انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است  (دفعات بازدید: 3615 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #15 : 27 شهریور 1393، 12:53 ق‌ظ »
تعدد توزیع به خاطره اینکه پول توش هست و ساخت نرم افزار پول توش نیست ، توزیع ها رو به ادارات و جاهای دیگه میفروشن

این جوابی بود که من رو تونسته قانع کنه ](*,)

آفلاین مهیار پژوهان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #16 : 27 شهریور 1393، 06:31 ق‌ظ »
برای مثال اگر مایکروسافت SharePoint رو برای محیط اینترانت نداشت من هیچ موقع به سمت ویندوز سرور نمیرفتم.به نظر من چه در دسکتاپ و چه در سرور لینوکس بهتر از ویندوزه.ولی حیف ابزار جانبی اون چنگی به دل نمیزنه.اگر هم ابزارهای جانبی اون خوب باشن ما نمیشناسیمشون(مثلا همین Alfresco رو بخوام بشناسم نه انجمن فارسی داره نه کتاب فارسی داره و نه من شناختی نصبت بهش دارم و نه در این انجمن به صورت تخصصی بررسی شده. اینها عواملی است که باعث میشه که ایرانی ها به سمت اون نرن)

یک سری به لینک زیر بزنید(بد نیست):

انتشار کتاب آموزش آلفرسکو

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #17 : 27 شهریور 1393، 09:49 ق‌ظ »
تعدد توزیع به خاطره اینکه پول توش هست و ساخت نرم افزار پول توش نیست ، توزیع ها رو به ادارات و جاهای دیگه میفروشن

توجه کردید تعداد توزیع ها چند برابر تعداد برنامه های مدیریت دانلود هست !  ](*,)  ](*,)  ](*,)
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین مهیار پژوهان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #18 : 27 شهریور 1393، 01:41 ب‌ظ »

توجه کردید تعداد توزیع ها چند برابر تعداد برنامه های مدیریت دانلود هست !  ](*,) ](*,) ](*,)

یک چرایی که بیشتر برنامه‌نویس‌ها سراغ نرم‌افزار‌های دانلود منیجر نمی‌رن، تعداد پرخاش‌هایی هست که موقع دانلود پیش‌ می‌یاد و دوم کار با پروتکل‌ها هستش. همین XDM از دید کار با پروتکل‌ها خیلی براش زمان گذاشته شده و هتا شتاب بیشتری از IDM داره؛ ولی از دید ابزاری کمبود‌ داره که چند تا برنامه‌نویس نه خیلی کار‌آزموده بلکه تازه‌کار جاوا می‌تونند به آسونی کد‌هاش رو ری‌فکتور کنند و توانایی‌هایی مثل رده‌بندی و زمان‌بندی دانلود‌ها رو بهبود ببخشند و خیلی توانایی‌های دیگه‌ای که می‌تونه مفید باشه رو افزایش بدند.