انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: از تازه‌های ویندوز ۱۰ که در لینوکس قدیمی شده  (دفعات بازدید: 10397 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
تا ویندوز 7 هست کار برای گنو سخته.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
نقل‌قول
1-ویندوری ها حتی یک بار هم یکی از توزیع های گنو/لینوکس رو نصب نکرده بودند

اگه ریا نشه، این قسمت رو بنده توی اون مطلب گفته بودم  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
واقعا درسته.چون انتقاد هاشون فقط به شنیده هاشون محدود بود.(لینوکس یه سیستم عامل خفنی که فقط حرفه ای ها و یا هکر ها اونو می تونند نصب و استفاده کنند و واسه مردم عادی کارایی و جذابیت نداره.)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
برای خواندن مطالب بیشتر به این آدرس مراجعه کنید
http://ubuntunews.ir/%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%DB%B1%DB%B0-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%AE%DB%8C%D8%B2-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8/
نظر یادتون نره
یا خداا ، یا حضرت فیل.صد ها رحمت به گیک های متعصب اپلی!!
مقاله کاملا بی انصافی و صد البته یک طرفانه بود
من خودم در حال حاظر ویندوز رو سیستمم نصب نیست.فقط گنو/لینوکس.اما انگار نویسنده این مقاله از ویندوز xp به بعد هیچ ویندوزی کار نکرده و فقط دربارشون شنیده
برای مثال تو این قسمت
نقل‌قول
مجموعه آفیس،نرم افزار رایت،مرورگر وب فایر فاکس،پی دی اف خوان،wget  برای دانلود،پخش کننده موسیقی حرفه ای و پخش کننده ویدیویی و…+ امنیت بالا و آپدیت های سریع و معلوم.

نرم افزارهای پیش فرض نصب شده روی ویندوز:

مرورگر وب اکسپلورر،پخش کننده موسیقی و ویدیویی،امنیت و آپدیت نامعلوم.
یا کپی همین قسمت چند سطر پایین تر
نقل‌قول
آیکون های مربعی تک رنگ زشت،نبود امکانات از قبیل مجموعه آفیس،پی دی اف خوان،برنامه رایت DVD و  CD ‌نامناسب و هزاران ایراد دیگر مانند آشفتگی مدیر پنجره و کنترل پنل و افزودن پاور سیور برای طول عمر باتری که پیشتر اوبونتو به این هدف دست یافته بود را تغییرات بزرگ می نامند؟
۱-والا ما تو ویندوز ۸ هیچ pdf خوانی نصب نکردیم.چون پیشفرض نصب بود
۲-تو ویندوز و اوبونتو هردوشون یه نرم افزار برای رایت دارن.نرم افزار تخصصی تر گنو/لینوکس(k3b )و نرم افزار تخصصی تر ویندوز(nero,clonecd ...)باید بعد نصب شوند
۳-والا پخش کننده حرفه ای که تو لینوکس میشناسیم vlc هستش که نصب نیست!بقیه به هیچ وجه حرفه ای نیستند(mplayer و مشتقاتش)
۴-هیچ وقت نگین یه سیستم زشته یه سیستم زیبا.زیبایی سلیقه ایه.فقط وقتی میتونیم با قطعیت بگیم یه سیستم زشته که مثل ویندوز ۹۵ باشه
۵- آشفتگی مدیر پنجره و کنترل پنل  یعنی چی؟چه افشفتگی؟؟
۶-تغییر بزرگ منظورت چیه؟اوبونتو هم هنگام بیرون دادن نسخه ۱۴.۰۴ گفت این نسخه نسبت به ۱۲.۰۴ تغییرات بزرگ داشته!

خدایی بی انصافیه بگیم ویندوز ۱۰ یه شکست بوده.اکثر چیزایی که کاربرا ازش شاکی بودن حذف شده .خواهشا اگه میخواین مقایسه ای انجام بدین بی سطرف انجامش بدین
همونطور که گفتم برای کاربرای عادی ویندوز خیلی خوبه و مایکروسافت به خوبی تو این زمینه کارکرده
سیستم هایی مثل لینوکس بهتره برای کارهای دیگه ای مورد استفاده قرار بگیرند

