دوست عزیز، چرا اینقدر احساسات انقلابیگری دارید شما؟ اینجا ما نیومدیم که با همدیگه بحث کنیم.
خواهش می کنم جواب این سوالات من رو بدید ، چرا گزینشی با قانون برخورد می کنید ؟
ببينيد آقاي بهزادي و ساير ناظر ها , بايد قبول كنيد يا بستن تايپك iranbsd اشتباه بوده يا نبستن تايپك سلام دنيا , به قول شاعر كه مي گه , كور شوم لال شوم كر شوم , ليك محال است كه من خر شوم, اگر جواب ما رو نمي خواهيد بديد لا اقل جواب وجدان خودتون رو بديد
بگذارید مسیر بحثمون رو روشن کنم !
۱-ما گفتیم تایپک iranbsd تبلیغ نیست ولی شما قبول نکردید
-گفتید جایی که سایت داره دلیلی به تبلیغش اینجا نیست و باید تعداد صفحات تبلیغ کمتر از ۱ (نظر آقای nixoeen) و ۴ (نظر آقای بهزادی) باشه
۲-ما هم گفتیم اشکال نداره پس ((مجله سلام دنیا)) که دیگه تبلیغ هست و صد البته سایت هم داره و البته توی قانون اصلا حرفی در مورد تعداد صفحات نیومده و به طور کلی ممنوع شده
-شما گفتید نه اون فرق می کنه اون در مورد دنیای آزاده
۳- ما هم گفتیم باشه حالا که اون در مورد دنیای آزاده پس لابد iranbsd مربوط به دنیای غیر آزاده ؟
-گفتید که این چیزا تو کت ما نمی ره مجله ((سلام دنیا)) با سیاست های ما جوره ولی iranbsd نیست
۴-ما هم گفتیم آیا شما طبق قوانین برخورد می کنید یا طبق سلایق شخصیتون که تا حالا جوابی دریافت نکردیم
-- همچنان منتظرم
آقای بهزادی بحث ما تبلیغ توی مجله ((سلام دنیا)) نیست بحث ما تبلیغ مجله ((سلام دنیا)) توی این انجمنه
و صد البته بحث ما فقط مجله ((سلام دنیا)) نیست و حتی کتاب ((فقط برای تفریح)) با بند ۲ قوانین کاملا در تضاده ! و صد البته کلی تبلیغ در مورد کوبی برد و اون کارگاه هایی کذایی
تنها دلیل من برای دوباره اومدن به انجمن و شکستن سکوتم در این مدت به خاطر این بود که سکوتم به معنی رضایت از وضعیت موجود برداشت می شد