انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: از تازه‌های ویندوز ۱۰ که در لینوکس قدیمی شده  (دفعات بازدید: 10403 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
نقل‌قول
متاسفانه فکر کنم اوبونتو دوست نداره این پروژه رو ادامه بده
تا وقتی پروژه ی خود اوبونتو هست، برای چی اندروید؟؟
به نظر من بهتره کنونیکال وقتش رو بذاره رو همین اوبونتوتاچ و همگرایی تا اینکه بخواد یه پروژه معلق توی یه سیستم عامل دیگه داشته باشه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
نقل‌قول
تا وقتی پروژه ی خود اوبونتو هست، برای چی اندروید؟؟
آره خب انصافا پروژه‌ی خودش مهم‌تره. ولی اگه سیستم‌عاملش رو برای گوشی‌های اندروید هم بیرون بده مطمئنم خیلی بیشتر از اینم اقبال پیدا میکنه.
نصب کردن اوبونتو روی گوشی‌های اندرویدی یعنی جذب کلی کوکر و برنامه‌نویس (خصوصا از جامعه‌ی XDA Developers) و همینطور کلی کاربر اندروید به اوبونتو!
من اطلاعاتم برای کوک کردن رام کافی نیست وگرنه حتما سمتش میرفتم...
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
آره خب از نظر بیشتر شدن کاربر میتونه ایده ی خوبی باشه
ولی خب اینم در نظر بگیر که توسعه دهنده های اوبونتو یه طرفن. توسعه دهنده های اندروید هم یه طرف دیگه.
چجوری بگم. یعنی هدفشون جدا از همه.
شما اگه دقت کنی 90 درصد توسعه دهنده های xda دارن رام کوک میکنن
در صورتی که توسعه دهنده های گنو/لینوکسی دارن سیستم عامل و نرم افزار ها رو توسعه میدن.
به نظر من هدف این دو از هم جداس.
منم خیلی دوست دارم اوبونتوتاچ برای هر دستگاهی بیاد. ( نه اینکه روی اندروید بیاد. منظورم اینه که کلا اوبونتو تاچ برای هر دستگاهی بهینه بشه ) که البته توقع خیلی زیادیه و نباید بهش امیدوار باشم. چون کار خیلی سختیه.
برای پورت کردن اوبونتوتاچ روی گوشی اندرویدی هم نباید کار خیلی زیادی انجام بدی
آموزشش توی سایت اوبونتو هست. ولی خب باید قبلش در مورد رام درست کردن اطلاعات نسبتا زیادی داشته باشیم. گوشی هم باید سخت افزارش خوب باشه. بالاخره سیستم عامل دسکتاپ میخواد لود بشه.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت