من در
این پست توضیح دادم وقتی که لینوکس هنگ میکنه چه باید کارد!؟
چون که پست جدیدی نزده بودم
و پست های قدیمی رو زنده کرده بودم.این پست ادامه نداشت و متروکه شد
نمیخواستم پست جدید بزنم.ولی الان مجبور شدم پست جدید بزنم.چون برای خود من یه مشکلی به وجود اومده.
در Task manager ویندوز در لیست Process ها File Manager رو به اسم Explorer نوشته.اما برای کسایی که نمیدونن اسم File Manager ویندوز Explorer هستش این امکان هست که در تگ اولی که اسمش یادم نیست(فکر میکنم اسمش Task بود).My Computer رو به راحتی پیدا کنند.
قبلا با Ubuntu کار میکردم اما جدیدا در Lubuntu کار میکنم.و اینجا پروسس ها برایم آشنا نیستند.مثلا File manger اون pcmanfm هستش.و ...
اما سوال اینه که چه طوری زمانی که سیستم در وضعیت هنگ قرار میگیره.اسم فرآیندی که باعث هنگ شده رو پیدا کنیم؟؟؟به فرض Keyboard Input Method رو باز کردم و سیستم هنگ کرد.و چون اسم اصلی اون رو نمیدونستم.هر کاری کردم به کمک top و htop هم نتونستم این فرآیند رو پیدا کنم!!!
چون که جالب بود سیستم ام هنگ کرده بود.ولی فرآیندی در لیست بالاتر از ۱ درصد از Cpu کار نمیکشید.و نمیشد به راحتی فرآیند رو شناسایی کرد و اون رو به دیار باقی فرستاد(البته فرایند ها مثل آدما آخرت ندارن !).
خلاصه مجبور شدم سیستم رو ریبوت کنم.شما در این جور مواقع راه حلی غیر از sudo reboot now دارید؟