! خوب این همون Shared Hosting هستش و بازی با اسمش تنها برای پول درآوردنه.
virtual dedicated server
با حرفتون راستش کمی مخالفم، بستگی داره، چون شما میتونید مثلا در مجازی ساز esxi پنل vspher client درخواست کنید و در بخش summary مشاهده کنید که چه مقدر رم یا سی پی یو به صورت dedicated قرار داده شده
اگه رم یک سرور مجازی به صورت dedicated قرار داده بشه، اون مقدار رم فقط برای همون وی پی اس تخصیص پیدا میکنه و اور سلینگ هم انجام بده شما باز همون مقدار رم و سی پی یو رو میتونید استفاده کنید و حتی اگه شخص مثلا سروری که 8 گیگ رم داره، همه ی سرور هاش رو بخواد رم اختصاصی بده، نهمین وی پی اسی که رم 1 گیگ داره روشن نمیشه و ارور میده(البته برای هارد و پورت این مورد صدق نمیکنه)
و این مورد رو هم اضافه کنم که در صورتی که vds خرید کنید و منابع dedicated بر روی سرویس شما ارائه داده نشده باشه میتونید اعتراض کنید و مبلغ رو پس بگیرید، اما برای vps نمیشه