انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است  (دفعات بازدید: 3610 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • جنسیت : پسر
  • میلاد فشی
به نظر من اگر هم با مایکروسافت ویندوز 7 و هم اوبونتو 14.4 کار کنید به خوبی متوجه میشوید که لینوکس اوبونتو با اینکه رایگان است در برابر ویندوز 7 خیلی عملکرد بهتری دارد مثلا از نظرمن :
در مصرف حافظه اصلی خیلی بهینه است.ویندوز مصرف حافظه اش خیلی بالاست.رم های بالا و سیستم قوی میخواهد!
در سرعت بسیار بهینه تر از ویندوز است.
در ظاهر خیلی بهتر و منطقی تر ساخته شده.مثلا لانچر یونیتی اوبونتو رو با Task bar ضعیف ویندوز(غول نرم افزار دنیا!!!) مقایسه کنید.Task bar خیلی بی روح که حتی امکان تنظیم حساسیت برای وضعیت Auto hide رو نداره و اگه یک اپسیلون کرسر موس بر روی پیکسل اون بره فرتی میزنه بالا و جلوی اسکرول افقی رو میگیره.
کلا عیب های مایکروسافت ویندوز خیلی بیشتر از نقاط ضعف لینوکس متن باز است.
در امنیت خیلی بهتر و قوی تر است.و جاسوسی های ویندوز هم که جای خودشو داره
کلا مایکروسافت به نظر من در سیستم عامل خیلی خیلی ضعیف عمل کرده و به گرد پای لینوکس متن باز نمیرسه

اما سوال اینجاست مایکروسافت چگونه به لینوکس با این کرنل قوی و ساختار قوی میتواند ضربه بزند؟و چگونه در این سالها لینوکس را منزوی کرد؟

به نظر من مایکروسافت با طراحی زبان سی شارپ و مجموعه Visual Studio و حتی ارایه نسخه رایگان Express آن با امکانات قابل قبول .و همچنین توسعه سریع و قدرتمند ابزارهای برنامه نویسی برای ویندوز(آن هم فقط برای ویندوز)سعی بر منزوی کردن لینوکس رو داشت و داره و خواهد داشت.
به نظر من قدرت ویندوز در خود سیستم عامل ویندوز نیست.قدرت اون در Software Development Kit هایی مثل Microsoft Visual studio هستش.که نگرشش چندین زبان برای یک پلتفرم هستش.یعنی سعی داره برنامه نویس های #VB,C#,F ,...  حتی پاسکال و سی و دلفی بتوانند برای ویندوز برنامه بنویسید و ویندوز را توسعه بدهند.
شعار مایکروسافت که چندین زبان برای یک پلتفرم(ویندوز) است.
بر خلاف شعار سان مایکروسیستمز که یک زبان برای چندین پلتفرم بود.

وقتی که مایکروسافت ابزارهای قدرتمندی رو برای برنامه نویسی تولید میکنه و با استفاده از فریم ورک های Rapid Application Development برنامه نویسی رو آسون و اونها رو جذب میکنه.یا VB رو برای برنامه نویس های ضعیف تر توسعه میده.هدفش اینه که برنامه نویس های دنیا با هر زبانی که آشنا هستند به توسعه ویندوز بپردازند.(فقط ویندوز و این یعنی انحصاری که ما برنامه نویس ها هم گرفتارش شدیم)
یعنی مایکروسافت ابزارهای قدرتمندی مثل ASP.net MVC و ASP.net MVP و SharePoint و Microsoft Visual studio و ... را تولید کرده که ما جذب این ابزارهای قوی بشیم و فقط برای ویندوز توسعه دهنده باشیم.بدیهی است تمامی این ابزارهای مایکروسافتی Cross Platform  نیستند و فقط بر روی پلتفرم ویندوز و .net اجرا میشوند.

وقتی مایکروسافت با استفاده از ابزارهای اغوا کننده مذکور برنامه نویس های دنیا را جذب و هیپنوتیزم کرد.ما برنامه نویس ها هم به اسارت خودمون بیشتر دامن میزنیم.یعنی به مایکروسافت کمک میکنیم غول تر و قدرتمند تر و انحصاری تر بشه.چون ما کارگران مایکروسافت شدیم و به توسعه بیشترش کمک کردیم. از طرف دیگه کاربران نهایی جذب سیستم عاملی میشوند که تنوع زیادی در بسته های نرم افزاری جانبی و برنامه های کاربردی داره.
بدیهی است که لینوکس هیچ وقت  تنوع و کمیت برنامه های جانبی ویندوز رو نداره.(بحث من کیفیت برنامه های جانبی و کاربردی نیست.بحث کمیت است)



