انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فلسفه نرم افزارهای آزاد و متن باز در ایران  (دفعات بازدید: 8127 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
پاسخ : فلسفه نرم افزارهای آزاد و متن باز در ایران
« پاسخ #15 : 07 خرداد 1394، 10:29 ب‌ظ »
کسی منکر تاثیر گذار بودنش(چه مثبت چه منفی) نیست. ولی دلیل بر وحی منزل شدنش نمیشه این. و همچنین باعث منبع علمی و آکادمیک شدنش هم نمیشه. به نظر شما میشه؟ تو سایت گنو که انتظار ندارید دلیلی در رد حرفای خودشون بگن؟ کسی که یه کار مفید انجام داده باشه باعث نمیشه هرچی گفت چشم و گوش بسته بپذیریم.
چیزهایی که گفتم رو لینک به یه منبع معتبر دادم اگه دقت کنید.و فکر کنم خودتون بدونید که تنها نظر شخصی کاربرایی مثل من و شما نیستش.
به هرحال چیزی مثل تو سایت گنو گفته یا گنو تاثیر گذار بوده دلیل و منبع نیست اصلا حالا چه برسه به این که دلیل و منبع منطقی و معتبر و آکادمیک باشه.
ویرایش و پ.ن: سایت گنو مگه چیزی غیر از نظر شخصی بنیان گذار پروژه گنو هستش؟
« آخرین ویرایش: 07 خرداد 1394، 10:32 ب‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #16 : 08 خرداد 1394، 01:22 ق‌ظ »
ویرایش و پ.ن: سایت گنو مگه چیزی غیر از نظر شخصی بنیان گذار پروژه گنو هستش؟
خیر، نظرات یک شخص نیست، بر اساس نظرات و تصمیمات یک بنیاد هستش. نظرات شخصی بنیان‌گذار گنو رو می‌تونید توی سایت شخصی استالمن بخونید. چیزی هم که اون رو یک منبع موثق می‌کنه، موفقیت اون بنیاد توی این زمینه هستش.

آفلاین noppy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #17 : 08 خرداد 1394، 10:53 ق‌ظ »
نقل‌قول
noppy سایت گنو که وحی منزل نیست. مگه اونجا دیکشنریه؟ منبع آکادمیکه؟ چیه؟ شما هم میتونید یه سایت بزنید و توش هر چیزی بنویسد.متوجه نمیشم که اصولا چرا باید این مهم باشه؟
این که اونا میگن چیه کاری به اصل موضوع و واقعیت نداره.
مثل اینه که اونا «آب آلبالو» رو بخوان «مایعی سبز رنگ که از هویج گرفته میشود» تعریف کنن. آیا این باعث میشه که تو دنیای واقعی چیزی عوض بشه؟ نه. آب هویج هنوز آب هویجه و آب آلبالو هم آب آلبالو. مثل همین جریان هم آزاد و باقی قضایا تعریف خودشونو دارن. توی دنیا هم همونطور که قبلا اشاره کردم معانیشون مشخصه..

خوب اگه من در مورد آزادی اطلاعاتی بخوام میرم به دیکشنری (یا منابع مناسب دیگه) رجوع میکنم و حرف شما کاملا صحیح هست و هیچ بحثی توش نیست.
نرم افزار آزاد یک اصطلاح است که ترکیبی از دو کلمه هست هر کدوم رو جدا میشه معنیش رو در آورد ولی وقتی ترکیب میشن دیگه فقط یک لغت نیست این در مورد خیلی اصطلاعات که مثلا در زبان انگلیسی وجود داره صادقه

و از اونجایی که اصطلاح مربوط به بنیاد gnu میشه پس مرجع درستی است برای ارجاع بهش.

به هر حال اشتباه من هم بود که این نکته رو فراموش کردم که تو پست قبلی بگم و اختلاف پیش بیاد.

شاد باشید

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #18 : 08 خرداد 1394، 11:38 ق‌ظ »
جدا از این که این کلمه مال اونا هست یا نه! باز هم جریان آب هویج بالاتر صادقه.این کلمه معنی خودش رو داره! و این دست برنامه ها هم اسم خودشونو. اگه تونسته باشم منظورم رو درست برسونم.
و یه نکته ی دیگه این که اگه بیشتر اینجا بمونید میبینید که که گاهی بعضی جاها مبدا و اول و آخر هرچی که به ذهن برسه رو همین بنیاد گنو معرفی میکنن.پیشنهاد میکنم راجع به چیزایی مثل Unix و BSD و و همچنین باقی محوز های باز هم تحقیق کنید.
موفق باشید.:)
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1394، 11:46 ق‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین aleXx

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
« پاسخ #19 : 08 خرداد 1394، 12:31 ب‌ظ »
مشکل این بحث ها که کم هم پیش نمیاد اینه که بیشتر به دلیل گنده تر کردن  بعضی حرکت ها مثل حالا گنو( و یا چیزای دیگه) و همون جا انداختنش مطرح میشه و نه به خاطر نتیجه دیگه ایی
دقیق تر بگم یعنی این که وقتی بحث مطرح میشه از همون اول قراره به نتیجه خاصی برسه نه اینکه واقعا سوال بی جوابی پاسخ داده بشه
برای همین هم اگه این وسط کسی بیاد قضیه ایی خارج از مسیر رسیدن به اون نتیجه دلخواه مطرح کنه همه میان وسط و مثل یک آیین و مسلک مقدس ازون نتیجه دفاع میکنن.
این مواقع هم خوب قطعا نظراتی که به دید یک طرف بحث درسته و به همون نتیجه مورد نظر میل میکنه میشه مثل ایه های قران و انجیل و بحث میره فقط به سمت یک سری اسم و لینک
کما اینکه اینجا هم دیدیم دوستان میان میگن چون فلانی نظرش از ما مهم تره و ایشون هم اینطوری گفته پس همینطوریه!
اگه بحث لینک و اسم باشه خوب در بین مشاهیر همین قضایای نرم افزار ازاد و اوپن سورس هم نظرات متفاوته
مثلا منم الان میتونم بیام توصیه کنم برید نطرات ریموند رو بشنوید
منتها جدای از اینا منظورم اینه که بجای چسبیدن به یه سری لینک و اسم که دوستان گفتن هیچ گونه اعتبار علمی (دارم میگم علمی امیدوارم معنیشو اشتباه نگیرید چون فک میکنم همه اینجا تحصیل کرده باشن دیگه) خاصی هم نداره بیاید و واقعیت های شهودی و مستند دنیا رو ببینید و سر اون ها بحث کنید و به نتیجه واقعی برسید نه نتیجه ایی که از اول قراره بهش برسید.