انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: وقتی لینوکس هنگ می کند، چکار باید کرد؟  (دفعات بازدید: 2252 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
وقتی لینوکس هنگ می کند، چکار باید کرد؟
« : 15 اردیبهشت 1394، 07:27 ب‌ظ »
من در این پست توضیح دادم  وقتی که لینوکس هنگ میکنه چه باید کارد!؟
چون که پست جدیدی نزده بودم  :oops: و پست های قدیمی رو زنده کرده بودم.این پست ادامه نداشت و متروکه شد  :)
نمیخواستم پست جدید بزنم.ولی الان مجبور شدم پست جدید بزنم.چون برای خود من یه مشکلی به وجود اومده.
در Task manager  ویندوز در لیست Process ها  File Manager رو به اسم Explorer نوشته.اما برای کسایی که نمیدونن اسم File Manager ویندوز Explorer هستش این امکان هست که در تگ اولی که اسمش یادم نیست(فکر میکنم اسمش Task بود).My Computer رو به راحتی پیدا کنند.
قبلا با Ubuntu کار میکردم اما جدیدا در Lubuntu کار میکنم.و اینجا پروسس ها برایم آشنا نیستند.مثلا File manger اون pcmanfm هستش.و ...
اما سوال اینه که چه طوری زمانی که سیستم در وضعیت هنگ قرار میگیره.اسم فرآیندی که باعث هنگ شده رو پیدا کنیم؟؟؟به فرض Keyboard Input Method رو باز کردم و سیستم هنگ کرد.و چون اسم اصلی اون رو نمیدونستم.هر کاری کردم به کمک top و htop هم نتونستم این فرآیند رو پیدا کنم!!!
چون که جالب بود سیستم ام هنگ کرده بود.ولی فرآیندی در لیست بالاتر از ۱ درصد از Cpu کار نمیکشید.و نمیشد به راحتی فرآیند رو شناسایی کرد و اون رو به دیار باقی فرستاد(البته فرایند ها مثل آدما آخرت ندارن !).
خلاصه مجبور شدم سیستم رو ریبوت کنم.شما در این جور مواقع راه حلی غیر از sudo reboot now دارید؟
« آخرین ویرایش: 15 اردیبهشت 1394، 07:34 ب‌ظ توسط میلاد فَشی »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : وقتی لینوکس هنگ می کند، چکار باید کرد؟
« پاسخ #1 : 15 اردیبهشت 1394، 08:36 ب‌ظ »
دوست عزیز تنها راهش top و taskkill هستش و نکته همون موقع که هگ میکنه تو تاپ اسم ها و برنامه های در حال فعالیت هست ببین کدومشون مشکل دارن taskkill ش کن از دستورات زیر هم برای ریست کردن کل اپلیکیشن ها میتونی استفاده کنی

kill -15 -1kill -9 -1
pgrep -l -u نام کاربری
از دستور های بالا می تونی استفاده کنی و این که تمام مباحث taskkill را متوجه شی برای کیل کردن هممه و غیره دستور زیر را بخون:

man taskkill
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #2 : 16 اردیبهشت 1394، 12:46 ق‌ظ »
من حال ندارم دنبال پروسه بگردم :D
دستور زیر رو میزنم و تمام
sudo pkill X
والا :D
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 667
« پاسخ #3 : 16 اردیبهشت 1394، 06:56 ب‌ظ »
sudo pkill X
اگه کیبورد هم کار نکنه و نتونی به محیط متنی دسترسی داشته باشیم چی؟بجز راه حل ریستارت دستی.

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
« پاسخ #4 : 16 اردیبهشت 1394، 08:30 ب‌ظ »
sudo pkill X
اگه کیبورد هم کار نکنه و نتونی به محیط متنی دسترسی داشته باشیم چی؟بجز راه حل ریستارت دستی.

به جز موقعی که سیستم‌عامل به‌طورکلی فریز شده می‌شه با ALT+Ctrl+Fx وارد TTY شد. در صورتی که کلا هم فریز شده باشه که دیگه هیچ‌کاری نمی‌شه کرد جز راه‌اندازی مجدد.
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #5 : 17 اردیبهشت 1394، 12:30 ب‌ظ »
sudo pkill X

به جز موقعی که سیستم‌عامل به‌طورکلی فریز شده می‌شه با ALT+Ctrl+Fx وارد TTY شد. در صورتی که کلا هم فریز شده باشه که دیگه هیچ‌کاری نمی‌شه کرد جز راه‌اندازی مجدد.
اگر کلید ترکیبی #ALT+Ctrl+F هم کار نکرد.یک بار کلید ALT+Ctrl+Backspace رو تست کنید.این کلید ترکیبی اگه اشتباه نکنم از نسخه 14.4 اوبونتو به بعد جایگزین کلید ترکیبی ALT+Print Screen System Request+K شد.در پست قدیمی گفته شد این دکمه ها برای کشتن همه فرآیندها هستش و با این کار سیستم شما Log Out میشه.
اما  ALT+Ctrl+Backspace به صورت پیش فرض فعال نیست و برای فعال سازی آن باید در ترمینال نوشت :
sudo dpkg-reconfigure keyboard-configurationدر همه مراحل ok کنید.و در مرحله آخر ویزارد "? Use Control+Alt+Backspace to terminate the X server" را Yes کنید.
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین bn3232

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
    • مشاوره و ارایه محصولات لینوکسی
« پاسخ #6 : 18 اردیبهشت 1394، 10:38 ق‌ظ »
من در این پست توضیح دادم  وقتی که لینوکس هنگ میکنه چه باید کارد!؟
البته بهتر بخوایم بگیم برنامه هنگ میکنه نه لینوکس. وگرنه هیچ کدوم از دستوراتی که شما میگید هم کار نخواهد کرد.
لینوکس به همین راحتی هنگ نمیکنه. خیلی پایداره.
مشاوره و ارایه محصولات لینوکسی embedlinux.ir