انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: از تازه‌های ویندوز ۱۰ که در لینوکس قدیمی شده  (دفعات بازدید: 10393 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
یه زمانی یه دعوایی کرده بودم با کاربرای منطقی اپل ](*,) اون صحنه های ناجور دارم به ذهنم خطور میکنه
کاملا واضحه اصلا نه میدونین همگرایی چیه نه تاحالا ویندوز فون کار کردین
برخی از حرفاتون ادمو به اتیش میکشه
نقل‌قول
این کاملا اشتباس که شما فکر میکنی ویندوز 10 از مترو فاصله گرفته. نه دوست من. تنها چیزی که مترو نیست، پنجره ی دسکتاپه
شما حتی استارت 10 رو به صورت مترو میبینی. شاید یه منوی کلاسیک زده باشه تنگش ولی بازم متروس
شما بازم هرچی سرویس از مایکروسافت باز میکنی توی مترو باز میشه. فقط پنجره اش رو آورده توی دسکتاپ. به نظر من 10 هم کاملا به مترو وابسته هست و مترو و دسکتاپ از هم جدا نیستن.شما با 10 کار کردی؟؟ اگه کار کرده باشی باید متوجه شده باشی
تو کار کردی؟الان یکم بی انصافی نیست؟الا من بیام راجع به نسخه الفای فدورا ۲۱ این چنین تند انتقاد کنم خوبه؟کار شایسته ایه؟
اولا که مایکروسافت مترو رو کلا حذف کرد.وقتی بدبخت اضافه اش کرد خیلی ها بهش انتقاد کردند.حالا حذفش کرد.با چه نیتی مهم نیست.مهم اینه به خواسته ما توجه کرد.اما جالبه بدونین با اینکه رابط مترو حذف شد،modern ui که برای کار تو دستگاه های لمسی طراحی شده بود هنوز سر جاشه و میتونه تو محیط دسکتاپ اجرا شه!من به شخصه از modern ui و طراحی فلت خوشم میاد.خوب با این کاری که مایکروسافت کرد نه سیخ میسوزه نه کباب.
الان تو دقیقا چه مشکلی باهاش داری؟با رسم شکل توضیح بدهید  ;D
نقل‌قول
شما میدونی هر کار که میکنی و هرچی که تایپ میکنی و با هر کی که توی ویندوز10 ارتباط داری، مایکروسافت داره رصدت میکنه؟؟
میدونی پروژه ی محاسبات قابل اطمینان یا پالادیوم چیه؟؟
من نمیدونم!شما بهم بگو البته با دلیلو مدرک.چون ویندوز سورس بسته اس دلیل نمیشه که بتونیم هر تهمتیو بهش بزنیم.راه های زیادی هست که رفتار یه نرم افزار سورس بسته رو در نظر بگیریم.
نقل‌قول
شما همگرایی کنونیکال رو میدونی جریانش رو؟؟
همگرایی مایکروسافت در برابرش مثل جوک میمونه.
شما اصلا توی اکوسیستم مایکروسافت همگرایی نمیبینی و نخواهی دید
فقط اسم سیستم عامل های ویندوز شده ویندوز!
یعنی فون از ته ویندوزفون و آر تی از ته ویندوز آرتی برداشته شده و همه شدن ویندوز! مایکروسافت به این میگه همگرایی
شما سه سیستم عامل یا شایدم بیشتر برای دستگاه های مایکروسافت داری. نه یک سیستم عامل واحد که بشه اسمش رو گذاشت همگرایی
شما فقط UI سیستم عامل ها و هسته ی NT رو به صروت یکپارچه دارید + برنامه هایی که توسعه دهنده های بدبخت باید برای انواع و اقسام سیستم عامل های مایکروسافت بهینه اش کنن
من اصلا اسم اینو همگرایی نمیذارم.
اینکه شما با سختی زیاد یه برنامه رو روی ویندوز و ویندوزفون اجرا کنی، به نظر من دیگه اسمش همگرایی نیست
همگرایی یعنی ویندوز 10ی که شما روی دسکتاپ داری، دقیقا همونی باشه که روی گوشیت یا تبلتت داری.
هر وخ اینجوری شد، اونوخ من اونو همگرایی حساب میکنم.
نقل‌قول
ویندوز و ویندوزفون کلا با هم فرق دارن. تنها در NT یکسان هستن اونم فکر نکنم 100 درصد یکسان باشه
اصلا ویندوز روی arm بالا نمیاد. ویندوزفون هم روی x86 لود نمیشه. اینا چجوری همگرا میشن؟؟ ( شاید با Emulator بشه لود کرد ولی مطمئنا کارایی نخواهد داشت )