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
نقل‌قول
ولی به نظر من دو مورد حتمی هستش:1-ماکروسافت (با خط مشی خاص خودش)به زودی به سرنوشت نوکیا دچار میشه.(دهه 90 میلادی کم تر کسی فکرشو می کرد که نوکیا از گردونه خارج بشه) 2-گنو/لینوکس با قدرت و خلاقیت به پیش میره.دلیل این امر جامعه کاربری پویا و خلاق , فلسفه و خط مشی منحصر به فرد هستش.
دلیل اصلی که نوکیا از گردونه خارج شد این بود که به خواسته کاربراش توجهی نمیکرد.فقط یه لحظه تصور کن نوکیا گوشیاشو با اون کیفیت عالی با سیستم عامل اندروید به بازار عرضه میکرد(به عنوان پرچم دار)هرچند از نظر من ویندوز فون خودش عالیه
اما مایکروسافت همیشه به انتقاد هاش توجه میکنه.تصور کنین مایکروسافت رو همون محیط مترو بیشتر تمرکز میکرد و کل محیط ویندوز رو به مترو تبدیل میکرد!

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
@alireza.crs
دوست عزیز با بخش اول حرف تون کاملا موافقم.
ولی با بخش دوم که ماکروسافت به انتقادها توجه میکنه مخالفم.
میدونیم کار کردن با مترو بدون صفحه لمسی خیلی سخت و ازار دهنده است.(یکی از دوستام 8 نصب کرده بود و این تجربه رو اونجا به دست اوردم.)ببینید ماکروسافت نه تنها به نیاز کاربراش توجه نمیکنه بلکه اصلا انتقاد پذیر هم نیست.(ie پر باگه ولی ماکروسافت انگار نه انگار)بازگشت به منوی قدیم ویندوز تو ویندوز 10 توجه به نیاز کاربرها نیست, بلکه ماکروسافت به فکر جیب خودشه.
کنونیکال وقتی یونیتی رو معرفی کلی انتقاد بهش شد.خیلی از کاربرا اولین کار بعد نصب ابونتو میز کار kde رو نصب می کردند.ولی کنونیکال یونیتی رو گسترش داد و اونو واسه ابونتو تاچ و همگام سازی بین گوشی, کامپیوتر و تلویزیون و... بهینه سازی کرد.حالا خودتون مقایسه کنید نگرش کنونیکال و ماکروسافت رو با هم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
ولی با بخش دوم که ماکروسافت به انتقادها توجه میکنه مخالفم.
درسته.
شرکت انحصارگر هیچ وقت کاربر براش مهم نبوده. فقط سود و پول مهمه
الان دقت کردید با این فیدبک گیری مایکرو از ویندوز 10 چقدر مردم خوشحال شدن و کلی بالا و پایین پریدن؟؟
الان یعنی مایکرو به فکر کاربرشه؟؟
انگار نمیدونن مایکرو با این فیدبک گیری داره اطلاعات کاربراش رو رصد میکنه.
کاربرای ویندوز فکر میکنن مایکرو دلش سوخته براشون؟؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
اتفاقا ویندوز ۱۰ خیلی ازش بیشتر استقبال میشه نسبت به ویندوز ۸ بخصوص کسایی که ویندوز ۷ رو در حال حاضر نصب دارن! همونطور هم که میدونید مارکت شیر ویندوز ۷ هم بالاست و ویندوز ۱۰ برای کسایی که ویندوز ۷ استفاده میکنن یه حرگت رو به جلو محسوب میشه. چون برای قشر بالایی از افراد که از محیط مترو خوششون نمی یاد ویندوز ۱۰ گزینه ایده‌ال محسوب میشه. حالا هی بشینید بگید مایکروسافت به سرنوشت نوکیا دچار میشه! اتفاقا ویندوز ۱۰ نتیجه فیدبک هایی است که از کاربرهاش گرفته چون بخوبی این رو درک کرد که باید به خواست و نیاز کاربرهاش توجه کنه، حالا شما هی بگید مایکروسافت فقط به فکر جیبشه که صددرصد این یکی از گزینه هاست!وگرنه اگه لج بازی میکرد و به خواست کاربرهاش توجهی نمیکرد شاید در بدبینانه ترین حالت به سرنوشت نوکیا دچار میشد. این رو هم بگم قراره ویندوز ۱۰ و ویندوز فون بیشترین همگرایی رو داشته باشن و این یعنی حرکت رو به جلو.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
اتفاقا ویندوز ۱۰ خیلی ازش بیشتر استقبال میشه نسبت به ویندوز ۸ بخصوص کسایی که ویندوز ۷ رو در حال حاضر نصب دارن! همونطور هم که میدونید مارکت شیر ویندوز ۷ هم بالاست و ویندوز ۱۰ برای کسایی که ویندوز ۷ استفاده میکنن یه حرگت رو به جلو محسوب میشه. چون برای قشر بالایی از افراد که از محیط مترو خوششون نمی یاد ویندوز ۱۰ گزینه ایده‌ال محسوب میشه. حالا هی بشینید بگید مایکروسافت به سرنوشت نوکیا دچار میشه! اتفاقا ویندوز ۱۰ نتیجه فیدبک هایی است که از کاربرهاش گرفته چون بخوبی این رو درک کرد که باید به خواست و نیاز کاربرهاش توجه کنه، حالا شما هی بگید مایکروسافت فقط به فکر جیبشه که صددرصد این یکی از گزینه هاست!وگرنه اگه لج بازی میکرد و به خواست کاربرهاش توجهی نمیکرد شاید در بدبینانه ترین حالت به سرنوشت نوکیا دچار میشد. این رو هم بگم قراره ویندوز ۱۰ و ویندوز فون بیشترین همگرایی رو داشته باشن و این یعنی حرکت رو به جلو.

حرکت رو به جلو؟؟ تا اینجا که برگشته عقب دوست من. نه جلو
این کاملا اشتباس که شما فکر میکنی ویندوز 10 از مترو فاصله گرفته. نه دوست من. تنها چیزی که مترو نیست، پنجره ی دسکتاپه
شما حتی استارت 10 رو به صورت مترو میبینی. شاید یه منوی کلاسیک زده باشه تنگش ولی بازم متروس
شما بازم هرچی سرویس از مایکروسافت باز میکنی توی مترو باز میشه. فقط پنجره اش رو آورده توی دسکتاپ. به نظر من 10 هم کاملا به مترو وابسته هست و مترو و دسکتاپ از هم جدا نیستن.شما با 10 کار کردی؟؟ اگه کار کرده باشی باید متوجه شده باشی
خب همینه دیگه. شما فکر میکنی مایکروسافت دلش واست سوخته که فیدبک میگیره؟؟ شما میدونی هر کار که میکنی و هرچی که تایپ میکنی و با هر کی که توی ویندوز10 ارتباط داری، مایکروسافت داره رصدت میکنه؟؟
میدونی پروژه ی محاسبات قابل اطمینان یا پالادیوم چیه؟؟
شما همگرایی کنونیکال رو میدونی جریانش رو؟؟
همگرایی مایکروسافت در برابرش مثل جوک میمونه.
شما اصلا توی اکوسیستم مایکروسافت همگرایی نمیبینی و نخواهی دید
فقط اسم سیستم عامل های ویندوز شده ویندوز!
یعنی فون از ته ویندوزفون و آر تی از ته ویندوز آرتی برداشته شده و همه شدن ویندوز! مایکروسافت به این میگه همگرایی
شما سه سیستم عامل یا شایدم بیشتر برای دستگاه های مایکروسافت داری. نه یک سیستم عامل واحد که بشه اسمش رو گذاشت همگرایی
شما فقط UI سیستم عامل ها و هسته ی NT رو به صروت یکپارچه دارید + برنامه هایی که توسعه دهنده های بدبخت باید برای انواع و اقسام سیستم عامل های مایکروسافت بهینه اش کنن
من اصلا اسم اینو همگرایی نمیذارم.
اینکه شما با سختی زیاد یه برنامه رو روی ویندوز و ویندوزفون اجرا کنی، به نظر من دیگه اسمش همگرایی نیست
همگرایی یعنی ویندوز 10ی که شما روی دسکتاپ داری، دقیقا همونی باشه که روی گوشیت یا تبلتت داری.
هر وخ اینجوری شد، اونوخ من اونو همگرایی حساب میکنم.
همون طور که گفتم مایکروسافت کلا داره به عقب حرکت میکنه. نه به جلو.
اون از منوی استارت که اول برش داشت و بعد از سال 2014 یهو پرید 2009 و استارت رو دوباره گذاشت
یا تمام قابلیت های جدید 10 که از گنو/لینوکس الهام گرفته شده ( اونم قابلیت هایی که توی لینوکس قدمت بیشتر از 10 سال دارن )
من به اینا میگم حرکت به عقب.

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
این جو Flat در طراحی‌های مایکروسافت برای خیلی‌ها جذابه ولی مطمئنم به زودی دِمُده میشه. مثل تم برگ و اینجور چیزا که در زمان Windows 98 و 2000 مد شد.

در مورد مارکتش نظری نمیدم چون اصلا باش آشنا نیستم. ولی اگه چیزی مثل مارکت Windows Phone باشه با قیمت‌های بی معنی فقط یه محل کسب درآمد جدید خواهد بود برای مایکروسافت!

اما در مورد همگرایی، هممون میدونیم واژه‌ی همگرایی مایکروسافت فقط یه بازی با کلمه‌ست! همگرایی مایکروسافت مهم‌ترین جنبه‌ش شباهت در ظاهره و در وهله‌ی دوم جدایی قالب از کد برنامه قراره باعث بشه تا برنامه روی گجت‌های ویندوزی هم اجرا بشن...
این در حالیه که سیستم‌عامل Windows و Windows روی گجت‌ها باهم فاصله‌ی زیادی دارن...
همگرایی رو خیلی وقته گنو/لینوکس با نصب کردن کرنل لینوکسی روی موبایل ارائه داده! نمیخوام حرف از کارای جدید اوبونتو بزنم!
با N900 نوکیا کار کنید تا همگرایی لینوکسی رو ببینید! ;) با این زمینه من به همگرایی‌ای که اوبونتو وعده داده خیلی خوش‌بینم.
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1393، 10:02 ب‌ظ توسط محمد فدوی »
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
فلت همچین طرفدار هم نداره ها. خیلی ها خوششون نمیاد.
جالبه که موقع بحث با مایکرویی ها میگن اندروید و iOS هم فلت شدن. خخ
فلت شدن چارتا آیکن با فلت شدن GUI زمین تا آسمون فرق داره
اندروید توی لالی پاپ از عمق و لایه و سایه ی بیشتری استفاده کرده. همه چیز حالت سه بعدی میگیره. اونوخ شده فلت؟؟ iOS هم همین طور. درسته که آی او اس نسبت به نسخه ی 6 دو بعدی تر شده ولی فلت نشده
آدم با Unity و KDE کار میکنه اصن حال میکنه با اون افکت های سه بعدی و گرافیکی.
این همه روونی که توی ویندوزفون میبینن فقط به خاطر دو بعدی بودن UI هست که فشاری به هیچ جا نمیاره
و جالب اینجاس که همین دو بعدی توی ویندوز 8.1 روی سیستم من کلا هنگه
منظور دوستمون مارکت شیر هست. یعنی میزان فروش و استفاده از سیستم عامل. که تا اینجا بیشترین سهم مال 7 هست
همگرایی هم کاملا درسته.  ویندوز و ویندوزفون کلا با هم فرق دارن. تنها در NT یکسان هستن اونم فکر نکنم 100 درصد یکسان باشه
اصلا ویندوز روی arm بالا نمیاد. ویندوزفون هم روی x86 لود نمیشه. اینا چجوری همگرا میشن؟؟ ( شاید با Emulator بشه لود کرد ولی مطمئنا کارایی نخواهد داشت )
همگرایی لینوکس رو کاملا موافقم. مثالشم شما زدی با N900 یا حتی گوشی هایی مثل سری نکسوس که همه چی روشون لود میشه. خخخ
همگرایی کنونیکال هم که به چشم دارم میبینمش.
رابط گوشی رو میگیری میکشیش تا افقی بشه، خودکار میشه تبلت
نسخه ی 15.04 رو دانلود میکنی یه جا دسکتاپه. یه جا تبلته
نسخه ی از پیش نصب شده ی اوبونتوتاچ رو اکسترکت کنی کلا پوشه ی / اوبونتو رو داره. به این میگن همگرایی
یک سیستم عامل واحد برای همه ی دیوایس ها فقط با UI متفاوت. این یعنی برنامه نویس کافیه برنامه اش رو با UI متفاوت عرضه کنه. نه با ساختار متفاوت. و کاملا توی هر نسخه ی اوبونتو قابل استفاده هست.
به این میگن همگرایی  ;)