اما در مقابل جامعه اپن سورس به جای تمرکز بر روی ایجاد ابزارهای توسعه نرم افزار فقط به تولید توزیع های بیشتر تمرکز کرده.
یکی از کارهای خوبی که شرکت Novell انجام داد ولی متاسفانه موفق نبود.پروژه Mono بود ولی عاقبت خوبی رو نداشت.
از طرف دیگه معادل های زیادی در جامعه اپن سورس هست.مثل PHP به جای ASP.net و یا Qt و PyQt و Lazarus
ّ
برای Microsoft SharePoint هم میتوان به Alfresco اشاره کرد.ولی این برنامه Alfresco اصلا در این انجمن شناخته شده نیست.کسی در مورد آن و امکاناتش و مزایاش حرفی نزده.و اینجاست که ضعف لینوکس در ابزارهای توسعه ی آن است.و از آن جالب تر اینکه نه تنها این انجمن به این نرم افزار نگاهی نداشته.شرکت های بزرگ دنیا مثل Canonical و Red-hat هم به این نرم افزار و توسعه آن اصلا کاری ندارند.در صورتی که اگر این نرم افزار توسعه داده بشه انگار لینوکس توسعه پیدا کرده.چون نهایتا من برنامه ساز که شیفته ابزاری مثل Microsoft SharePoint شدم به خاطر نبود حمایت از معادل متن باز و لینوکسی آن ناچار به استفاده از ویندوز و حتی توسعه ویندوز و خیانت به جامعه متن باز هستم!

اما جالب اینجاست که تمامی نرم افزارهای توسعه لینوکس Cross-platform هستند.و با آنها میتوان به توسعه سیستم عامل ویندوز هم پرداخت.مثلا خیلی از PHP کارها در ویندوز با XAMP کار میکنند.و یا Alfresco که ویندوز را هم پشتیبانی میکنه! و باز ویندوز قدرت توسعه اش بالا میره.جالبه جامعه آزاد Open Source جواب بدی رو با خوبی میده!

از طرف دیگر ویندوز با سه راهکار زیر داره روز به روز قدرتمند تر میشه

1-توسعه هر چه قوی تر ابزارهای برنامه سازی برای همه ی طیف های برنامه نویسی و همه برنامه نویسان
Desktop Developer ,Web developer,Windows Phone developer,Game developer,Robotic Developer(Microsoft Robotics Developer Studio)

2-توسعه ابزارهای برنامه نویسی به صورت Windows-base(منظورم اینه که Cross-platform اصلا کار نمیکنه و فقط هدفش از این ابزارهای توسعه نرم افزار توسعه ویندوز هستش.من هم جای اون بودم این کار رو میکردم.چون که ویندوز قابلیت رقابت با پلتفرم های دیگه رو نداره و مگر اینکه از این قسمت بتونه از اونها سبقت بگیره)

3-فروش بیشتر ویندوز از طریق ابزارهای جانبی آن.مثلا با فروش شیرپوینت میتونه Windows Server و SQL server رو هم بفروشه.(سرورهای ویندوزی که در مقابل سرورهای لینوکسی حرفی برای گفتن ندارند فروش میرود به خاطر قدرت شیرپوینت به خاطر قدرت ASP.net)و یا از طریق Visual studio ویندوز-دسکتاپ رو هم بفروشه.میشناسم کسانی که فقط به خاطر Visual Studio ویندوز نصب کرده اند!

4-فروش محصولات خود با قیمت بالا. معتقدم Free یعنی آزادی.Free به معنی رایگان بودم محصول نیست.و به قول آقای ریچارد استالمن بین Free و Gratis باید تفاوت قائل بود.جامعه متن باز هم باید به ثروت بیشتری فکر کند تا محصول نهایی قدرتمندتری تولید کند.

اما جامعه Open Source در مقابل مایکروسافت چه اقداماتی داشته؟
قصد من محکوم کردن لینوکس نیست.شاید لینوکس و جامعه متن باز هم اقداماتی در این زمینه داشته و من آگاهی ندارم.ولی به نظر من جامعه لینوکس باید در کنار توسعه توزیع های مختلف و دسکتاپ های مختلف به توسعه ابزارهای برنامه نویسی هم اهمیت بده.ویندوز نه توزیع های مختلف داره و نه دسکتاپ های مختلف داره ولی تونسته محبوب باشه.من دلیل محبوبیت اش رو ابزارهای برنامه نویسی اون و تمرکزش بر روی توسعه نرم افزار میدونم.و من واقعا این حرف رو قبول ندارم که با Text Editor و ادیتورهای ساده و بدون استفاده از فریم ورک و IDE میتوان به توسعه نرم افزار پرداخت.میتوان اما به چه قیمتی ؟ و آیا همه ی برنامه نویس های دنیا حاظرند با این شرایط کد بنویسند و کار کنند؟؟؟


کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
  • جنسیت : پسر
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #1 : 01 شهریور 1393، 02:08 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز

دمت گرم که اینو بیان کردی. ولی حقیقتش این موضوع زیاد بیان شده و معمولا که به نتیجه نرسیده یا باعث تولید یک توزیع جدید شده.

سیاست توزیعات زیاد بخاطر تامین نیاز گروه های خاص هست.

مثلا:
CentOS بیشتر برای سرورها کاربر داره تا برای میزکار.
Ubuntu بیشتر برای افراد تازه وارد به دنیای لینوکس ( البته جدید قدرتش بیشتر هم شده و داره به عنوان سرور هم استفاده میشه )
Kali بیشتر برای افرادی که می خوان امنیت و نفوذ کار کنند.
و......

اما در همین حین افرادی هم بودن که گفتن چرا این همه توزیع؟؟؟؟

نکته در اینجاست که همه توزیعات یکی هستند.

شما می تونی در تمام توزیعات gEdit نصب کنی.
یا می تونی LAMP نصب کنی.

اما در توزیعات تفاوت فقط در نصب بودن و نبودن برنامه ها هست.