مساله اول:هیچ کجای دنیا امکان نداره شما تو گوشی و تو کامپیوتر دقیقا یه سیستم عامل داشته باشین..اگه این طور بود تو قسمت دانلود اوبونتو به جای دوتا گزینه amd64 و x86 یه گزینه بود.پس تعریف شما از همگرایی از بن مشکل داره
مساله دوم:والا وضعیتی که ما برای اوبونتو تاچ دیدیم کمتر از ویندوز فون نبود.فقط برای google nexus و دو سه تا گوشی محدود دیگه
مساله سوم:برای همگرایی یه سرویس لازمه که یه جورایی به عنوان واسط عمل کنه.برای اپل،اپل ایدی برای مایکروسافت ، Sky و برای گوگل gmail این کارو میکنه.اوبونتو هم اوبونتو وانو داشت که زد خرابش کرد
مساله چهارم:من تو خیلی از زمینه به جز کامپیوتر مایکروسافت رو ترجیح میدم.الان مایکروسافت یه انرژی عظیمی بین گوشی های ویندوز فون ، PC windows ،ایکس باکس وان و وسایل دیگه اش گذاشته تا بیشترین ارتباط رو باهم داشته باشن.اپل به کمپانی های دیگه پول میده تا گجت هایی بسازن که با ایفون هماهنگی داشته باشن. و.......میدونم همه اینها تماما در سطوح بالا انجام میشه(از لحاظ برنامه نویسی)ولی کاملا باعث شده استفاده از این قابلیت ها اسون باشه.از تعریف من میزان همگرایی به ارتباط اسون تر و جامع تر دستگاه ها برمیگرده.نه اینکه چطور پیاده سازیش کنین
درسته که هر لینوکسی میتونه با لینوکس دیگه ارتباط برقرار کنه اما در برخی شرایط این کار به دانش زیادی احتیاج داره
نقل‌قول
یا تمام قابلیت های جدید 10 که از گنو/لینوکس الهام گرفته شده ( اونم قابلیت هایی که توی لینوکس قدمت بیشتر از 10 سال دارن )
یعنی تمام قابلیت های جدید ویندوز ۱۰ از گنولینوکس الهام گرفته شده؟ یکیشو مثال بزن(سیستم مدیریت پکیج رو پست های قبلی توضیح دادم)
نقل‌قول
ببینید حرکت ماکروسافت(با در نظر گرفتن ویندوزهای تولیدی شرکت)در ویندوز 10 حرکت به عقب هست.چون منوی استارت رو که تو 8 حذف کرده بود دوباره برگردند.ویندوز 9 رو کنسل کرد و رو 10 کار کرد.ماکروسافت با تولید هر نسخه از ویندوز مثل شرکتی ماشین سازی شبیه هست که با هر ماشین جدید تولیدی شرکت باید رانندگان دوباره گواهینامه بگیرند.چیزی که اصل هست اینه که ماکروسافت نمی تونه(عدم توانایی و عدم پسند مشتری)خلاقیت به خرج بده.سوال من این هست که اگه ماکروسافت رو به جلو حرکت میکرد چرا دوباره منوی استارت رو برگردوند.؟
یاد یه برنامه تو جمعه ایرانی افتادم که یارو هرکاری میکرد یکی بهش گیری میداد
مترو برای کار در دستگاه های لمسی عالیه اما تو کار در کامپیوتر هایی مثل کامپیوتر من ضعیفه
خوب این مشکل تو ویندوز ۱۰ حل شده.هم modern ui رو حفظ کردند ،هم منو استارتو طوری طراحی کردند که بشه تو هردو مدل کامپیوتر استفاده کرد و ....در ضمن من این اقدام مایکروسافتو هم دوست داشتم که از سیستم مدیریت پکیج ها به سبک لینوکس و امثالهم( ;D)تقلید کردند.برعکس گنوم شل که برای اینکه نشون بده هیچ تقلیدی از مایکروسافت نداره دکمه maximize رو حذف کرده
نقل‌قول
یکپارچگی در طراحی سیستم‌عامل‌های مایکروسافت به شدت کاهش پیدا کرده. به نظرتون کاربر ویندوز ۹۸ باید چقدر تمرین کنه تا یاد بگیره با ویندوز ۸ یا ۱۰ کار کنه؟ این در حالیه که انتظار میره سیستم‌عامل تجاری‌ای مثل ویندوز این یکپارچگی رو بخوبی رعایت کنه.
یک کاربر اوبونتو ۴.۰۴ چقد باید تمرین کنه تا با اوبونتو۱۴.۰۴ کار کنه؟یه کاربر گنوم ۱ چقد باید کارکنه تا با گنوم شل کارکنه؟یک کاربر kde1 چقدر باید کارکنه تا با plasma 5 کارکنه؟حرفی میزنیا
نقل‌قول
