انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: از تازه‌های ویندوز ۱۰ که در لینوکس قدیمی شده  (دفعات بازدید: 10401 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه

با عرض معذرت از همهٔ کاربران حرفه‌ای و پربار :

دیدم که فضای انجمن تغییر کرده و داره به سمت تفریح میره و بقولی دیگه داره fun میشه گفتم که یه خبری بشنویم که کمی بخندیم :

Windows 10 Includes a Linux-Style Package Manager Named OneGet

حالا همه باهم ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
 ???
مایکروسافته دیگه!!کاریش نمیشه کرد
این دیگه چیه اخه؟
میشه بسته رو دانلود کرد و به صورت افلاین نصب کرد؟
میشه یه نرم افزار رو از store دانلود کرد و از این طریق حذف کرد؟
انشالله ایرانو پشتیبانی میکنه دیگه؟

« آخرین ویرایش: 05 آبان 1393، 08:57 ب‌ظ توسط alireza.crs »

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
جالب بود.
قسمتی که اطلاعات نرم افزاری که می خواد نصب بشه رو نشون می داد، خیلی شبیه yum بود.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
این که دست چین رو از پشت بسته تو کپی کردن ایده ;D
ویژگی های جدید دسکتاپش هم خیلی وقت پیش ما داشتیم :D

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
اکثر کاربران ویندوز تمایلی به استفاده از خط فرمان ندارند و مایکروسافت هر چقدر هم از این تقلید ها از خط فرمان گنو لینوکس بکنه فقط وقتشو تلف میکنه!(آب در هاون کوبیدنه) چونکه هیچ کسی نمیره ازش استفاده کنه!   :P   ;D

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
1-

با همه‌ی احترامی که واسه مایکروسافت قائلم ولی واقعا داره پس‌رفت میکنه شدید... نه ابتکاری... نه خلاقیتی...
حداقل کاش یه سینتکس حرفه‌ای پسندتر (گیکی تر) واسه این رابط خط فرمانش انتخاب میکرد.
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
نقل‌قول
1-

با همه‌ی احترامی که واسه مایکروسافت قائلم ولی واقعا داره پس‌رفت میکنه شدید... نه ابتکاری... نه خلاقیتی...
حداقل کاش یه سینتکس حرفه‌ای پسندتر (گیکی تر) واسه این رابط خط فرمانش انتخاب میکرد.

جای تاپیک ( حقیقت را دریاب ) اینجا خالیه :)که پر از عکسها و شاهکارهای عجیب و غریبه . درصورت نیاز و توضیحات بیشتر میتوانیم به آنجا هم نگاهی بیافکنیم ;Dکه فعلا همین دو عکس ضمیمه مناسب انتظارات شما از میراث گیتس هست .

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
جای تاپیک ( حقیقت را دریاب ) اینجا خالیه :)که پر از عکسها و شاهکارهای عجیب و غریبه . درصورت نیاز و توضیحات بیشتر میتوانیم به آنجا هم نگاهی بیافکنیم ;Dکه فعلا همین دو عکس ضمیمه مناسب انتظارات شما از میراث گیتس هست .

ممنون. خیلی جالب بود. خصوصا تصویر دوم.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
نقل‌قول
این که دست چین رو از پشت بسته تو کپی کردن ایده ;D
نقل‌قول
1-

مخالفم.
۱-وقتی ویندوز ۹۵ ، 2000 ‌، vista  ، 8 اومد همه این حرفو میزدند.طبق اطلاعاتی که دارم تو ویندوز ۱۰ قراره خیلی از مشکلات رفع بشن(هرچند من نصبش نخواهم کرد)
۲-در مورد خلاقیت درسته.مایکروسافت خیلی از گنو/لینوکس الهام گرفته اما .... گنو لینوکس چی؟میتونیم بگیم هیچ الهامی از مایکروسافت نگرفته؟هیچ همکاری در هیچ زمینه ای باهم نداشتن؟
۳-سیستم نصب نرم افزار به صورت package خلاقیت گنو لینوکس نیست!از قبل به شکل و شمایل دیگه تو سیستم های دیگه ای هم بوده.گنو لینوکس فقط اومده این سیستمو به صورت ساده تر و حرفه ای تر(فوق حرفه ای تر!) در اورده(ترمینال و نصب انلاین)که همون هم از قبل تو ویندوز بوده(غیر رسمی و توسط نرم افزار های ثالث)تنها کاری که مایکروسافت تو ویندوز ۱۰ کرده اینه که اونو به صورت رسمی پشتیبانی کرده که بعید میدونم توسنته باشه به خوبی درستش کنه
وقتی قراره از یه چیزی دفاع کنیم به حق ازش دفاع کنیم وگرنه هیچ فرقی با گیک های اپلی نداریم ;D

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
مخالفم.
۱-وقتی ویندوز ۹۵ ، 2000 ‌، vista  ، 8 اومد همه این حرفو میزدند.طبق اطلاعاتی که دارم تو ویندوز ۱۰ قراره خیلی از مشکلات رفع بشن(هرچند من نصبش نخواهم کرد)
۲-در مورد خلاقیت درسته.مایکروسافت خیلی از گنو/لینوکس الهام گرفته اما .... گنو لینوکس چی؟میتونیم بگیم هیچ الهامی از مایکروسافت نگرفته؟هیچ همکاری در هیچ زمینه ای باهم نداشتن؟
۳-سیستم نصب نرم افزار به صورت package خلاقیت گنو لینوکس نیست!از قبل به شکل و شمایل دیگه تو سیستم های دیگه ای هم بوده.گنو لینوکس فقط اومده این سیستمو به صورت ساده تر و حرفه ای تر(فوق حرفه ای تر!) در اورده(ترمینال و نصب انلاین)که همون هم از قبل تو ویندوز بوده(غیر رسمی و توسط نرم افزار های ثالث)تنها کاری که مایکروسافت تو ویندوز ۱۰ کرده اینه که اونو به صورت رسمی پشتیبانی کرده که بعید میدونم توسنته باشه به خوبی درستش کنه
وقتی قراره از یه چیزی دفاع کنیم به حق ازش دفاع کنیم وگرنه هیچ فرقی با گیک های اپلی نداریم ;D