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11

حرکت رو به جلو؟؟ تا اینجا که برگشته عقب دوست من. نه جلو
این کاملا اشتباس که شما فکر میکنی ویندوز 10 از مترو فاصله گرفته. نه دوست من. تنها چیزی که مترو نیست، پنجره ی دسکتاپه
شما حتی استارت 10 رو به صورت مترو میبینی. شاید یه منوی کلاسیک زده باشه تنگش ولی بازم متروس
شما بازم هرچی سرویس از مایکروسافت باز میکنی توی مترو باز میشه. فقط پنجره اش رو آورده توی دسکتاپ. به نظر من 10 هم کاملا به مترو وابسته هست و مترو و دسکتاپ از هم جدا نیستن.شما با 10 کار کردی؟؟ اگه کار کرده باشی باید متوجه شده باشی
خب همینه دیگه. شما فکر میکنی مایکروسافت دلش واست سوخته که فیدبک میگیره؟؟ شما میدونی هر کار که میکنی و هرچی که تایپ میکنی و با هر کی که توی ویندوز10 ارتباط داری، مایکروسافت داره رصدت میکنه؟؟
میدونی پروژه ی محاسبات قابل اطمینان یا پالادیوم چیه؟؟
شما همگرایی کنونیکال رو میدونی جریانش رو؟؟
همگرایی مایکروسافت در برابرش مثل جوک میمونه.
شما اصلا توی اکوسیستم مایکروسافت همگرایی نمیبینی و نخواهی دید
فقط اسم سیستم عامل های ویندوز شده ویندوز!
یعنی فون از ته ویندوزفون و آر تی از ته ویندوز آرتی برداشته شده و همه شدن ویندوز! مایکروسافت به این میگه همگرایی
شما سه سیستم عامل یا شایدم بیشتر برای دستگاه های مایکروسافت داری. نه یک سیستم عامل واحد که بشه اسمش رو گذاشت همگرایی
شما فقط UI سیستم عامل ها و هسته ی NT رو به صروت یکپارچه دارید + برنامه هایی که توسعه دهنده های بدبخت باید برای انواع و اقسام سیستم عامل های مایکروسافت بهینه اش کنن
من اصلا اسم اینو همگرایی نمیذارم.
اینکه شما با سختی زیاد یه برنامه رو روی ویندوز و ویندوزفون اجرا کنی، به نظر من دیگه اسمش همگرایی نیست
همگرایی یعنی ویندوز 10ی که شما روی دسکتاپ داری، دقیقا همونی باشه که روی گوشیت یا تبلتت داری.
هر وخ اینجوری شد، اونوخ من اونو همگرایی حساب میکنم.
همون طور که گفتم مایکروسافت کلا داره به عقب حرکت میکنه. نه به جلو.
اون از منوی استارت که اول برش داشت و بعد از سال 2014 یهو پرید 2009 و استارت رو دوباره گذاشت
یا تمام قابلیت های جدید 10 که از گنو/لینوکس الهام گرفته شده ( اونم قابلیت هایی که توی لینوکس قدمت بیشتر از 10 سال دارن )
من به اینا میگم حرکت به عقب.
ویندوز ۱۰ رو باید با ویندوزهای قبل از خودش مقایسه کرد نه با لینوکس! دوست عزیز وگرنه مقایسه ای که میکنی از بیخ مشکل داره! و به نتیجه گیری درستی هم نمیرسید. خودمم میدونم یکسری از ویژگی ها ابتدا در لینوکس بوده مثل مرکز نرم افزاری! مهم اینه که این چیزها برای شما شاید جذاب نباشه اما برای کاربرهای ویندوز که تجربه نکردن خیلی هم جذابه! به جای اینکه کاربران ویندوز رو مسخره کنی سعی کن در این جامعه کاربری کار مفید انجام بدی با مسخره کردن جنابعالی کسی نمی یاد از لینوکس استفاده کنه! در ضمن بحث سر یه چیز دیگست شما چرا همه چی رو با هم قاطی میکنید! پروژه پالادیوم اصلا مورد بحث است در این تایپیک دوست عزیز؟! این که چی تایپ میکنید اصلا تو این تایپیک مورد بحثه! این چیزهایی رو که میگی من هم خبر دارم. بحث اصلا سر یه چیز دیگست. من باز هم میگم ویندوز ۱۰ یه حرکت کاملا رو به جلوست. و بیشترین همگرایی در محصولات مایکروسافت از این نسخه از ویندوز دیده خواهد شد!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
اون چیزی که واضحه اینه که شما نظر خودت رو میگی. منم نظر خودم رو.
حتما هم قرار نیست دو طرف حرف همدیگه رو قبول داشته باشن
از نظر شما حرکت رو به جلو هست
از نظر من رو به عقب
اینجور موقع ها ادامه دادن بحث فایده نداره.
چون طرزفکرها متفاوته.  ;)