مثلا مکینتاش از نظر من یکپارچگی رو بخوبی رعایت کرده و همینطور هم اکثر توزیع‌های گنو/لینوکسی (مثل فدورا و اوبونتو)
در مورد مکینتاش تازه وظیفه‌ش رو انجام داده چون تجاریه. اما یکپارچه بودن سیستم‌عاملی مثل اوبونتو در کنار آزاد بودنش از هنرهاشه.
با توجه به تعریفی که بالا از یکپارچگی کردین هیچ سیستم عاملی در تاریخ بشریت یک پارچه نبوده!
نقل‌قول
ویندوز 9 رو کنسل کرد و رو 10 کار کرد.
مایکروسافت ولش نکرد.ویندوز ۹۵ و ۹۸ هم به صورت 9.x خونده میشن.
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1393، 11:54 ب‌ظ توسط alireza.crs »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
به نظرتون کاربر ویندوز ۹۸ باید چقدر تمرین کنه تا یاد بگیره با ویندوز ۸ یا ۱۰ کار کنه؟
ویندوز ۹۸ مگه کاربر هم داره!؟! مطابق سایت نت مارکت شیر، سهم ویندوز ۹۸ صفر! هست بعدشم بعد از ویندوز ۹۸ ویندوزهای دیگه هم اومدن که قبل از ویندوز ۸ و ۱۰ باشن! کسی که ویندوز ۹۸ کار کرده باشه با ویندوزهایی که بعدش اومدن مثل xp فرضا راحت میتونه کار کنه. نمونه‌ش خودم!  ;D پس بحث عادت کردن کلا منتفی هست و ادعایی که کردید کاملا باطله!
نقل‌قول
در مورد اینکه قابلیت‌های جدید مایکروسافت برای کاربرانش جالبه ۱۰۰ البته که این حرف درسته! برای فردی که نه اوبونتو رو دیده و نه هیچ لینوکس دیگه‌ای رو و با OSX هم کار نکرده خیلی چیزا از Windows 10 جذابه! حتی شاید بشون افتخار هم بکنه...
نکته اصلی دقیقا همینیه که گفتی! این چیزها برای کاربرهای ویندوز به شدت جذاب و نوآوارانه است علارغم اینکه در بقیه سیستم عامل ها قبلا استفاده شده اما به واسطه مارکت شیر بالا این مواردی که ویندوز قرار در نسخه جدیدش ارائه بده بیشتر دیده میشن و سر زبون ها می یاد چون کاربر بیشتری داره! به همین خاطر هم هیاهو بیشتری ایجاد میکنه که برای ما خنده دار و تکراری اما برای قشر عظیمی از کاربرها بسیار جذابه :لوول
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1393، 11:57 ب‌ظ توسط Bijan »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
به نظرتون کاربر ویندوز ۹۸ باید چقدر تمرین کنه تا یاد بگیره با ویندوز ۸ یا ۱۰ کار کنه؟
ویندوز ۹۸ مگه کاربر هم داره!؟! مطابق سایت نت مارکت شیر، سهم ویندوز ۹۸ صفر! هست بعدشم بعد از ویندوز ۹۸ ویندوزهای دیگه هم اومدن که قبل از ویندوز ۸ و ۱۰ باشن! کسی که ویندوز ۹۸ کار کرده باشه با ویندوزهایی که بعدش اومدن مثل xp فرضا راحت میتونه کار کنه. نمونه‌ش خودم!  ;D پس بحث عادت کردن کلا منتفی هست و ادعایی که کردید کاملا باطله!
نقل‌قول
در مورد اینکه قابلیت‌های جدید مایکروسافت برای کاربرانش جالبه ۱۰۰ البته که این حرف درسته! برای فردی که نه اوبونتو رو دیده و نه هیچ لینوکس دیگه‌ای رو و با OSX هم کار نکرده خیلی چیزا از Windows 10 جذابه! حتی شاید بشون افتخار هم بکنه...
نکته اصلی دقیقا همینیه که گفتی! این چیزها برای کاربرهای ویندوز به شدت جذاب و نوآوارانه است علارغم اینکه در بقیه سیستم عامل ها قبلا استفاده شده اما به واسطه مارکت شیر بالا این مواردی که ویندوز قرار در نسخه جدیدش ارائه بده بیشتر دیده میشن و سر زبون ها می یاد چون کاربر بیشتری داره! به همین خاطر هم هیاهو بیشتری ایجاد میکنه که برای ما خنده دار و تکراری اما برای قشر عظیمی از کاربرها بسیار جذابه :لوول
نقل‌قول
کورتانا برا من خنده دار نیست.چیزیه که هنوز باعث میشه به ویندوز ۱۰ فکر کنم

