testdick
قرار شد با تست دیسک ریکاوری کنی تا ببینیم چی میشه
اوبونتو رو روی فلشت Live boot کن
وصل شو به اینترنت > یه پنجره ترمینال باز کن
توش بزن
sudo apt-get install testdisk
من از خیر اطلاعاتم گذشتم و هاردمو فرمت کردم.... من میخوام دوتا سیستم عاملو با هم و مستقل داشته باشم. هنوز همون مشکلو دارم... در ضمن من باید با کانکشن V*PN به اینترنت وصل بشم که وصل نمیشه(نه LAN و نه Wi-Fi) یعنی عملا دسترسی به اینترنت ندارم. خودمو هم کشتم ولی نشد. الآن هم اینترنت دوستمو شیر کردیم. چون شبکه هارو دارم....
اگه اصرار داری ویندوز واقعی نصب شده داشته باشی یه بار از ابتدا با Gparted پارتیشن بندی کن و برای ویندوزت هم جا بگذار و اون رو به ntfs قالببندی کن. بعد اوبونتو رو نصب کن، بعدش ویندوز ۸ رو و بعد از اون گراب رو دوباره نصب کن.
هرچند توصیه من اینه که فقط اوبونتو رو نصب کنی و بعدش ویندوز رو داخل virtualbox در اوبونتو داشته باشی
سلام خدمت پیر فروم...
قبلا که با ویندوز (شاید partition tools) پارتیشن بندی کردم و بعد اوبونتو رو نصب کردم. که موقع نصب؛ اوبونتو هم پارتیشنها رو نشناخت. حتی ext4 و هارد رو یه تیکه free space میدید. که همونجا دوباره پارتیشن بندی کردم. بعداز نصب اوبونتو خواستم ویندوز نصب کنم که اجازه ساخت درایو بیشتر رو بهم نمیداد. ارورش یادم نیست. فقط یه دونه درایو swap لاجیکال با حجم 15گیگ و یه دونه ext4 پریماری با حجم 50گیگ؛ وتقریبا 900گیگ free space داشتم. ولی باز به چشم؛ انجومش میدم نتیجشو میدم همینجا.
درارتباط با توصیتون هم بگم که من یه مدت ملعون 8.1 (واقعا ازش خسته شدم) رو با مجازی اوبونتو همین نسخه داشتم.