انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ادوبونتو فارسی  (دفعات بازدید: 1881 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
ادوبونتو فارسی
« : 10 تیر 1394، 04:14 ب‌ظ »
سلام بر دوستان گرامی
من این ادوبونتو را نصب کردم به خیال خودم بچه کوچک خانواده بشین پاش یه چیز یاد بگیره. الان می‌بینم انگلیسی این توضیع برای منم که یه قرن و خورده‌ای از عمرم می‌گذره سخته.
فارسی سازی چیزی نداره؟
خداوندا تو من و ملت بزرگم را آزاد آفریدی، تو خود راهنمای آزادگانی و ما آزادگی را به بهای شکم نفروشیم و منتظر نور هدایت شکافنده‌ی تو می‌مانیم

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
پاسخ : ادوبونتو فارسی
« پاسخ #1 : 10 تیر 1394، 04:24 ب‌ظ »
سلام
شاید از تنظیمات بتونی سیستم رو فارسی کنی. اما نمی‌دونم ترجمه‌اش خوب هست یا نه.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #2 : 10 تیر 1394، 04:44 ب‌ظ »
دوستان هر طور دوست دارید عمل کنید, اما فارسی کردن کار کاملا اشتباهی هست.

شما در اون صورت اسم های اصلی را یاد نمیگیری مثلا دش فارسی را نوشته برنامه ها یه جایی به کلمه ی دش نیاز داری بلد نیستی.

کلا ترجمه ی هر چیز اشتباهه حتی فیلم انگلیسی که فارسی میشه من هیچ گاه فیلم فارسی شده نمیبینم حس فیلم کلا پریده, توی اجوبونتو هم همین طوره فارسی کردن اشتباهه و ممکن باعث مشکل هم بشه مثلا ارور داده چند کلمش فارسیه چند کلمش انگلیسی هیچی از ارور نمفهمیم تا درستش کنیم
« آخرین ویرایش: 10 تیر 1394، 04:51 ب‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
« پاسخ #3 : 10 تیر 1394، 04:47 ب‌ظ »
بچه ها را چه باید کرد؟
خداوندا تو من و ملت بزرگم را آزاد آفریدی، تو خود راهنمای آزادگانی و ما آزادگی را به بهای شکم نفروشیم و منتظر نور هدایت شکافنده‌ی تو می‌مانیم

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #4 : 10 تیر 1394، 04:54 ب‌ظ »
بچه ها را چه باید کرد؟

همون انگلیسی یاد بگیرن من از 4 سالگی با کامپیوتر کار میکردم فقط بازی میکردم.
الانم راحت با میزکار های انگلیسی کار میکنم اگه از بچگی از فارسی ساز استفاده میکردم الان عمرا میتونستم اوبونتو کار کنم .
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
« پاسخ #5 : 11 تیر 1394، 12:03 ق‌ظ »
بچه ها را چه باید کرد؟

همون انگلیسی یاد بگیرن من از 4 سالگی با کامپیوتر کار میکردم فقط بازی میکردم.
الانم راحت با میزکار های انگلیسی کار میکنم اگه از بچگی از فارسی ساز استفاده میکردم الان عمرا میتونستم اوبونتو کار کنم .

تسلّط به هردوش لازمه. مخصوصا "زبان فارسی و رعایت املا و انشای حداقلی در نوشتار" و معادل های خوبش برای دایره لغات علمی. زبان فارسی با توجه به نحوه ساختمان کلماتش این قابلیّت رو داره به شکل بسیار عالی. بعلاوه، آموزش غلط از جهل مطلق هم بدتره.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
« پاسخ #6 : 11 تیر 1394، 12:21 ق‌ظ »
منم تایید می‌کنم هر دوش لازمه. من که اصلا از فارسی انرژی می‌گیرم دست خودم هم نیست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 11 تیر 1394، 04:43 ق‌ظ »
تزهای خنده‌دار ندید. در همه‌جای دنیا مردم از زبان مادری خودشون برای کار با رایانه استفاده می‌کنن!

اتّفاقاً ادوبونتو فارسی‌سازی خیلی خوبی داره. می‌تونی از تنظیمات زبانش، زبان اصلی رو روی فارسی بذاری یا از قسمت کاربران، زبان اون کاربر خاص رو فارسی کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #8 : 11 تیر 1394، 10:39 ق‌ظ »
تزهای خنده‌دار ندید. در همه‌جای دنیا مردم از زبان مادری خودشون برای کار با رایانه استفاده می‌کنن!

