انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نیاز به توضیحات تکمیلی SlackWare دارم!  (دفعات بازدید: 6860 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
پاسخ به: نیاز به توضیحات تکمیلی SlackWare دارم!
« پاسخ #15 : 26 اردیبهشت 1389، 04:35 ب‌ظ »
ممنون از همگی دوستان؛ درحال تحقیق روی پیشنهادات دوستان هستم.

چرا تصمیم به تغییر، توزیع گرفتم، اوبونتو واقعاً یکی از توزیعهای محبوب من بوده و خواهد بود، اما همونطوری که می‌دونید این توزیع بیشتر برای کاربران معمولی با هدف سیستم‌عامل دسکتاپ هستش و کمتر جنبه‌ی خیلی حرفه‌ای بودن داره. با حفظ اوبونتو روی نِت‌بوک‌م تصمیم به تعویض و ارتقای سیستم‌عاملم روی PCم گرفتم، که کمی بزرگ‌تر برای کارها و اهدافی چون مانیتورینگ سرورهای مختلف و یا شبکه‌سازی برای اشتراک اینترنت بی‌سیم برای مثلا! 100کلاینت هستش.
با این اوصاف شما چه سیستم‌عاملی را پیشنهاد می‌دید؟ به شکیل بودنش اصلاً اهمیت نمیدم.
فدورای جدید چطوره؟ آیا میتونه نیازهای منُ برطرف کنه؟ چون دیدم که تو ISPها ازش خیلی استفاده می‌کنن.

با سپاس فراوان.
البته به جز لینوکس از BSDها هم می‌تونی استفاده کنی...برای شبکه‌های بزرگ خیلی مناسب‌اند.مخصوصا FreeBSD.
البته باید وقت بیشتری هم بذاری...

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #16 : 26 اردیبهشت 1389، 04:47 ب‌ظ »
مخلص فرهاد خان و mFat عزیزم هم هستم.
فرهاد خان، اگه اشتباه نکنم CentOS همون Red Hat هستش که آپدیتاش 20روز دیر تر منتظر میشه. (دُرُسته)
پس بین Fedora و CentOS کدوم یکی رو انتخاب کنم؟ پا فشاری من برای فدورا اینه که اولاً تو ایران کاربرانش زیاد تره (مثل خودت که یه پا استاد فدورا هستی) بعد این که تو ISPها دیدم که اکثرا (همشون) از فدورا استفاده می‌کنن.
من میخوام یه شبکه‌ی اینترنت بی‌سیم برای حدود 100 الی 120 یوزر راه بندازم (مجتمع آپارتمانی)، که به یه سیستم حسابداری مثل IBSng متصلش کنم؛ تا بتونم یوزرها رو کنترل کنم. من شنیدم که IBSng رو فدورا قابل نصبه!؟؟!
البته اطلاعات دقیقی ندارم در این باره.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #17 : 26 اردیبهشت 1389، 04:57 ب‌ظ »
مخلص فرهاد خان و mFat عزیزم هم هستم.
فرهاد خان، اگه اشتباه نکنم CentOS همون Red Hat هستش که آپدیتاش 20روز دیر تر منتظر میشه. (دُرُسته)
پس بین Fedora و CentOS کدوم یکی رو انتخاب کنم؟ پا فشاری من برای فدورا اینه که اولاً تو ایران کاربرانش زیاد تره (مثل خودت که یه پا استاد فدورا هستی) بعد این که تو ISPها دیدم که اکثرا (همشون) از فدورا استفاده می‌کنن.
من میخوام یه شبکه‌ی اینترنت بی‌سیم برای حدود 100 الی 120 یوزر راه بندازم (مجتمع آپارتمانی)، که به یه سیستم حسابداری مثل IBSng متصلش کنم؛ تا بتونم یوزرها رو کنترل کنم. من شنیدم که IBSng رو فدورا قابل نصبه!؟؟!
البته اطلاعات دقیقی ندارم در این باره.