مثلا CentOS برای سرور بیشتر توسعه داده شده. و در نتیجه نیازی به نصب LAMP, PHPmyAdmin, Mail Server,.... نیست. چون از قبل نصب شده اند.

اما در Ubuntu میزکار زیبا و برنامه های پخش فیلم و آهنگ قوی و ... نصب هست و در صورت نیاز به استفاده به عنوان سرور باید LAMP و ... را نصب کنی.


اما بعضی افراد که با Kali کار می کردند در نظر داشتند که از Kali همیشه استفاده کنند. که برای همین باید کلی وقت برای نصب برنامه های مورد نیاز میذاشتند. مثل VLC LiberOffice, Mozila, ....

این کار باعث شد یه عده توسعه دهنده بیان و فکر کنند ببینند کدام توزیع برای میزکار خوبه و کدام برای امنیت و نفوذ.

در حال حاضر یکی از توزیعات مطرح در میزکار Ubuntu و در امنیت Kali هست. که با تلفیق این دو BackBox تولید شده است.

حالا شماهایی که می یاید می گید چرا این همه توزیع هست، دلیلش همین موارد ساده هست. بیشتر افرادی که به دنیای لینوکس پا میذارند اگر از همان اول بخوان یه لینوکس خالی نصب کنند و بشینند پای نصب مواردی که می خوان باید کلی راه پیش برند.

اول نباید از خط فرمان بترسند.
دوم باید یک میزکار نصب کنند که معمولا دچار مشکل میشند.
سوم باید بگردن و برنامه های مورد نیاز خودشون رو مناسب با میزکار گیر بیارن و نصب کنند.
و......

کلا اگر از مرحله اول رد بشند و در مرحله دوم خسته نشن، در مرحله سوم پشیمون میشن. و به مراحل بعد نمیرسند.

در نتیجه یه عده میان و از مخلوط کردن مجموعه نیازهای یک گروه خاص توزیع مناسب با آن گروه را میسازند.

و این باعث زیاد شدن توزیعات میشه.

دلیل برتری ویندوز در جامعه نسبت به لینوکس هم در راحتی استفاده هست.

مثلا در ویندوز شما با دوبار کلیک کردن روی یک نصاب و چند بار NEXT. برنامه خودتون نصب میکنید.
اما در لینوکس در بعضی توزیعات هنوز این حالت وجود نداره. و با خط فرمان باید نصب کرد که برای افراد تازه کار ترسناکه. بخصوص اگر یکجا دچار خطا بشن و نتونند به نتیجه برسند.

یا استفاده از بعضی برنامه ها با خط فرمان هست و رابط کاربری خوبی براشون درست نشده. یا اصلا درست نشده.

بیشتر آموزش ها هم بخاطر این محدودیت ها در نبود رابط کاربری برای برنامه های به صورت خط فرمان هست که باز هم مشکل با ترس تازه کار ها هست.

و.....

اگر بتوان لینوکس را به نحوی توسعه داد که همچون ویندوز بتوان با آن راحت کار کرد، و برنامه نصب کرد و ..... دیگه نیازی به این همه توزیع نیست.

هرکسی می تواند با چند کلیک برنامه مورد نیاز خود را نصب کند.

و این طوری دیگه توسعه توزیعات ندارم و همچون ویندوز فقط نام لینوکس بر زبان ها خواهد بود.

و توسعه دهندگان توزیعات می توانند وقت خود را صرف توسعه نرم افزارها کنند.
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1393، 02:16 ب‌ظ توسط ﴿ AliReaza ﴾ »

آفلاین alireza.crs

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #2 : 01 شهریور 1393، 03:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مصرف حافظه اصلی خیلی بهینه است.ویندوز مصرف حافظه اش خیلی بالاست.رم های بالا و سیستم قوی میخواهد!
در سرعت بسیار بهینه تر از ویندوز است.
در ظاهر خیلی بهتر و منطقی تر ساخته شده.مثلا لانچر یونیتی اوبونتو رو با Task bar ضعیف ویندوز(غول نرم افزار دنیا!!!) مقایسه کنید.Task bar خیلی بی روح که حتی امکان تنظیم حساسیت برای وضعیت Auto hide رو نداره و اگه یک اپسیلون کرسر موس بر روی پیکسل اون بره فرتی میزنه بالا و جلوی اسکرول افقی رو میگیره.
کلا عیب های مایکروسافت ویندوز خیلی بیشتر از نقاط ضعف لینوکس متن باز است.
در امنیت خیلی بهتر و قوی تر است.و جاسوسی های ویندوز هم که جای خودشو داره
کلا مایکروسافت به نظر من در سیستم عامل خیلی خیلی ضعیف عمل کرده و به گرد پای لینوکس متن باز نمیرسه

زیاد با این حرفتون موافق نیستم.الان شما میدونین kde چه قدر مصرف رمش بالاس؟
اگه اشتباهی دارم بگین