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
نقل‌قول
نقل‌قول
کورتانا برا من خنده دار نیست.چیزیه که هنوز باعث میشه به ویندوز ۱۰ فکر کنم
منظورم بیشتر مواردی مثل مرکز نرم افزاری بود که شاید مایکروسافت خیلی دیر این مورد رو در ویندوز ارائه داد وگرنه من خودم از روز اول ویندوز و اوبونتو رو با هم نصب داشتم (الان هم سون و اوبونتو نصبه) وگرنه ویندوز ۱۰ برای منم یکی از گزینه هاست که میخوام در کنار اوبونتو نصبش کنم چون زیاد از ویندوز ۸ خوشم نیومد اما ویندوز ۱۰ رو نسخه نهایش اومد حتما کنار اوبونتو نصبش میکنم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
نقل‌قول
تو کار کردی؟الان یکم بی انصافی نیست؟الا من بیام راجع به نسخه الفای فدورا ۲۱ این چنین تند انتقاد کنم خوبه؟کار شایسته ایه؟
اولا که مایکروسافت مترو رو کلا حذف کرد.وقتی بدبخت اضافه اش کرد خیلی ها بهش انتقاد کردند.حالا حذفش کرد.با چه نیتی مهم نیست.مهم اینه به خواسته ما توجه کرد.اما جالبه بدونین با اینکه رابط مترو حذف شد،modern ui که برای کار تو دستگاه های لمسی طراحی شده بود هنوز سر جاشه و میتونه تو محیط دسکتاپ اجرا شه!من به شخصه از modern ui و طراحی فلت خوشم میاد.خوب با این کاری که مایکروسافت کرد نه سیخ میسوزه نه کباب.
الان تو دقیقا چه مشکلی باهاش داری؟با رسم شکل توضیح بدهید  ;D
بله من کار کردم. دوست من فدورا اگه نسخه ای میده لااقل دیگه ادعایی نداره. اون جا واسه خودش داره توسعه پیدا میکنه
ویندوزی که این همه چشم دنبالشه و ادعا داره این کارا ازش بعیده
کی گفته مترو حذف شده؟؟‌( یا همین modern UI ) شما توی ویندوز 10 دسکتاپ هم باز کاملا مترو دارید. من کار کردم که میگم. تمام تنظیمات. تمام سرویس های مایکروسافت. بازم توی مترو لود میشن.
من خیلی مشکلات باهاش دارم که جاش نیست اینجا بگم