چاکریم سهیل جان . شرمنده نفرمایید

سهیل ردهت برای این پولی هست که برای خدماتی که برای کاربرانش میذاره پول میگیره و با سنت اوس در این باره متفاوته وگرنه سنت اوس مبتنی بر ردهت هست .
در مورد مقایسه فدورا و سنت اوس باید بگم که سنت اوس پایدارتر از فدورا هست بسیار زیاد ولی فدورا و سنت اوس از نظر امنیت به مراتب بسیار بالا هستند و فقط به یک دلیل : Selinux به خوبی روشون جواب داده و مطابق معیارهای ردهت هست . این که برای ISP ها از فدورا استفاده می کنن باید بگم بله . اکثر فدورا کار می کنن چون در ایران جز اولین توزیع هایی بودن که وارد ایران شدن و کسانی که شبکه کار قدیمی هستن از این نوع توزیع شروع به کار کردن البته به غیر از ردهت .

به نظر من چون فدورا دارای یک جامعه کاربری خوبی هست مخصوصا در زمینه ی شبکه فروم فدورا خوب کار کرده می تونی فدورا رو انتخاب کنی البته اگه سنت اوس هم انتخاب کردی می تونی همون جا سوال کنی بچه ها جواب می دن . ولی نظر من برای شبکه همون سنت اوس است با اینکه می تونی از فدورا هم به عنوان سیستم عامل سرور استفاده کنی . چون کارت با این چیزهایی که گفتی با فدورا جواب میده .

ذاتا هدف از ایجاد فدورا وجود یک توزیع دسکتاپی برای کاربران خانگی بود در کنار ردهت .

ولی .......... ولی ............ و ولی ............ اگه نظر من رو بخوای و من هم تعصب رو بذارم کنار . چون شما با اوبونتو شروع به کار کردین و آشناییت خوبی با اوبونتو دارای بهتره از دبیان به عنوان لینوکس سرور استفاده کنی . دلیلم به خاطر فرق بین دبیان با توزیع های مبتنی بر ردهت هست . چون در پیکربندی با هم فرق دارن و اگه وقت نداری برای یادگیری بهتره دبیان رو انتخاب کنی  ;)

به این لینک یه نگاهی بنداز

http://stackoverflow.com/questions/62222/centos-or-debian-as-a-server-os
« آخرین ویرایش: 26 اردیبهشت 1389، 05:04 ب‌ظ توسط فرهاد فرامرزی »

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #18 : 26 اردیبهشت 1389، 05:16 ب‌ظ »
يكي از استادهاي خوب شبكه ما هم هميشه دبيان رو به عنوان سيستم عامل قدرتمند و پايدار براي كارهاي شبكه معرفي مي كرد...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #19 : 26 اردیبهشت 1389، 06:06 ب‌ظ »
ممنون فرهاد خان بابت پاسخ کامل.
مطلب را خواندم، در نهایت به این نتیجه رسیدند که اگر از بسته‌های RPM استفاده نمی‌کنید، بهتر است Debian را برگزینید.
خوشبختانه من برای اجرای این پروژه سه/چها ماهی فرصت دارم .. از آن بهتر تو خونه‌مون چهار/پنج تایی پی‌سی دارم بعلاوه‌ی سه‌تا اکسس‌پوینت و دوتا مودم‌روتر (یکی بی‌سیم یکی معمولی) و میتونم تو این شبکه‌ی کوچیک تستهای خود رو انجام بدم تا برسم سر پروژه (که خونه‌ی جدیدمون هستش.)
--
درمورد Debian یا CentOS؛ اول کاری اقرار کنم که بسی دو دِل هستم!! و سر دوراهی گیر کردم  ](*,)
از طرفی تعاریف CentOS را خیلی شنیدم و خودم هم دوست دارم با سیستم‌های Red Hatی کار کنم و این امکان و فرصت یاد گرفتن (هرچند کم؛ 3ماهه) را دارم.
از طرفی هم کمی دستم به Ubuntu خوابیده و با دبیان بیس دستُ پنجه نرم کردم؛ البته به عنوان یک کاربر دسکتاپ (کاربر دسکتاپ کمی حرفه‌ای، بصورتی که مشکلات خودم را خودم میتوانم حل کنم.) نه بیشتر.
خودم اینطوری نتیجه گیری کردم: اگر اجازه دهید از CentOS استفاده کنم و از تجارب اساتیدی مثل شما بهره ببرم، امیدوارم شاگرد خوبی براتون باشم. باز نظر اساتید برام همه هستش؟.
--
در مورد اینکه چرا ویندوز نه: حتماً بعد از مدتی خواهیم خواست FTPسرور و یا یک فایل شیرینگ (مثلاً یک ترابایتی) راه اندازی کنیم؛ که برای در امان ماندن از دست ویروس‌های ارسالی کاربران در شبکه‌ی File Sharing تصمیم دارم حتماً لینوکس باشد. در ضمن در صورتی که از ویندوز استفاده کنم، باید دور IBSng را یک خط قرمز بکشم، که در این صورت، باز من می‌مانمُ حوضم!!

پی‌نوشت: چرا منِ بی‌تجربه برای این کار انتخاب شُدم؟ چون ما هم یک واحد در آن مجتمع آپارتمانی داریم، و اینکه پیشنهاد خود من بود و خودم انتخاب شُدم، البته حیف که پولی توش نیست و تنها حُسنِ مثبت این کار فقط جنبه‌ی آموزشی داشتن برای بنده هستش.   ببخشید اگر کمی طولانی پست زدم   ..   در نهایت از اساتید عزیزم تشکر و قدردانی میکنم.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
« پاسخ #20 : 27 اردیبهشت 1389، 05:55 ب‌ظ »
نقل‌قول
خودم اینطوری نتیجه گیری کردم: اگر اجازه دهید از CentOS استفاده کنم و از تجارب اساتیدی مثل شما بهره ببرم، امیدوارم شاگرد خوبی براتون باشم. باز نظر اساتید برام همه هستش؟.
حق انتخاب و تجربه جدید با شماست (هرچند که نظر حقیر دبیان است) :-X

اما یک خبر خوب اینکه چند روز پیش ورژن جدید CentOS-5.5 هم منتشر شد. \\:D/
البته می‌توانید بطور مستقیم و با استفاده از torrent دانلود کنید:
http://mirror.centos.org/centos/5/isos/
البته هنوز تو فروشگاه‌های وطنی خبری ازش نیست :'(
ظاهرا یادشون رفته. من حالا به sito درخواست دادم تا ببینیم چی می‌شه. ;)
موفق باشید!

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #21 : 27 اردیبهشت 1389، 09:27 ب‌ظ »
بله بنده از دیروز درحال دریافت نسخه‌ی دی‌وی‌دی جدید هستم، البته از تورنت ;)

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
« پاسخ #22 : 27 اردیبهشت 1389، 09:43 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
ظاهرا یادشون رفته. من حالا به sito درخواست دادم تا ببینیم چی می‌شه.
بابا ایول سرعت پاسخگویی‌ در این فروشگاه خیلی خوبه
خبر خوب اینکه CentOS-5.5 روی sito قرار گرفت.
دستشون درد نکنه.

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #23 : 27 اردیبهشت 1389، 11:44 ب‌ظ »
نقل‌قول
بابا ایول سرعت پاسخگویی‌ در این فروشگاه خیلی خوبه
سرعت پاسخ دهی‌شون، خوبه اما سرعت دانلودشون، خیلی بهتره :دی

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #24 : 28 اردیبهشت 1389، 08:11 ب‌ظ »
درود

خوبه . فقط اینکه سایت خوده سنت اوس بهتره و کامل ترین مستندات رو داره که کاملا رایگان هستش و از مستندات ردهت استفاده کرده . اگه می خوای شبکه رو با سنت اوس تجربه کنی از این مستندات حتما استفاده کن . حتی طریقه ی نصب رو به طور مفصل و کامل توزیع داده

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #25 : 28 اردیبهشت 1389، 09:21 ب‌ظ »
درود

خوبه . فقط اینکه سایت خوده سنت اوس بهتره و کامل ترین مستندات رو داره که کاملا رایگان هستش و از مستندات ردهت استفاده کرده . اگه می خوای شبکه رو با سنت اوس تجربه کنی از این مستندات حتما استفاده کن . حتی طریقه ی نصب رو به طور مفصل و کامل توزیع داده
سپاسگزارم.