اتفاقا ویندوز ۱۰ خیلی ازش بیشتر استقبال میشه نسبت به ویندوز ۸ بخصوص کسایی که ویندوز ۷ رو در حال حاضر نصب دارن! همونطور هم که میدونید مارکت شیر ویندوز ۷ هم بالاست و ویندوز ۱۰ برای کسایی که ویندوز ۷ استفاده میکنن یه حرگت رو به جلو محسوب میشه. چون برای قشر بالایی از افراد که از محیط مترو خوششون نمی یاد ویندوز ۱۰ گزینه ایدهال محسوب میشه. حالا هی بشینید بگید مایکروسافت به سرنوشت نوکیا دچار میشه! اتفاقا ویندوز ۱۰ نتیجه فیدبک هایی است که از کاربرهاش گرفته چون بخوبی این رو درک کرد که باید به خواست و نیاز کاربرهاش توجه کنه، حالا شما هی بگید مایکروسافت فقط به فکر جیبشه که صددرصد این یکی از گزینه هاست!وگرنه اگه لج بازی میکرد و به خواست کاربرهاش توجهی نمیکرد شاید در بدبینانه ترین حالت به سرنوشت نوکیا دچار میشد. این رو هم بگم قراره ویندوز ۱۰ و ویندوز فون بیشترین همگرایی رو داشته باشن و این یعنی حرکت رو به جلو.
حرکت رو به جلو؟؟ تا اینجا که برگشته عقب دوست من. نه جلو
این کاملا اشتباس که شما فکر میکنی ویندوز 10 از مترو فاصله گرفته. نه دوست من. تنها چیزی که مترو نیست، پنجره ی دسکتاپه
شما حتی استارت 10 رو به صورت مترو میبینی. شاید یه منوی کلاسیک زده باشه تنگش ولی بازم متروس
شما بازم هرچی سرویس از مایکروسافت باز میکنی توی مترو باز میشه. فقط پنجره اش رو آورده توی دسکتاپ. به نظر من 10 هم کاملا به مترو وابسته هست و مترو و دسکتاپ از هم جدا نیستن.شما با 10 کار کردی؟؟ اگه کار کرده باشی باید متوجه شده باشی
خب همینه دیگه. شما فکر میکنی مایکروسافت دلش واست سوخته که فیدبک میگیره؟؟ شما میدونی هر کار که میکنی و هرچی که تایپ میکنی و با هر کی که توی ویندوز10 ارتباط داری، مایکروسافت داره رصدت میکنه؟؟
میدونی پروژه ی محاسبات قابل اطمینان یا پالادیوم چیه؟؟
شما همگرایی کنونیکال رو میدونی جریانش رو؟؟
همگرایی مایکروسافت در برابرش مثل جوک میمونه.
شما اصلا توی اکوسیستم مایکروسافت همگرایی نمیبینی و نخواهی دید
فقط اسم سیستم عامل های ویندوز شده ویندوز!
یعنی فون از ته ویندوزفون و آر تی از ته ویندوز آرتی برداشته شده و همه شدن ویندوز! مایکروسافت به این میگه همگرایی
شما سه سیستم عامل یا شایدم بیشتر برای دستگاه های مایکروسافت داری. نه یک سیستم عامل واحد که بشه اسمش رو گذاشت همگرایی
شما فقط UI سیستم عامل ها و هسته ی NT رو به صروت یکپارچه دارید + برنامه هایی که توسعه دهنده های بدبخت باید برای انواع و اقسام سیستم عامل های مایکروسافت بهینه اش کنن
من اصلا اسم اینو همگرایی نمیذارم.
اینکه شما با سختی زیاد یه برنامه رو روی ویندوز و ویندوزفون اجرا کنی، به نظر من دیگه اسمش همگرایی نیست
همگرایی یعنی ویندوز 10ی که شما روی دسکتاپ داری، دقیقا همونی باشه که روی گوشیت یا تبلتت داری.
هر وخ اینجوری شد، اونوخ من اونو همگرایی حساب میکنم.
همون طور که گفتم مایکروسافت کلا داره به عقب حرکت میکنه. نه به جلو.
اون از منوی استارت که اول برش داشت و بعد از سال 2014 یهو پرید 2009 و استارت رو دوباره گذاشت
یا تمام قابلیت های جدید 10 که از گنو/لینوکس الهام گرفته شده ( اونم قابلیت هایی که توی لینوکس قدمت بیشتر از 10 سال دارن )
من به اینا میگم حرکت به عقب.