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
به نظر من دوستان با نهایت احترام و با منطق حرف هاشو میزنند.
به نظر من وقتی طرز فکرها متفاوت باشه بهتره چون یه اندیشه جدید متولد میشه.
ببینید حرکت ماکروسافت(با در نظر گرفتن ویندوزهای تولیدی شرکت)در ویندوز 10 حرکت به عقب هست.چون منوی استارت رو که تو 8 حذف کرده بود دوباره برگردند.ویندوز 9 رو کنسل کرد و رو 10 کار کرد.ماکروسافت با تولید هر نسخه از ویندوز مثل شرکتی ماشین سازی شبیه هست که با هر ماشین جدید تولیدی شرکت باید رانندگان دوباره گواهینامه بگیرند.چیزی که اصل هست اینه که ماکروسافت نمی تونه(عدم توانایی و عدم پسند مشتری)خلاقیت به خرج بده.سوال من این هست که اگه ماکروسافت رو به جلو حرکت میکرد چرا دوباره منوی استارت رو برگردوند.؟
در حالی دنیای گنو/لینوکس پر از نواوری و خلاقیت هستش.به قول یکی از دوستام با "لینوکس میشه ابر انسان طراحی کرد".کنونیکال با وجود مخالفت ها یونیتی رو توسعه داد چون سال 2020 رو هدف قرار داده.و هر روز بهتر از دیروز.
در مورد مشتری مداری ماکروسافت باید بگم که 'شما باید یک شرکت بزرگی مثل جنرال موتورز باشید تا ماکروسافت به خواسته های شما گوش بده'نقل قول غیر مستقیم از معایب ماکروسافت.در حالی که اولین تجربه من با گنو/لینوکس عالی بود.زمانی که نتونستم ابونتو رو نوت بوک قدیمیم نصبم پیغام جالبی برای من به نمایش دراومد'با نهایت معذرت از نصب نشدن ابونتو.شما دلسرد نباشید هزاران نفر در دنیا هستند که داوطلبانه و رایگان میتونند به شما کنند تا مشکل تون حل بشه'نقل قول غیر مستقیم.

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
علاوه بر اینکه با ۱۰۰٪ حرفای دوستان موافقم لازمه یه چیزم بشون اضافه کنم.
یکپارچگی در طراحی سیستم‌عامل‌های مایکروسافت به شدت کاهش پیدا کرده. به نظرتون کاربر ویندوز ۹۸ باید چقدر تمرین کنه تا یاد بگیره با ویندوز ۸ یا ۱۰ کار کنه؟ این در حالیه که انتظار میره سیستم‌عامل تجاری‌ای مثل ویندوز این یکپارچگی رو بخوبی رعایت کنه.
مثلا مکینتاش از نظر من یکپارچگی رو بخوبی رعایت کرده و همینطور هم اکثر توزیع‌های گنو/لینوکسی (مثل فدورا و اوبونتو)
در مورد مکینتاش تازه وظیفه‌ش رو انجام داده چون تجاریه. اما یکپارچه بودن سیستم‌عاملی مثل اوبونتو در کنار آزاد بودنش از هنرهاشه.

ویرایش:
در مورد اینکه قابلیت‌های جدید مایکروسافت برای کاربرانش جالبه ۱۰۰ البته که این حرف درسته! برای فردی که نه اوبونتو رو دیده و نه هیچ لینوکس دیگه‌ای رو و با OSX هم کار نکرده خیلی چیزا از Windows 10 جذابه! حتی شاید بشون افتخار هم بکنه... صحبت سر اینه که آیا مایکروسافت از رقیبانش داره جلو میزنه یا داره پا میذاره جای پای اونا...
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1393، 11:25 ب‌ظ توسط محمد فدوی »
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net