نقل‌قول
در ظاهر خیلی بهتر و منطقی تر ساخته شده.مثلا لانچر یونیتی اوبونتو رو با Task bar ضعیف ویندوز(غول نرم افزار دنیا!!!) مقایسه کنید.Task bar خیلی بی روح که حتی امکان تنظیم حساسیت برای وضعیت Auto hide رو نداره و اگه یک اپسیلون کرسر موس بر روی پیکسل اون بره فرتی میزنه بالا و جلوی اسکرول افقی رو میگیره.
اینا ویژگی هستن.تو ویندوز هم شما میتونین تسک بارو به هر جهتی که میخواین ببرین با یک کلیک تو تسکبار ویندوز رو خاموش کنین.هر سیستم عامل ویژگی هی خودشو تو طراحی داره.
ضمن اینکه مهم ترین اصلا زیبایی سلیقه هست.الان به نظر من مکینتاش زیباترین سیستم عامله
یه نفر دیگه از سبک مترو خوشش میاد و یه نفر دیگه از یونیتی
نقل‌قول
در امنیت خیلی بهتر و قوی تر است.
الان چرا؟به نظر من با وجود ابزار های امنیتی محشری که برای ویندوز وجود داره امنیتش بالاتر از لینوکسه
نقل‌قول
کلا مایکروسافت به نظر من در سیستم عامل خیلی خیلی ضعیف عمل کرده و به گرد پای لینوکس متن باز نمیرسه
سیستم عملکرد مایکروسافت و ویندوز رو خیلی دوست دارم. البته شاید به این دلیل باشه که از نحوه عملرکرد لینوکس اطلاع کمی دارم!!چون منبعی براش پیدا نکردم.ولی مایکروسافت واقعا خیلی برای ویندوز زحمت کشیده.
مکینتاش که هستشو از یونیکس برداشته کنونیکال هم فقط دسکتاپ اختصاصی ساخته.اما مایکروسافت نه.از همون اول خودش همه چیزشو طراحی کرده.

خیلی ها میگن که ویندوز خیلی هنگ میکنه و صفحه ابی مرگو مسخره میکنن ولی من باید بگم از وقتی ویندو 8.1 رو استفاده میکنم نه هنگی دیدم نه چیزی.اگه هم هنگی بوده مثل کرش تو اوبونتو به خاطر ضعف طراحی نرم افزار بوده نه ضعف سیستم عامل


آفلاین Ghost Shadow

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • جنسیت : پسر
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #3 : 01 شهریور 1393، 03:21 ب‌ظ »
در مورد kde میتونید یه توزیع که میز کار اصلیش kde هست رو از نظر میزان اشغال شدن منابع با ویندوز مقایسه کنید. مثل openSUSE اون موقع  تفاوت رو احساس میکنید :D
در مورد مقایسه از نظر امنیت، امنیت خود سیستم عامل مد نظر بوده نه با وصله کردن با ابزار های امنیتی ;) ضمن این که این کار منابع بیشتری طلب میکنه :)

آفلاین milad.fashi

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • جنسیت : پسر
  • میلاد فشی
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #4 : 01 شهریور 1393، 04:02 ب‌ظ »
من نمیگم زیادی توزیع بده.نمیگم تنوع دسکتاپ بده.میگم اهمیت با تنوع نرم افزارهای جانبی است.از همه بهتر تنوع توزیع و تنوع دسکتاپ و تنوع نرم افزارهای جانبی است

امنیت ویندوز به خاطر Open Source نبودن همیشه بحث برانگیزه.
برای درک بهتر این موضوع کافی است در نظر داشته باشیم اگرچه جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از موارد از سوی غرب تحریم شده و تعداد زیادی از نرم افزارها مدت هاست در ایران پشتیبانی نمی شوند و به محض مراجعه به سایت شرکت ارائه دهنده پیغام تحریم و عدم پشتیبانی از کاربر ایرانی مشاهده می شود، اما ویندوزِ چند صد دلاری به راحتی در کشور تکثیر شده و بازار کامپیوترهای شخصی را در کشور قبضه کرده است. چرا مایکروسافت ایران را تحریم نمی کند؟ هنگامی که حتی اتحادیه اروپا نیز به مایکروسافت اطمینان ندارد، کاربر ایرانی بر چه اساسی باید به سیستم عامل امریکایی اعتماد کند؟
See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920717000742#sthash.HbyqzK0N.dpuf