من به شخصه برای مایکروسافت خیلی احترام قائلم. بله اگه بیل گیتس (که واقعا دوستش دارم) نبود چیزی به اسم PC به معنای امروزیش اصلا مرسوم نمی‌شد...
بله به نظر منم این دوتا سیستم‌عامل (و اصلا همه‌ی سیستم‌های عامل) باهم رغابت دارن (البته نه همکاری) و باعث تکامل همسوی همدیگه شدن و میشن.

اما به نظر میرسه مایکروسافت توی نسخه‌های اخیرش فقط سعی کرده دست کاربر رو برای شخصی‌سازی ببنده و پوست بندازه!
دیگه از تغییری که بین Win3.1.x تا Windows 95 رخ داد خبری نیست!

بهرحال مطمئنا افرادی مثل نمیتونن بیان و بگن ویندوز سیستم‌عامل خوبی نیست! بالاخره هیچی که نباشه خیلی سابقه داره و واقعنم قابل احترامه.
منم هروقت خواستم از گنو/لینوکس حمایت کنم زیاد به قابلیت‌ها یا حتی زیبایی یا چیزای دیگه تکیه نکردم.
چیزی که لینوکسو برتر میکنه تز لینوکسه که ۱۸۰ درجه متفاوته. ویندوز ۲۰ هم اگه بیاد نمیتونه ادعا کنه به این مورد دسترسی پیدا کرده.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
بیا. من به نمایندگی همه خندیدم  ;D
ویندوز 10 کلا داره تبدیل میشه به لینوکس.  ;D فقط مونده سورسش باز بشه. خخخخ
والا

هرچی قابلیت توی ویندوز10 اضافه شد، توی گنو/لینوکس بوده. حتی توی مک هم بوده
مایکرو الان دقیقا داره به سمت جلو حرکت میکنه یا به سمت عقب؟؟
این ویژگی هم باید شخصا تست کنم ببینم قدرتش در چه حده
ولی چشمم آب نمیخوره
همون طوری که قابلیت های جدید 10 که از لینوکس به صورت ناقص الهام گرفته شده (یعنی حتی سعی نکرده چیزی رو که الهام گرفته بهینه کنه)، این هم باید همین شکلی باشه.
با چه آب و تابی از ویژگی چند دسکتاپی و سوییچ کردن بین صفحات صحبت کرد.
من که کار کردم فقط داشتم میخندیدم. یعنی اصلا به درد نمیخورد. نه انعطافی. نه تعاملی. نه شخصی سازی. هیچی نداشت
فقط یه دکمه میزنید چند دسکتاپ میاد.  ;D
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1393، 04:35 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین hamed_ubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 251
  • linuxforlife.ir
    • لینوکس برای زندگی
تا میتونم باید تلاش کنم.همین

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
http://itsfoss.com/windows-10-inspired-linux/

اینم 5 تا چیزی که قبلا تجربه کردیم ( عکس اولش جالب بود :D )

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
http://itsfoss.com/windows-10-inspired-linux/

اینم 5 تا چیزی که قبلا تجربه کردیم ( عکس اولش جالب بود :D )

;D
آره خیلی جالبه
من خودم هرچی توی ویندوز 10 به شخصه دیدم، توی اوبونتو هم دیده بودم. با این تفاوت که ویژگی های جدید ویندوز خیلی ساده و در بیشتر موارد کاربرد زیادی ندارن.
یه جورایی میشه گفت مایکرو اومده یه پوسته از ویژگی های قدیمی لینوکس گرفته. در همین حد فقط.
من سه ساعت با ویندوز 10 کار کردم. 5000 کاراکتر فقط فیدبک ازش در اومد. خخخ که گذاشتم توی زومیت و تا آخر اون شب فحش خوردم.  ;D
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1393، 04:53 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
دوستان ممنون از بابت عکس ها و لینک ها, جالب بودند.
یادمه تو یه سایتی بین کاربرای ویندوز و لینوکس طبق معمول درگیره شده بود.دو نکته جالب (که دوستان لینوکسی هم تو کامنت ها بهش اشاره کردند)1-ویندوری ها حتی یک بار هم یکی از توزیع های گنو/لینوکس رو نصب نکرده بودند, و در مورد لینوکس اظهار نظر می کردند. 2-کاربر ویندوز:ماکروسافت و اپل از لینوکس تقلید کردند و واسه لینوکس از اسمون افتاده.
http://www.zoomit.ir/it-news/os/14868-why-ubuntu-14-10-utopic-unicorn-s-humble-changes-are-the-calm-before-the-storm#comments
ولی به نظر من دو مورد حتمی هستش:1-ماکروسافت (با خط مشی خاص خودش)به زودی به سرنوشت نوکیا دچار میشه.(دهه 90 میلادی کم تر کسی فکرشو می کرد که نوکیا از گردونه خارج بشه) 2-گنو/لینوکس با قدرت و خلاقیت به پیش میره.دلیل این امر جامعه کاربری پویا و خلاق , فلسفه و خط مشی منحصر به فرد هستش.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها