انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: غیرقابل شناسایی بودن پارتیشن ها در هنگام نصب اوبونتو ubuntu-14.04.1-de (حل شد)  (دفعات بازدید: 2195 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
با سلام خدمت آزاد اندیشان لینوکسی(البته یه جایی خوندم)
با اجازه من آخرین نسخه اوبونتو رو دانلود و خواستم نصب کنم. ولی موقع پارتیشن بندی کل هارد رو فضای آزاد نشون میداد و نمیشد بهش دست زد. تو بایوس با دستکاری چیزی دستگیرم نشد... دو روز باهاش ور رفتم و سرچ کردم فایده نداشت. یه بار هم که تو مرحله پارتیشن بندی بودم، و خیلی عصبی و کلافه بودم سه تا تب زدم و یه اینتر.... بله دیگه، یه دونه تب اضافه زدم... اومد بره نصب بشه، پریدم باطری لپ تاپو بکشم تازه یادم افتاد باطری اینترناله. با شیرجه پریدم پاورو گرفتم و دکمه Esc و غیره....
سیستمو که روشن کردم، یه هارد نو و تروتمیز داشتم.... بیشتر 10 سال اطلاعاتم پرید. عملا بدبخت شدم... ولی چیکار میشد کرد.
ولی باز مشکلم حل نشد. ویندوز نصب کردم، موقع نصب اوبونتو هاردو یکپارچه نشون میداد. اومدم دورش بزنم، اول اوبونتو نصب کردم. بعد که خواستم ویندوز نصب کنم، که اجازه ساختن درایو بیشتر رو بهم نمیداد. انگار شمشیرو از رو کشیدن. چندبار امتحان کردم ولی فایده نداشت. کل فرومو زیر و رو کردم، ولی هیچ کدوم مشکل من رو حل نکرد. هاردم بیسیکه، ویندوزم هایبرنت نیست، یه ترا فضای خالی دارم و...
درضمن ویندوزم 8.1 هستش... از ویندوز هم واقعا خسته شدم. وینذوز هم که همش احساس میکنم داره دورم میزنه و باهام بازی میکنه... ولی میخوام فعلا بغل اوبونتو داشته باشمش... خواهشا کمک کنید.
راستی من تا حالا با لینوکس جماعت رابطه ای نداشتم....
ببخشید طولانی شد. درددل بود دیگه، درازه...
« آخرین ویرایش: 23 آبان 1393، 11:36 ق‌ظ توسط kiarash_mardani »

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
سلام
آزاد اندیشان لینوکس (خوشم اومد برا همین پاسخ میدم D: )
الآن من نمیدونم درست نفمیدم که به ترتیب حه کردی (کیبوردم مشکل داره)
ولی به هر حال نباید وقتی میدیدی هاردتو خالی نشون میده اوبونتو رو نصب میکردی
مشکل از geometry درایوه که کار هر کسی هم نیست فیکس کردنش ولی میتونستی با راهنمایی و کمک دوستان درستش کنی (نتیحه ی کم تحملی اینه که ...)
حالا هم که زدی پارتیشن بستی و اینا
اکه شانست بکه که خیلی کاری نکرده باشی (که هر حند زدی اوبونتو و ویندوز نصب کردی بعد همه اینا) میتونی با testdisc برش کردونی
راستی یه سوتی هم دادی تو مکه موقع پارتیشن بندی هاردت unallocated نبود ؟ پس حه شکلی اوبونتو نصب کردی بدون پارتیشن ؟ نکنه یه حیزی به حز something else زدی ؟
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
سلام مجدد....
نه اتفاقا؛ همون گزینه Unallocated رو زدم. مشکلم این بود که اوبونتو کل هارم رو free space نشون میداد. داشتم باهاش ور میرفتم و Revet میزدم. پارتیشنا رو ساخته بودم؛ اومدم Back بزنم Install زدم. که اتفاقی شد و هاردم پرید. ولی خوب اون ۶۰۰-۷۰۰ گیگ آخر هارد که اطلاعاتم اونجا بود هنوز دست نزدم...
تشکر بابت توجهت؛ ولی الآن راه حل چیه که من بتونم اوبونتو با ویندوز  ۸٫۱ رو بغل هم تو دوتا درایو جدا داشته باشم؟! اون Geometry که گفتی دقیقا چیه؟

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
هیشکی نیست کمک کنه؟! من هنوز درگیرم... این هارد من به هیچ صراطی مستقیم نیست. درست شدنی نیست که نیست. من هنوز منتظر جوام....
روزگاز خوش...