در مورد Task bar هم قبول.میشه اونو با group policy و تغییر رجیستری کلا از صحنه روزگار محوش کرد.ولی چی جای اون بزاریم؟ باید برید یه Dock یا Launcher از یه شرکت غیر مایکروسافتی نصب کنید.تازه باید پولشم بدید یا در ایران کرکش کنید.از طرف دیگه من dock های RocketDock,XWindows Dock,ObjectDock Plus 2 رو نصب کردم و هیچ کدوم به درد نمیخوره.به همین دلیل میگم Launcher-Unity یه چیز دیگه است.
اما کسانی هستند که از محیط سنگین KDE خششون نمیاد.خوب میرن دسکتاپ gnome نصب میکنند. باز هم Gnome هم مصرف حافظه بالایی داره و سرعتش کمه میرن XFCE نصب میکنند.و یا مثل من به Unity دست نمیزنند چون زیبایی و طراحی منطقی لانچر و لنزها و dash و ... اون رو دوست دارند.
ولی توی ویندوز از این خبرا نیست.ازش خوشتم نیاد باید تحملش کنی.اگرم تم یا نرم افزارهای جانبی مثل WinLaunch Starter و یا تم Mac برای ویندوز نصب کنی از ناپیداری و ناسازگاری اون راضی نیستی و احساس ناخوشایندی نسبت به این وصله نچسب داری.طبیعی هم هست.نه ویندوز لینوکس میشه.و نه ویندوز مک میشه.ویندوز ویندوزه! ولی لینوکس این طور نیست.لینوکس حتی مثل ویندوز هم میشه(لینوکس مینت)
این که از نظر شما برای هرکاری نرم افزار هم نصب کنی و کارت راه بیفته خوب نیست.مثلا برای کاهش حساسیت Task bar ویندوز در حالت Auto hide باید بری نرم افزاری به اسمTaskbar activate setting نصب کنی.و این نرم افزار رو در Startup قرار بدی.و هر بار که ویندوز اجرا میشه این نرم افزار باید Run بشه که فقط Taskbar با یک Delay چند میلی ثانیه ای نمایش داده بشه!!!
اولا غول نرم افزار دنیا باید خودش این تنظیمات رو در کنترل پنل قرار میداد
ثانیا در لینوکس اوبونتو به صورت پیش فرض این تنظیمات هستش.اگر هم نباشه.نیاز به نصب نرم افزار و این کار ها نیست.کافیه به قسمت کدهای تنظیمات بری و تنظیم مربوطه رو پیدا کنی و یه عدد رو تغییر بدی.به همین سادگی. خوبی اش اینه مثل ویندوز نیاز نیست هر بار که ویندوز بالا میاد یه نرم افزار اجرا بشه.هم چند ثانیه سیستمت دیرتر بالا بیاد و هم چند مگابایت از حافظه RAM الکی اشغال بشه(اندک اندک جمع گردد وانگهی ویندوز 3 گیگ رم پر کند)

تاکید میکنم اینجا بحث تاپیک مربوط به مقایسه ویندوز و لینوکس نیست
بحث تاپیک مربوط به ضعف لینوکس در تنوع نرم افزارهای جانبی است که به نظر من علتش کم کاری برنامه نویس های اون و علت اصلی ضعف لینوکس در ابزارهای توسعه نرم افزار است
برای مثال اگر مایکروسافت SharePoint رو برای محیط اینترانت نداشت من هیچ موقع به سمت ویندوز سرور نمیرفتم.به نظر من چه در دسکتاپ و چه در سرور لینوکس بهتر از ویندوزه.ولی حیف ابزار جانبی اون چنگی به دل نمیزنه.اگر هم ابزارهای جانبی اون خوب باشن ما نمیشناسیمشون(مثلا همین Alfresco رو بخوام بشناسم نه انجمن فارسی داره نه کتاب فارسی داره و نه من شناختی نصبت بهش دارم و نه در این انجمن به صورت تخصصی بررسی شده. اینها عواملی است که باعث میشه که ایرانی ها به سمت اون نرن)
 
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
  • جنسیت : پسر
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #5 : 01 شهریور 1393، 04:28 ب‌ظ »
درسته.

الان منظورتون درک کردم و متوجه شدم.

اما چیزی که شما می فرمایید باید برای افراد سود هم داشته باشه.

مثلا شما وقتی ماشین می سازی، مطمئنا کلی وقت و انرژی گذاشتی. لوازم هم که مطمئنا نیاز داری، و رایگان نیستند.

در نتیجه باید از یک راهی این هزینه ها برگرده. اما تو دنیای آزاد بیشتر مصرف کننده ها به دنبال رایگان بودن هستند، بخصوص در ایران. و کسی هزینه نمیکنه.

پس برنامه نویس ها کم کاری نمی کنند.

برنامه نویس ها هم به دنبال پول برای زندگی هستند و همشون نمی تونند به صورت رایگان کار کنند.

معمولا تولید کنندگان برنامه های رایگان پشتشون به جایی گرمه. مثلا

کار پر درآمد دیگر که در زمان استراحت برنامه رایگان توسعه میدن
یا برنامه خیلی سادست و 2 نفر کلا 5 ساعت وقت گذاشت و نوشتن.
و.......


اگر کسی می تونه یه عده را جمع کند که نرم افزار رایگان تولید کنند، یا نرم افزاری را بفروشد، من حمایتتون می کنم.
من در یک شرکت با یک نفر شریک هستم و از نظر مالی نمی تونم کار زیادی انجام بدم. اما می تونم محیط کار برای کار گروهی در اختیارتون بذارم. ( تهران - چهار راه ولیعصر - طالقانی )


آفلاین milad.fashi

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • جنسیت : پسر
  • میلاد فشی
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #6 : 01 شهریور 1393، 06:07 ب‌ظ »
پس میشه گفت فلسفه گنو در دنیا ما ایراد داره!
در مورد این ایراد داشتن فلسفه گنو در همین فروم خیلی بحث شده
با این فلسفه میشه پیشرفت کنه؟ خوب همه دنبال درآمد هستند.این فلسفه با درآمد تضاد نداره.خوب میگه درسته برنامه Open Source هستش ولی میتونی بابت ساخت یه برنامه Open Source پول بگیری.Free همون طور که گفتم به معنی رایگان نیست.Free یعنی آزاد بودن کد باز بودن و آن 4 شرط آقای استالمن.
اما اگر یک برنامه کد باز باشد باعث سواستفاده رقبا و دیگران نمیشود؟
اینجاست که فلسفه گنو هم خوب است و هم بد.هم آزادی می آورد و اگر انسان ها هم از این آزادی سو استفاده کنند بی پولی می آورد
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین Lol

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 10
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #7 : 01 شهریور 1393، 08:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
زیاد با این حرفتون موافق نیستم.الان شما میدونین kde چه قدر مصرف رمش بالاس؟
اگه اشتباهی دارم بگین


بنده الان ۴ ماهی هست kde استفاده میکنم .
تا الان ندیدم مصرف رم بالای ۱.۶ گیگ بره .
در حالت عادی که ۹۰۰ مگه !
۲ , ۳ تا برنامه سنگین باز میکنم رم میره رو ۱.۵  و ۱.۶ .
اما ویندوز ۷ رم سیستم زیر ۲.۵ گیگ نمیومد !
نگید شاید یه چیزی باز بوده که بعد از نصب ویندوز هم رم رو ۲ گیگ بود !
در کل منابع مورد نیاز ویندوز خیلی بیشتر از لینوکس هستش !

نقل‌قول
ضمن اینکه مهم ترین اصلا زیبایی سلیقه هست.الان به نظر من مکینتاش زیباترین سیستم عامله
یه نفر دیگه از سبک مترو خوشش میاد و یه نفر دیگه از یونیتی

کسی نمیتونه رو زیبایی بی حد و مرز kde چیزی بگه :|

نقل‌قول
الان چرا؟به نظر من با وجود ابزار های امنیتی محشری که برای ویندوز وجود داره امنیتش بالاتر از لینوکسه

تو لینوکس با یه دابل کلیک UAC از کار میفته یا تو ویندوز؟‌  ;D ;D
تازه آنتی ویروستونم کاریش نداره  :D ;D

آفلاین alireza.crs

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #8 : 01 شهریور 1393، 09:46 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مورد Task bar هم قبول.میشه اونو با group policy و تغییر رجیستری کلا از صحنه روزگار محوش کرد.ولی چی جای اون بزاریم؟ باید برید یه Dock یا Launcher از یه شرکت غیر مایکروسافتی نصب کنید.تازه باید پولشم بدید یا در ایران کرکش کنید.از طرف دیگه من dock های RocketDock,XWindows Dock,ObjectDock Plus 2 رو نصب کردم و هیچ کدوم به درد نمیخوره.به همین دلیل میگم Launcher-Unity یه چیز دیگه است.

من گفتم محوش کنین؟چرا حرف تو دهن ادم میذارین؟؟بابا من گفتم برخی ویژگی هارو این داره برخیارو اون
الان دسکتاپ های مختلفی برای ویندوز هست.یه نمونش رو میگم برو درباره real desktop تحقیق کن

نقل‌قول
اما کسانی هستند که از محیط سنگین KDE خششون نمیاد.خوب میرن دسکتاپ gnome نصب میکنند. باز هم Gnome هم مصرف حافظه بالایی داره و سرعتش کمه میرن XFCE نصب میکنند.و یا مثل من به Unity دست نمیزنند چون زیبایی و طراحی منطقی لانچر و لنزها و dash و ... اون رو دوست دارند.
ولی توی ویندوز از این خبرا نیست.ازش خوشتم نیاد باید تحملش کنی.اگرم تم یا نرم افزارهای جانبی مثل WinLaunch Starter و یا تم Mac برای ویندوز نصب کنی از ناپیداری و ناسازگاری اون راضی نیستی و احساس ناخوشایندی نسبت به این وصله نچسب داری.طبیعی هم هست.نه ویندوز لینوکس میشه.و نه ویندوز مک میشه.ویندوز ویندوزه! ولی لینوکس این طور نیست.لینوکس حتی مثل ویندوز هم میشه(لینوکس مینت)

ثانیا در لینوکس اوبونتو به صورت پیش فرض این تنظیمات هستش.اگر هم نباشه.نیاز به نصب نرم افزار و این کار ها نیست.کافیه به قسمت کدهای تنظیمات بری و تنظیم مربوطه رو پیدا کنی و یه عدد رو تغییر بدی.به همین سادگی. خوبی اش اینه مثل ویندوز نیاز نیست هر بار که ویندوز بالا میاد یه نرم افزار اجرا بشه.هم چند ثانیه سیستمت دیرتر بالا بیاد و هم چند مگابایت از حافظه RAM الکی اشغال بشه(اندک اندک جمع گردد وانگهی ویندوز 3 گیگ رم پر کند)
الان چرا ؟نصب کردن نرم افزار جانبی که مال خود سیستم عامل نیست تو ویندوز باعث خرابی میشه درحالیکه تو لینوکس اجبارا باید از نرم افزار جانبی برای ایجاد دسکتاپ استفاده کرد؟

نقل‌قول
این که از نظر شما برای هرکاری نرم افزار هم نصب کنی و کارت راه بیفته خوب نیست.مثلا برای کاهش حساسیت Task bar ویندوز در حالت Auto hide باید بری نرم افزاری به اسمTaskbar activate setting نصب کنی.و این نرم افزار رو در Startup قرار بدی.و هر بار که ویندوز اجرا میشه این نرم افزار باید Run بشه که فقط Taskbar با یک Delay چند میلی ثانیه ای نمایش داده بشه!!!
اولا غول نرم افزار دنیا باید خودش این تنظیمات رو در کنترل پنل قرار میداد
ثانیا در لینوکس اوبونتو به صورت پیش فرض این تنظیمات هستش.اگر هم نباشه.نیاز به نصب نرم افزار و این کار ها نیست.کافیه به قسمت کدهای تنظیمات بری و تنظیم مربوطه رو پیدا کنی و یه عدد رو تغییر بدی.به همین سادگی. خوبی اش اینه مثل ویندوز نیاز نیست هر بار که ویندوز بالا میاد یه نرم افزار اجرا بشه.هم چند ثانیه سیستمت دیرتر بالا بیاد و هم چند مگابایت از حافظه RAM الکی اشغال بشه(اندک اندک جمع گردد وانگهی ویندوز 3 گیگ رم پر کند)
الان من بخوام تو اوبونتو لانچرو به سمت راست یا بالا ببرم باید چیکار کنم؟همون طور که گفتم یه ویژگیو این داره یه ویژگیو اون
نقل‌قول
بنده الان ۴ ماهی هست kde استفاده میکنم .
تا الان ندیدم مصرف رم بالای ۱.۶ گیگ بره .
در حالت عادی که ۹۰۰ مگه !
۲ , ۳ تا برنامه سنگین باز میکنم رم میره رو ۱.۵  و ۱.۶ .
اما ویندوز ۷ رم سیستم زیر ۲.۵ گیگ نمیومد !
نگید شاید یه چیزی باز بوده که بعد از نصب ویندوز هم رم رو ۲ گیگ بود !
در کل منابع مورد نیاز ویندوز خیلی بیشتر از لینوکس هستش !
بار ها گفتم تو یک مقایسه باید عدالتو رعایت کرد
الان شما چرا ویندوز ۷ رو با اخرین نسخه kde مقایسه میکنین؟
من که تو ویندوز ۷ میزان مصرف رمم حدود ۱ یا ۱.۱ گیگ هست
ویندوز ۸.۱ بماند

نقل‌قول
کسی نمیتونه رو زیبایی بی حد و مرز kde چیزی بگه :|
:)

آفلاین elmi.alireza70

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 209
  • جنسیت : پسر
  • سوال پرسیدن عیب نیست؛ ندانستن عیب است.
    • دانشنامه آموزشی رسم بنفش
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #9 : 01 شهریور 1393، 10:33 ب‌ظ »
نقل‌قول
زیاد با این حرفتون موافق نیستم.الان شما میدونین kde چه قدر مصرف رمش بالاس؟
اگه اشتباهی دارم بگین


بنده الان ۴ ماهی هست kde استفاده میکنم .
تا الان ندیدم مصرف رم بالای ۱.۶ گیگ بره .
در حالت عادی که ۹۰۰ مگه !
۲ , ۳ تا برنامه سنگین باز میکنم رم میره رو ۱.۵  و ۱.۶ .
اما ویندوز ۷ رم سیستم زیر ۲.۵ گیگ نمیومد !
نگید شاید یه چیزی باز بوده که بعد از نصب ویندوز هم رم رو ۲ گیگ بود !
در کل منابع مورد نیاز ویندوز خیلی بیشتر از لینوکس هستش !

نقل‌قول

خب شما برانامه های پس زمینه رو غیر فعال نکردی
msconfig بزن و غیر فعال کن بعضی هاش رو که نیاز نداری

رم من الان 970 مگ پره و 7 تا تب تو کروم هم باز کردم. و حالت بیکار 500 مگ پره. و فرق خاصی به لحاظ رم ندیدم. خوبی لینوکس تو حافظه swap هست که کمتر از هارد استفاده میکنه و حالا حالا ها ازش استفاده نمیکنه.

لینوکس ضعفش تو نرم افزار ها هست. 4 تا برنامه خوب داره ولی 1000 تا برنامه نداره و هی باید باهاش کلنجار بری. برای کاربر معمولی اگه پشتیبانی ویندوز تو ایران مثل لینوکس فعال باشه مشکلی پیش نمیاد واسش. ویندوز پشتیبانی نرم افزاریش خیلی خیلی بهتر از لینوکسه. مثل CAD Etabs SAFE, حتی بازی های خوب.

عمر محدود هست و همه نمیتونن مختصص هر کاری بشن و دوست دارن از چیز های کاربردی استفاده کنن. حالا شما بخوای با لینوکس کار کنی یه عالمه باید جون بکنی تا یاد بگیری در حالی که تو ویندوز دم دست هست.

و خیلی موارد دیگه...
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1393، 10:34 ب‌ظ توسط elmi.alireza70 »
دانشنامه آموزشی رسم بنفش
http://rasmebanafsh.ir/

آفلاین abbasalim

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • جنسیت : پسر
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #10 : 01 شهریور 1393، 11:21 ب‌ظ »



کسی نمیتونه رو زیبایی بی حد و مرز kde چیزی بگه :|


من میگم  ;D به نظر من kde زیبانیست اصلا هم محیط کاریش راحت نیست واسه من kde خیلی سخته (این یه امر سلیقه ای هست) من یونیتی رو دوست دارم ، پس
کسی نمیتونه رو زیبایی بی حد و مرز  Uنیتی چیزی بگه :|  ::)

آفلاین ساسان

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #11 : 01 شهریور 1393، 11:28 ب‌ظ »
نقل‌قول
اگر بتوان لینوکس را به نحوی توسعه داد که همچون ویندوز بتوان با آن راحت کار کرد، و برنامه نصب کرد و ..... دیگه نیازی به این همه توزیع نیست.


