من نمیگم زیادی توزیع بده.نمیگم تنوع دسکتاپ بده.میگم اهمیت با تنوع نرم افزارهای جانبی است.از همه بهتر تنوع توزیع و تنوع دسکتاپ و تنوع نرم افزارهای جانبی است
امنیت ویندوز به خاطر Open Source نبودن همیشه بحث برانگیزه.
برای درک بهتر این موضوع کافی است در نظر داشته باشیم اگرچه جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از موارد از سوی غرب تحریم شده و تعداد زیادی از نرم افزارها مدت هاست در ایران پشتیبانی نمی شوند و به محض مراجعه به سایت شرکت ارائه دهنده پیغام تحریم و عدم پشتیبانی از کاربر ایرانی مشاهده می شود، اما ویندوزِ چند صد دلاری به راحتی در کشور تکثیر شده و بازار کامپیوترهای شخصی را در کشور قبضه کرده است. چرا مایکروسافت ایران را تحریم نمی کند؟ هنگامی که حتی اتحادیه اروپا نیز به مایکروسافت اطمینان ندارد، کاربر ایرانی بر چه اساسی باید به سیستم عامل امریکایی اعتماد کند؟
See more at:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920717000742#sthash.HbyqzK0N.dpufدر مورد Task bar هم قبول.میشه اونو با group policy و تغییر رجیستری کلا از صحنه روزگار محوش کرد.ولی چی جای اون بزاریم؟ باید برید یه Dock یا Launcher از یه شرکت غیر مایکروسافتی نصب کنید.تازه باید پولشم بدید یا در ایران کرکش کنید.از طرف دیگه من dock های RocketDock,XWindows Dock,ObjectDock Plus 2 رو نصب کردم و هیچ کدوم به درد نمیخوره.به همین دلیل میگم Launcher-Unity یه چیز دیگه است.
اما کسانی هستند که از محیط سنگین KDE خششون نمیاد.خوب میرن دسکتاپ gnome نصب میکنند. باز هم Gnome هم مصرف حافظه بالایی داره و سرعتش کمه میرن XFCE نصب میکنند.و یا مثل من به Unity دست نمیزنند چون زیبایی و طراحی منطقی لانچر و لنزها و dash و ... اون رو دوست دارند.
ولی توی ویندوز از این خبرا نیست.ازش خوشتم نیاد باید تحملش کنی.اگرم تم یا نرم افزارهای جانبی مثل WinLaunch Starter و یا تم Mac برای ویندوز نصب کنی از ناپیداری و ناسازگاری اون راضی نیستی و احساس ناخوشایندی نسبت به این وصله نچسب داری.طبیعی هم هست.نه ویندوز لینوکس میشه.و نه ویندوز مک میشه.ویندوز ویندوزه! ولی لینوکس این طور نیست.لینوکس حتی مثل ویندوز هم میشه(لینوکس مینت)
این که از نظر شما برای هرکاری نرم افزار هم نصب کنی و کارت راه بیفته خوب نیست.مثلا برای کاهش حساسیت Task bar ویندوز در حالت Auto hide باید بری نرم افزاری به اسمTaskbar activate setting نصب کنی.و این نرم افزار رو در Startup قرار بدی.و هر بار که ویندوز اجرا میشه این نرم افزار باید Run بشه که فقط Taskbar با یک Delay چند میلی ثانیه ای نمایش داده بشه!!!
اولا غول نرم افزار دنیا باید خودش این تنظیمات رو در کنترل پنل قرار میداد
ثانیا در لینوکس اوبونتو به صورت پیش فرض این تنظیمات هستش.اگر هم نباشه.نیاز به نصب نرم افزار و این کار ها نیست.کافیه به قسمت کدهای تنظیمات بری و تنظیم مربوطه رو پیدا کنی و یه عدد رو تغییر بدی.به همین سادگی. خوبی اش اینه مثل ویندوز نیاز نیست هر بار که ویندوز بالا میاد یه نرم افزار اجرا بشه.هم چند ثانیه سیستمت دیرتر بالا بیاد و هم چند مگابایت از حافظه RAM الکی اشغال بشه(اندک اندک جمع گردد وانگهی ویندوز 3 گیگ رم پر کند)
تاکید میکنم اینجا بحث تاپیک مربوط به مقایسه ویندوز و لینوکس نیست
بحث تاپیک مربوط به ضعف لینوکس در تنوع نرم افزارهای جانبی است که به نظر من علتش کم کاری برنامه نویس های اون و علت اصلی ضعف لینوکس در ابزارهای توسعه نرم افزار است
برای مثال اگر مایکروسافت SharePoint رو برای محیط اینترانت نداشت من هیچ موقع به سمت ویندوز سرور نمیرفتم.به نظر من چه در دسکتاپ و چه در سرور لینوکس بهتر از ویندوزه.ولی حیف ابزار جانبی اون چنگی به دل نمیزنه.اگر هم ابزارهای جانبی اون خوب باشن ما نمیشناسیمشون(مثلا همین Alfresco رو بخوام بشناسم نه انجمن فارسی داره نه کتاب فارسی داره و نه من شناختی نصبت بهش دارم و نه در این انجمن به صورت تخصصی بررسی شده. اینها عواملی است که باعث میشه که ایرانی ها به سمت اون نرن)