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
testdick
قرار شد با تست دیسک ریکاوری کنی تا ببینیم چی میشه
اوبونتو رو روی فلشت Live boot کن
وصل شو به اینترنت > یه پنجره ترمینال باز کن
توش بزن
sudo apt-get install testdisk
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه اصرار داری ویندوز واقعی نصب شده داشته باشی یه بار از ابتدا با Gparted پارتیشن بندی کن و برای ویندوزت هم جا بگذار و اون رو به ntfs قالب‌بندی کن. بعد اوبونتو رو نصب کن، بعدش ویندوز ۸ رو و بعد از اون گراب رو دوباره نصب کن.
هرچند توصیه من اینه که فقط اوبونتو رو نصب کنی و بعدش ویندوز رو داخل virtualbox در اوبونتو داشته باشی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
testdick
قرار شد با تست دیسک ریکاوری کنی تا ببینیم چی میشه
اوبونتو رو روی فلشت Live boot کن
وصل شو به اینترنت > یه پنجره ترمینال باز کن
توش بزن
sudo apt-get install testdisk

من از خیر اطلاعاتم گذشتم و هاردمو فرمت کردم.... من میخوام دوتا سیستم عاملو با هم و مستقل داشته باشم. هنوز همون مشکلو دارم... در ضمن من باید با کانکشن V*PN به اینترنت وصل بشم که وصل نمیشه(نه LAN و نه Wi-Fi) یعنی عملا دسترسی به اینترنت ندارم. خودمو هم کشتم ولی نشد. الآن هم اینترنت دوستمو شیر کردیم. چون شبکه هارو دارم....

اگه اصرار داری ویندوز واقعی نصب شده داشته باشی یه بار از ابتدا با Gparted پارتیشن بندی کن و برای ویندوزت هم جا بگذار و اون رو به ntfs قالب‌بندی کن. بعد اوبونتو رو نصب کن، بعدش ویندوز ۸ رو و بعد از اون گراب رو دوباره نصب کن.
هرچند توصیه من اینه که فقط اوبونتو رو نصب کنی و بعدش ویندوز رو داخل virtualbox در اوبونتو داشته باشی

سلام خدمت پیر فروم...
قبلا که با ویندوز  (شاید partition tools) پارتیشن بندی کردم و بعد اوبونتو رو نصب کردم. که موقع نصب؛ اوبونتو هم پارتیشنها رو نشناخت. حتی ext4 و هارد رو یه تیکه free space میدید. که همونجا دوباره پارتیشن بندی کردم. بعداز نصب اوبونتو خواستم ویندوز نصب کنم که اجازه ساخت درایو بیشتر رو بهم نمیداد. ارورش یادم نیست. فقط یه دونه درایو swap لاجیکال با حجم 15گیگ و یه دونه ext4‌ پریماری با حجم 50گیگ؛ وتقریبا 900گیگ free space داشتم. ولی باز به چشم؛ انجومش میدم نتیجشو میدم همینجا.

درارتباط با توصیتون هم بگم که من یه مدت ملعون 8.1 (واقعا ازش خسته شدم) رو با مجازی اوبونتو همین نسخه داشتم.

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
مشکلم حل شد.... چندبار هارد رو بصورت GPT دینامیک و بیسیک؛ و MBR دینامیک و بیسیک و در هردو سیستم عامل فرمت کردم و نتیجشو تو سیستم عامل دیگه بررسی کردم. بالاخره با فرکت کردن در داس بصورت GPT و بیسیک درایوهام رو تونستم قبل از نصب ابونتو ببینم. البته چندبار امتحان کردم. ولی یه بار جواب داد و ریسک نکردم دوباره امتحان کنم.... هرچند دوست داشتم اوبونتو بیفته قسمت اول هارد؛ ولی خوب باز هم خدارا شکر... تشکر میکنم از دوستان. حالا چجوری باید «حل شد» به عنوان اضافه کنم؟!
و در ضمن بالاخره تونستم با V*PN  به اینترنت کانکت بشم....
« آخرین ویرایش: 23 آبان 1393، 11:40 ق‌ظ توسط kiarash_mardani »

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه

در پست اول قسمت ویرایش رو انتخاب کن و در عنوان پست عبارت ( حل شد ) رو اضافه کن

خوشحالم که در بدو ورود تونستی اولین سوال رو به جواب برسونی ;)

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست