من محیطی مثل VS یا VS.NET رو تو لینوکس نمیشناسم
تمام بزرگان برنامه نویسی هم برای برنامه نویسی حرفه ای و شغلی در محیطی مانند VS.NET پیشنهاد دادند که حتما با خود VS.NET کار کنید و سراق مونو نرید
برای VB هم مشابه هایی ساختند که البته به نظر من به پای VB نمیرسه
در باره مونو باید بگم که نا امید نشو
خیلی قوی و کارامد هستش و لازمه دقت کنی که منو خیلی به راحتی در سیستم عامل های مختلف اجرا میشه زیرا فریم ورک های بسیار قوی و کارآمدی داره که مخص.ص WIN - LINUX و مکینتاش هستند که این یک قوت برای مونو و یک ضعف برای .NET به حساب میاد اما از اونجایی که تو ایران همه با ویندوز کار میکنند پس نه اون قوت اهمیت داره ونه اون ضعف (اما همچنان مونو خیلی قویه)
طراح اصلی مونو یکی از برنامه نویسان ماکروسافت برای تولید VS.NET هستش که با تولید مونو قصد داشته چیزی فرای دات نت و قوی تر از اون رو خلق کنه که از جهاتی موفق شده و لی به دلیل اینکه فریم ورک مونو در ویندوز بر روی فریمورک دات نت نصب میشه باید این خبر بد رو بدم که باعث کندی اجرای این برنامه ها در ویندوز نسبت به مشابه اونها در دات نت میشه (اما همچنان مونو قوی تره)
دلیل تکرار این جمله (قوت مونو) اینه که فقط یکبار یک GUI با مونو بساز تا قدرتش رو درک کنی
ابزاری که در اختیارت میذاره کمتره اما همون ابزاری که داره از مشابه ویندوزیش قویتره (به عنوان مثال فرم ها و FIX ها)
در باره برنامه های موجود در لینوکس باید بگم که چند پست قبل رو مطالعه کن
دوستان ما یک توضیح جامع رو در باره QT و GTK فرموده بودند
QT Designer جایی برای کد نداره
ابزار دیگه ای در کنارش هست که میتونی تو اونها کد بزنی
اما داخل اون میتونی با کلیک های موس (بدون کیبرد و تایپ) برخی ایونت های ساده (سیگنال های ساده) رو برنامه نویسی کنی مانند اینکه مقدار یک اسکرول داخل یک لیبل نوشته بشه و یا اینکه ....
زبون های محبوب توی لینوکس هم C - C++ - پیتون و پرل هستند (زبون های دیگه ای هم هستند اما اینا محبوب ترند)
من خودم دارم تلاش میکنم تا پیتون و پرل رو یاد بگیرم
یکیرو برای قدرتش و دیگری رو برای کتابخونه های کاملش