نقل‌قول
من نمیدونم!شما بهم بگو البته با دلیلو مدرک.چون ویندوز سورس بسته اس دلیل نمیشه که بتونیم هر تهمتیو بهش بزنیم.راه های زیادی هست که رفتار یه نرم افزار سورس بسته رو در نظر بگیریم.
اینو من نمیگم
http://www.gnu.org/philosophy/can-you-trust.fa.html

نقل‌قول
مساله اول:هیچ کجای دنیا امکان نداره شما تو گوشی و تو کامپیوتر دقیقا یه سیستم عامل داشته باشین..اگه این طور بود تو قسمت دانلود اوبونتو به جای دوتا گزینه amd64 و x86 یه گزینه بود.پس تعریف شما از همگرایی از بن مشکل داره
مساله دوم:والا وضعیتی که ما برای اوبونتو تاچ دیدیم کمتر از ویندوز فون نبود.فقط برای google nexus و دو سه تا گوشی محدود دیگه
مساله سوم:برای همگرایی یه سرویس لازمه که یه جورایی به عنوان واسط عمل کنه.برای اپل،اپل ایدی برای مایکروسافت ، Sky و برای گوگل gmail این کارو میکنه.اوبونتو هم اوبونتو وانو داشت که زد خرابش کرد
مساله چهارم:من تو خیلی از زمینه به جز کامپیوتر مایکروسافت رو ترجیح میدم.الان مایکروسافت یه انرژی عظیمی بین گوشی های ویندوز فون ، PC windows ،ایکس باکس وان و وسایل دیگه اش گذاشته تا بیشترین ارتباط رو باهم داشته باشن.اپل به کمپانی های دیگه پول میده تا گجت هایی بسازن که با ایفون هماهنگی داشته باشن. و.......میدونم همه اینها تماما در سطوح بالا انجام میشه(از لحاظ برنامه نویسی)ولی کاملا باعث شده استفاده از این قابلیت ها اسون باشه.از تعریف من میزان همگرایی به ارتباط اسون تر و جامع تر دستگاه ها برمیگرده.نه اینکه چطور پیاده سازیش کنین
درسته که هر لینوکسی میتونه با لینوکس دیگه ارتباط برقرار کنه اما در برخی شرایط این کار به دانش زیادی احتیاج داره
نه دوست من. دقیقا شما توی گوشیت هم سیستم عامل دسکتاپ رو داری. فقط با UI‌گوشی
شما بهتره یکم راجب به همگرایی اوبونتو بیشتر تحقیق کنید و لااقل با اوبونتوتاچ روی دسکتاپ و گوشی کار کنید تا متوجه منظور من بشید
اوبونتو رو شما دانلود کن ( در آینده ) روی دسکتاپ. روی تبلت. روی گوشی. روی تی وی و روی هر دیوایس دیگه ای فقط همین اوبونتو هست. دقیقا یک اوبونتو که روی همه ی دستگاه ها اجرا میشه
با همون حجم. با همون فولدر و امکانات با همون قدرت
اینو دیگه من با چشم خودم دارم میبینم و دارم باهاش کار میکنم
یونیتی8 و میر باعث میشن همه ی دستگاه ها یک اوبونتو رو اجرا کنن.
اوبونتوتاچ هم فقط روی نکسوس ها نیست. روی دست کم 50 گوشی و تبلت هست. و روی سیستم هم قابل استفاده هست.
همگرایی مد نظر ما با همگرایی مایکروسافت فرق داره. قرار نیست ما توی اوبونتو همه چیزمون سینک باشه
موضوع اینه که گوشی تو جیب شما در حقیقت همون دسکتاپه فقط با UI گوشی و لمسی.
کافیه اون گوشی رو وصل کنید به یه داک تا تبدیل بشه به دسکتاپ. با همون امکانات با همون نرم افزار ها و ....
اتفاقا برنامه نویسی تو همگرایی مایکروسافت سخت تر میشه نه آسون تر. چون شما هر برنامه رو باید برای ویندوز، ویندوزفون و ویندوز آرتی بنویسید و برای هر کدوم هم یک UI بذارید.
الان به این میگین آسون؟؟
پیشنهادم به شما اینه که بیشتر در مورد همگرایی مد نظر کنونیکال تحقیق کنید تا درک بهتری ازش داشته باشید. یا لااقل حضوری اونو تست کنید.