هرکسی می تواند با چند کلیک برنامه مورد نیاز خود را نصب کند.


و این طوری دیگه توسعه توزیعات ندارم و همچون ویندوز فقط نام لینوکس بر زبان ها خواهد بود.


و توسعه دهندگان توزیعات می توانند وقت خود را صرف توسعه نرم افزارها کنند.
دقیقا!
و این همون چیزیه که گنوم با Container سازی و Sandboxing‌ دنبال انجامش هست. هربرنامه با Docker در ظرف خودش قرار میگیره و از کتابخونه و فایل سیستم جدا میشه. این جوری هم امنیت سیستم عامل بیشتر شده و هم به روزرسانی برنامه ساده تر. هرموقع نسخه جدید برنامه‌ای اومد میشه قبلی رو کند و جدیده رو جاش گذاشت.
تصور کن با این سیستم نصب برنامه‌ها چقدر ساده تره. با یه کلیک میشه برنامه رو نصب کرد، با یه کلیک میشه برنامه رو حذف کرد، با یه کلیک میشه به روزش کرد. و Deploy برنامه‌ها با appstream خیلی ساده تره. فکر کن من یه برنامه نوشتم. کافیه سورس برنامه با توضیحاتش و چندتا اسکرین شات به همراه دستور عمل پخت (همون Build) رو بزارم روی سرور appstean و هرکدوم از توزیع‌ها با یه کلیک از ش بسته بسازن بزارن تو مخازنشون. این جوری تفاوت هر توزیع چقدر کمتر خواهد شد.
وضعیت لینوکس روی دسکتاپ هر روز داره جذاب و جذاب‌تر میشه.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین milad.fashi

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • جنسیت : پسر
  • میلاد فشی
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #12 : 02 شهریور 1393، 12:29 ق‌ظ »
موضوع تاپیک
نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
من از مقایسه لینوکس و ویندوز خسته شدم
لینوکس خوبه
ویندوز هم خوبه
هر کدوم طرفدارای خودشو داره
هر کدوم هم کاربرد خاص خودشون رو دارن
ولی در ذهن من و در قیاس من لینوکس در سیستم عامل بهتره.براش دلایل خودمو دارم
ولی در بحث Software Development ویندوز بهتره.چون بر روی اون خیلی سرمایه گذاری کرده تا از لینوکس جلو بیفته.نقط ضعف لینوکس هم نداشتن ابزارهای توسعه قوی و RAD هستش.
برای من نبود ابزاری مثل SharePoint در لینوکس جای سوال است!؟ اگر هم جایگزین آن Alfresco است به نظر من این نرم افزار ناشناخته است و در مورد آن اطلاعات درستی نیست
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین alireza.crs

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
  • جنسیت : پسر
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #13 : 02 شهریور 1393، 01:05 ق‌ظ »
موضوع تاپیک
نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
من از مقایسه لینوکس و ویندوز خسته شدم
لینوکس خوبه
ویندوز هم خوبه
هر کدوم طرفدارای خودشو داره
هر کدوم هم کاربرد خاص خودشون رو دارن
ولی در ذهن من و در قیاس من لینوکس در سیستم عامل بهتره.براش دلایل خودمو دارم
ولی در بحث Software Development ویندوز بهتره.چون بر روی اون خیلی سرمایه گذاری کرده تا از لینوکس جلو بیفته.نقط ضعف لینوکس هم نداشتن ابزارهای توسعه قوی و RAD هستش.
برای من نبود ابزاری مثل SharePoint در لینوکس جای سوال است!؟ اگر هم جایگزین آن Alfresco است به نظر من این نرم افزار ناشناخته است و در مورد آن اطلاعات درستی نیست
موافقم.هر ابزار برنامه نویسی که برای لینوکس وجود داره برا ویندوز هم هست ولی برعکسش صادق نیست.
جالبه بدونین این ابزار ها در ویندوز طرفدار ندارن  ](*,)
ابزار های Rad برا لینوکس هم هستن که بهترین اونا lazarus هست.بعد Qt
اینا خوبن ولی ابزار هایی هم وجود دارن که اصلا نمیشه بهشون گفت ابزار :(
یادمه یه زمانی که جو خوندن gtk منو گرفته بود دنبال یه ابزار برای طراحی ویژوال میگشتم(تنبلیه دیگه )
یه نرم افزاری پیدا کردم به نام Glade .
یعنی اشغال به تمام معنا بود.نمیدونین چقدر وقت گذاشتم که قلقش دستم بیاد ولی نشد که نشد.
بعد از این پاکش کردم و دست lazarus و Qt رو بوسیدم.


آفلاین ح.م

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • جنسیت : پسر
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
پاسخ : نقطه ضعف جامعه Open Source در Software Development است
« پاسخ #14 : 26 شهریور 1393، 03:49 ب‌ظ »
توصیه می کنم این سایت رو ببینید من به شخصه خیلی با این framwork ارتباط برقرار کردم هم چند سکویی هم قوی رابط خوبی براش ساخته شده ، به نظرم با وجود Qt برای ساخت رابط کاربری و کتابخونه های بزرگ دیگه بهونه ای برای توسعه نرم افزار نمونده ، به اندازه کافی هم IDE وجود داره شما نمی تونید از مزیت های eclipse چشم بپوشید.
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