اتّفاقاً ادوبونتو فارسی‌سازی خیلی خوبی داره. می‌تونی از تنظیمات زبانش، زبان اصلی رو روی فارسی بذاری یا از قسمت کاربران، زبان اون کاربر خاص رو فارسی کنی.

O_o   مثلا افرادی که تو بنگلادش, اندونزی و پاکستان دارن با ویندوز کار میکنن ( و کسر بزرگی از جمعیت جهان هم هستند)از زبان مادریشون استفاده میکنند?

عجب!
« آخرین ویرایش: 11 تیر 1394، 10:45 ق‌ظ توسط sun microsystems »

آفلاین sajed68

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
« پاسخ #9 : 11 تیر 1394، 01:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
O_o   مثلا افرادی که تو بنگلادش, اندونزی و پاکستان دارن با ویندوز کار میکنن ( و کسر بزرگی از جمعیت جهان هم هستند)از زبان مادریشون استفاده میکنند?
مثلا ویندوز هر سری که منتشر میشه ایمیجهایی به زبان های مختلف منتشر میکنه، طبیعتا اونا اگه استفاده نشن واسش به صرفه نیست ترجمه کنه
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso
(البته اگه لینک خلاف قوانین هست خوشحال میشم تذکر بدید که حذفش کنم!!)

برم سراغ اصل موضوع:
نقل‌قول
امکانش هست که اگه جایی بد ترجمه شده بود خودم دستی عوضش کنم؟( البته من از اوبونتو استفاده میکنم)
« آخرین ویرایش: 11 تیر 1394، 01:25 ب‌ظ توسط sajed68 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 11 تیر 1394، 05:01 ب‌ظ »

عجب!
دقیقاً. اگه امکان استفاده از زبان مادری‌شون در سیستم‌عامل رایانه یا موبایلشون باشه حتماً از اون استفاده می‌کنن. شما تا حالا یه ژاپنی یا آلمانی یا ایتالیایی یا فرانسوی یا چینی یا روس دیدی که به انگلیسی از سیستم‌عاملش استفاده کنه؟

امکانش هست که اگه جایی بد ترجمه شده بود خودم دستی عوضش کنم؟( البته من از اوبونتو استفاده میکنم)
بله، قدرت نرم‌افزار آزاد همینه. می‌تونی از این‌جا ترجمه‌اش رو بهبود بدی که برای همه منتشر بشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #11 : 11 تیر 1394، 05:36 ب‌ظ »

عجب!
دقیقاً. اگه امکان استفاده از زبان مادری‌شون در سیستم‌عامل رایانه یا موبایلشون باشه حتماً از اون استفاده می‌کنن. شما تا حالا یه ژاپنی یا آلمانی یا ایتالیایی یا فرانسوی یا چینی یا روس دیدی که به انگلیسی از سیستم‌عاملش استفاده کنه؟

بله، قدرت نرم‌افزار آزاد همینه. می‌تونی از این‌جا ترجمه‌اش رو بهبود بدی که برای همه منتشر بشه.
حق با شماست اقای بهزادی.
واقعا مسخرس که وقتی سیستم توانایی استفاده از زبان مادری ما رو داشته باشه و ما مثلا برای کلاس و یا هر چیز دیگه(البته یاد گیری زبان دوم به نظر من استثنا است) از زبان انگلیسی استفاده کنیم.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین حمید ۶۷

• Full Member
  • *
    • تفکرات فیزیکی و فلسفی
« پاسخ #12 : 11 تیر 1394، 10:20 ب‌ظ »
آقا پس یه موضوع بزنید یه سری از این معادل‌های فارسی و انگلیسی را بگذارید (به قول دوستان غایب: ثواب داره به خدا) :) :D ;D

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #13 : 12 تیر 1394، 01:13 ق‌ظ »
آقا پس یه موضوع بزنید یه سری از این معادل‌های فارسی و انگلیسی را بگذارید (به قول دوستان غایب: ثواب داره به خدا) :) :D ;D
o_O

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #14 : 12 تیر 1394، 01:31 ق‌ظ »

عجب!

زبانش که هیچی حتی خود کیبرد فیزیکی هم متفاوت هست غالبا مخصوصا فرانسویها
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.