0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Ahok در 24 خرداد 1393، 05:03 بظسلامآقای رسولی متاسفانه بنده نتونستم این برنامه شما رو نصب کنم یا شایدم نصب کردم ولی نمیتونم باز کنم داستان از این قراره من این کد ها رو اجرا کردم کد: [انتخاب]cd ~/Desktop/Linux/starcal-2.3.4 sudo bash ./install-ubuntu sudo apt-get remove starcal2بدون هیچ مشکلی برنامه نصب شد البته وسط راه گفت 2.7 مگ دانلود میخوام بله زدم ولی حالا نمیدونم برنامه نصب شده نشده چی شده خلاصش نتونستم تو بخش app که پیداش نکردم نمیدونم چکار کنم با دستور دوم نصب میکنیدبا دستور سوم دوباره دارید حذف میکنیدوقتی README رو میخونید، لطفاً با دقت بخونید (هر چی دستور اونجا نوشته بود که نباید بزنید، شاید یکی روش فرمت کردن هارد رو توضیح داده باشه!)
سلامآقای رسولی متاسفانه بنده نتونستم این برنامه شما رو نصب کنم یا شایدم نصب کردم ولی نمیتونم باز کنم داستان از این قراره من این کد ها رو اجرا کردم کد: [انتخاب]cd ~/Desktop/Linux/starcal-2.3.4 sudo bash ./install-ubuntu sudo apt-get remove starcal2بدون هیچ مشکلی برنامه نصب شد البته وسط راه گفت 2.7 مگ دانلود میخوام بله زدم ولی حالا نمیدونم برنامه نصب شده نشده چی شده خلاصش نتونستم تو بخش app که پیداش نکردم نمیدونم چکار کنم
cd ~/Desktop/Linux/starcal-2.3.4 sudo bash ./install-ubuntu sudo apt-get remove starcal2
لطفا ورژن جدید رو منتشر کنید
سلامآقای رسولی متاسفانه بنده نتونستم این برنامه شما رو نصب کنم یا شایدم نصب کردم ولی نمیتونم باز کنمداستان از این قراره من این کد ها رو اجرا کردمکد: [انتخاب]cd ~/Desktop/Linux/starcal-2.3.4 sudo bash ./install-ubuntu
اوبونتو ۱۴/۰۴ ۶۴ بیتی نصب کردممتاسفانه starcal2_2.3.4-1 نصب نشدیعنی نصب شد و اجرا هم میشه امادر نوار بالا چیزی دیده نمیشه
sudo apt-get install python-appindicator
نقلقول از: nimaR در 09 آبان 1393، 10:18 بظاوبونتو ۱۴/۰۴ ۶۴ بیتی نصب کردممتاسفانه starcal2_2.3.4-1 نصب نشدیعنی نصب شد و اجرا هم میشه امادر نوار بالا چیزی دیده نمیشهکد: [انتخاب]sudo apt-get install python-appindicator