نقل‌قول
یعنی تمام قابلیت های جدید ویندوز ۱۰ از گنولینوکس الهام گرفته شده؟ یکیشو مثال بزن(سیستم مدیریت پکیج رو پست های قبلی توضیح دادم)
دسکتاپ مجازی
افکت های گرافیکی
نوتیف سنتر
دید کلی برنامه ها
قرار گرفتن 4 برنامه در یک دسکتاپ
همین پکیج منیجر
هرچیزی که به ویندوز 10 اضافه شده چیز  جدیدی نیست و همه قبلا توی لینوکس بوده. غیر از دایرکت ایکس که اونم من تنها برتری ویندوز رو در همین دایرکت ایکس میبینم

نقل‌قول
یاد یه برنامه تو جمعه ایرانی افتادم که یارو هرکاری میکرد یکی بهش گیری میداد
مترو برای کار در دستگاه های لمسی عالیه اما تو کار در کامپیوتر هایی مثل کامپیوتر من ضعیفه
خوب این مشکل تو ویندوز ۱۰ حل شده.هم modern ui رو حفظ کردند ،هم منو استارتو طوری طراحی کردند که بشه تو هردو مدل کامپیوتر استفاده کرد و

بازم میگم. دسکتاپ و مترو هنوز هم با هم ادغامن و جدا نیستن و شما مجبوری از مترو توی دسکتاپ غیرلمسی استفاده کنی. با همون المان های درشت و زشت مترو که آبروی دسکتاپ رو بردن دیگه.

« آخرین ویرایش: 08 آبان 1393، 12:22 ق‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
هیچ سیستم‌عاملی قرار نیست ثابت بمونه تا به تعریف من یکپارچه بمونه.
اما حذف و اضافه‌ی عجولانه‌ی Start، تغییرات ناگهانی رابط توی ورژن‌های قبلی و ... همگی یعنی از هم گسیختگی طراحی ویندوز.
شما به هیچ وجه چنین چیزی رو توی اوبونتو نمی‌بینید. اصلا فی نفسه لینوکس اونفد آزاد طراحی شده که حتی اگر هم تغییراتی رخ بده هنوز ابزارهای قبلی هم قابل استفاده‌ن!
حتی دقت در تدریجی بودن تغییرات موقع عرضه‌ی Unity توسط اوبونتو به شدت به چشم میاد. تا حدی که کاربران GNOME به راحتی به Unity منتقل شدن.
در مورد KDE هم همینطور...

مقایسه کنید این روند تغییرات رو با کنتراست زننده‌ی تغییرات بین Windows 7 و 8! یدفعه انقدر تغییرات توش انجام شد که آدم گم میشد توی Windows 8! جای همه‌ی تنظیمات عوض شده بود و بطور کلی ظاهر تغییر کرده بود...
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
باید مثل سامسونگ دادگاهیش کنند !!! ;D
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design

اینم یه شاهکار دیگه ;D ;D ;D ;D ;D

Five Features That Windows 10 Has Taken From Linux
عزیز اینو که خودم صفحه اول گذاشتم. جدید بده :D

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه

اینم یه شاهکار دیگه ;D ;D ;D ;D ;D

Five Features That Windows 10 Has Taken From Linux
عزیز اینو که خودم صفحه اول گذاشتم. جدید بده :D

سلام و شرمنده

چون خودم عنوان کامل رو نوشتم اصلا حواسم به اون یکی نبود ... آقا حالا آبروریزی نکنید دیگه :-X :-X
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در مورد یک‌پارچگی که خیلی بحثش هست یک نکته‌ای رو عرض کنم فقط.
این یک‌پارچگی‌ای که امروز ویندوز داره می‌گه چیزیه که حداقل پنج سال پیش در گنو/لینوکس به صورت عملی انجام می‌شد. در اون زمان هم اوبونتو ۸.۱۰ من روی لپ‌تاپ ثینک‌پدم و هم مونتاویستای من روی گوشی موتورولا A1200 من هر دو دقیقاً از یک هسته (لینوکس ۲.۶) استفاده می‌کردند و برنامه‌های دسکتاپ رو راحت می‌شد برای گوشی پورت کرد و روش اجرا کرد.
ولی این همگرایی‌ای که اوبونتو داره ازش حرف می‌زنه دیگه این نیست که فقط هسته‌ها یا برنامه‌ها یکی بشه، بحث اینه که خود دستگاه‌ها یکی بشن. یعنی شما یه گوشی با سیستم‌عامل اوبونتو داری و باهاش کار می‌کنی، بعد که می‌رسی به خونه وصلش می‌کنی به نمایشگرو صفحه‌کلید و موشی و همون گوشی می‌شه رایانه‌ی رومیزی تو و با همون اوبونتویی که تلفتنت رو می‌گردوند، در محیط دسمتاپ با برنامه‌های دسکتاپ کار می‌کنی و طبیعتا همه‌ی داده‌هات هم همیشه همراهته. حالا حوصله‌ات سر می‌ره و می‌خوای فیلم ببینی، کافیه کنترل از راه دور رو دربیاری تا محیط تبدیل بشه به محیط مرکز رسانه و بتونی راحت باهاش چیزی که می‌خوای رو ببینی.
این دو مورد اصلاً با هم دیگه قابل قیاس نیستن!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
در مورد یک‌پارچگی که خیلی بحثش هست یک نکته‌ای رو عرض کنم فقط.
این یک‌پارچگی‌ای که امروز ویندوز داره می‌گه چیزیه که حداقل پنج سال پیش در گنو/لینوکس به صورت عملی انجام می‌شد. در اون زمان هم اوبونتو ۸.۱۰ من روی لپ‌تاپ ثینک‌پدم و هم مونتاویستای من روی گوشی موتورولا A1200 من هر دو دقیقاً از یک هسته (لینوکس ۲.۶) استفاده می‌کردند و برنامه‌های دسکتاپ رو راحت می‌شد برای گوشی پورت کرد و روش اجرا کرد.
ولی این همگرایی‌ای که اوبونتو داره ازش حرف می‌زنه دیگه این نیست که فقط هسته‌ها یا برنامه‌ها یکی بشه، بحث اینه که خود دستگاه‌ها یکی بشن. یعنی شما یه گوشی با سیستم‌عامل اوبونتو داری و باهاش کار می‌کنی، بعد که می‌رسی به خونه وصلش می‌کنی به نمایشگرو صفحه‌کلید و موشی و همون گوشی می‌شه رایانه‌ی رومیزی تو و با همون اوبونتویی که تلفتنت رو می‌گردوند، در محیط دسمتاپ با برنامه‌های دسکتاپ کار می‌کنی و طبیعتا همه‌ی داده‌هات هم همیشه همراهته. حالا حوصله‌ات سر می‌ره و می‌خوای فیلم ببینی، کافیه کنترل از راه دور رو دربیاری تا محیط تبدیل بشه به محیط مرکز رسانه و بتونی راحت باهاش چیزی که می‌خوای رو ببینی.
این دو مورد اصلاً با هم دیگه قابل قیاس نیستن!

با آقای بهزادی کاملا موافقم.
همگرایی اوبونتو خیلی پروژه ی بزرگیه و من واقعا بهش امید دارم. حتی اگه این پروژه همگانی نشه و نظر همه رو جلب نکنه، بازم چیزیه که تمام گنو/لینوکسیا ( مخصوصا فن های اوبونتو ) خواستارشن
شاید طرفداران ویندوز، این پروژه ی کنونیکال رو همگرایی ندونن
همین طور که ما پروژه ی مایکروسافت رو همگرایی نمیدونیم
این جور بحث ها وقتی با دو تفکر مخالف روبرو میشه، پس نمیشه اون بحث رو ادامه داد. چون از نظر ما یه چیز میشه همگرایی
از نظر اونا یه چیز دیگه.

از نظر ما همگرایی یعنی: یکسان بودن سیستم عامل برای تمام دیوایس ها
از نظر اونا همگرایی یعنی: ظاهر یکسان و یکپارچه با تمام دیوایس ها و همچنین سرویس های سینک شده در هر دیوایس
به نظر من همگرایی جمله ی اول رو میشه انقلاب در نظر گرفت
ولی همگرایی جمله ی دوم چیز جدیدی هم نیست حتی!!
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1393، 10:17 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
آقا خداییش اوبونتو در زمینه‌ی یکی بودن ظاهر هم خیلی خوبه ها... من Ubuntu for Android رو رو گوشیم نصب کردم. واقعا عالی بود از نظر ظاهری... مخصوصا لاک اسکرینش که عاااالی بود! خیلی هم از نظر ظاهری هماهنگ بود با اوبونتو.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
آقا خداییش اوبونتو در زمینه‌ی یکی بودن ظاهر هم خیلی خوبه ها... من Ubuntu for Android رو رو گوشیم نصب کردم. واقعا عالی بود از نظر ظاهری... مخصوصا لاک اسکرینش که عاااالی بود! خیلی هم از نظر ظاهری هماهنگ بود با اوبونتو.
درسته محمد جان
من اوبونتو دسکتاپ نکست رو تست کردم. وقتی روی سیستم لودش میکنی با ظاهر تبلت لود میشه ( برای توسعه ی بیشتر توسط توسعه دهنده ها )
همون اوبونتوئه ها. فقط کافیه گرافیکت از mir پشتیبانی کنه. حتی دسکتاپ رو هم توی خودش داره
یه سیستم عامل با چند UI که روی هر دیوایس به صورت اتومات ست میشه.
هیچ جای دنیا شما همچین چیزی نمی بینی اصلا. برای همین میگم انقلابیه واسه خودش
من چندماهه وقت و عمر خودم رو گذاشتم پای اوبونتوتاچ. خیلی چیزا ازش فهمیدم. چیزایی که هر گیک رو به سمتش جلب میکنه. ubuntu for android رو تست نکردم ببینم چجوریه. ولی توضیحات و عکس هاش رو دیدم.
رابط اوبونتوفون، اوبونتوتبلت،اوبونتو تی وی و اوبونتو دسکتاپ دقیقا unity8 هست. و روی mir لود میشن. حتی تصورش هم خیلی فوق العاده هست. چه برسه کار کردن باهاش
پیشنهاد میکنم حتما اوبونتودسکتاپ نکست رو امتحان کنید
http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-desktop-next/daily-live/20141031/vivid-desktop-i386.iso
اگه جواب نداد اینو بگیرید
http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-desktop-next/daily-live/20141101/vivid-desktop-i386.iso

یا روی 13.10 میشه یونیتی8 رو نصب کرد (9مگ) و با دستور
unity8 -mousetouch
اوبونتوتاچ رو لود کرد. هر بک گراندی که روی دسکتاپتون باشه توی اون شبیه ساز اوبونتو هم به صورت اتوماتیک ظاهر میشه
qml با ظاهر گوشی لود میشه. فقط کافیه اونو بگیرید ریسایز کنید و از عمودی تبدلیش کنید به افقی، رابط گوشی همون لحظه میشه تبلت. و همون دسکتاپ هم هست
اصن یه چیزی عجیب غریب و شگفت انگیزیه
ما به این میگیم همگرایی  ;) 8)

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
من به تازگی از اوبونتو نقل مکان کردم به مانجارو! دارم به اون نقطه‌ی ترسناک نزدیک میشم که دوباره برگردم به اوبونتو!  ](*,)

فقط اگه چندتا کوکر حرفه‌ای اندروید پیدا میشدن و Ubuntu For Android رو ادامه می‌دادن تا یه رام پایدار ازش تولید کنن واقعا عالی میشد.
من نصبش کردم اما هیچ امکاناتی نداشت! حتی اگه سیم‌کارتمو میشناخت و GSM بم میداد شاید نصب نگهش میداشتم!
و متاسفانه فکر کنم اوبونتو دوست نداره این پروژه رو ادامه بده. :(