انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نیاز به توضیحات تکمیلی SlackWare دارم!  (دفعات بازدید: 6865 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
نیاز به توضیحات تکمیلی SlackWare دارم!
« : 24 اردیبهشت 1389، 02:56 ب‌ظ »
سلام;
تصمیم گرفتم از توضیع اوبونتو به یه توضیع حرفه‌ای‌تر مثل SlackWare مهاجرت کنم.
اول اینکه: نظرتون دربارش چیه؟ آیا به‌من پیشنهاد میدینش؟..
دوم اینکه یه توضیحی برای اینکه چرا SlackWare را باید انتخاب کنم می‌خواستم.
من توضیحات SlackWare را در لینوکس.اف‌ام شنیدم ولی کاملاً نفهمیدم که جریان چیه!!
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین حامد صالحی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
    • دست نوشته های یک لینوکسی
پاسخ به: نیاز به توضیحات تکمیلی SlackWare دارم!
« پاسخ #1 : 24 اردیبهشت 1389، 04:11 ب‌ظ »
جریانش اینه که هرکه شیر فیل می خواهد باید جور هندوستان کشد یعنی خبری از اوتو دپندسی نیست یعنی خودتی و خودت اول سرت درد می کنه بعدش نمی تونی ازش دست بکشی چون واقعا عاشق می شی و اما اگه بتونی ۳ ماهی توش دوم بیاری همه چی رو می فهمی از یونیکس گرفته تا گنو/لینوکس:D

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #2 : 24 اردیبهشت 1389، 04:57 ب‌ظ »
۱) توزیع
۲) هر توزیعی دوست داری انتخاب کن. پیشنهاد می کنم اگر یکضرب از اوبونتو می خوای بیای، بری سراغ چیزی که هنوز ریپوزیتوری بزرگی داره. مثلا آرچ (مثلا KahelOS رو تست کن یا چیزهای معقول تری مثل Chakra) و در قدم بعدی برو سراغ یک قدم هم حرفه ای تر ها مثل اسلکور
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین sirslacker

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #3 : 24 اردیبهشت 1389، 06:47 ب‌ظ »
متاسفانه پادکست اول من تحت تاثیر بی تجربگی و بی نظمی، در عین حال آشنایی زیاد از حد من از اسلکور قرار گرفت که نتوانستم ازش در ذیل پادکست بهره ببرم و یک شلختگی رو همراه اورد. خیلی بحث هایی که واقعا هدفم برای نگاه از دریچه یونیکس بود رو قیچی کردم و یا حتی نرسیدم ضبط کنم! امیدوارم جبران کنم در پادکست های بعدی.
در مورد اسلکور و مسئله انتخابش، فکر کنم بهترین حرف رو جادی طبق معمول زد، هر توزیعی رو دوست داری انتخاب کن. خیلی بحث ها و کلکل ها رو نباید جدی گرفت واقعیت امر اینکه خیلی از این ها از دریچه ی شوخی. واقعا چه لینوکسی هست که بده؟ ( جز ابونتو  ;) )

من واقعا نمی دونم کاربر ایرانی، از چه دید یک توزیع ارزشمند برای استفاده میدونه ولی خوب اونچه که به نظر من میاد، اگه بخواهم از یک توزیع به عنوان کامپیوتر شخصی استفاده کنم اول از همه مسئله پایداریست که مهم به نظر میاد. همونطور هم که اگه اشتباه نکنم تو یکی از قسمت هایی که جزو پادکست شد در نهایت گفتم میزان پایداری اسلکور غیر قابل مقایسه با تمام توزیع هاست. فیلتر به شدت جدی که توسعه دهنده ی اون اعمال میکنه. تا این حد که جی نوم جزو اتشار رسمی اسلکور نیست. برای درک بیشتر این مسئله من دیشب یلو داگ لینوکس رو برای پادکست بعدی دانلود کردم، نزدیک به ۳.۶ گیگابایت. باید گفت تقریبا دو برابر اسلکور بسته همراه اش و در این ذیل احتمال ایراد بالاتره!
مسئله دیگه که مطرح میشه به روز بودن، در اینجا هم باید گفت اسلکور به روزترین توزیع پایدار! این جلمه فکر کنم حامل این بار معنایی باشه که وقتی برنامه ها اپدیت امنیتی دارند یا اپگرید ها در غایت پایدار خودشون هستند میشه انتظار حضور اونها رو در حداکثر یک هفته ذیل ویرایش جاری داست.
در عین حال مزیت اصلی که من برای اسلکور قائل هستم کمترین تغییر در تمام بسته ها موجود! از کرنل تا بازی هاست. این باعث میشه که تمام روش هایی که به مرور زمان یک کاربر برای مرتفع کردن مشکلات اش استفاده میکنه، تمام تغییراتی که بنا به سلیقه قصد اعمال اون رو داره و ... همه و همه در تمام لینوکس های قابل اعمال باشه. شاید در خلاصه ترین جمله وقتی که شما اسلکور رو یاد میگیرد در حقیقت لینوکس رو یاد گرفتید نه توزیع رو! این مسئله ای که من رو به شخصه در مورد بقیه توزیع ها رنج میده.
از مزیت های بزرگ اسلکور که با هیچ توزیعی قابل مقایسه نیست مسئله داکومنتری! داکومنتری اسلکور که خودش به نظرم یک مبحث طویل و من بلکل اون رو از پادکست در اوردم مسئله ای که غیر قابل مقایسه با بقیه توزیعها در هر plain text فایل اسلکور وجود داره. تمام تغییرات، تمام حالات تنظیم.
باز از مزیت های واقعا قابل تقدیر اسلکور لاگهای اون. واقعیت امر اینکه شما با مطالعه لاگ ها قوی اسلکور براحتی میتونید، مشکل رو ردیابی کنید. چیزی که در بعضی توزیعها متاسفانه به مرور زمان در حال مخفی شدن.

در عین حال من خیلی خوشحال میشم که بدونم چه چیزهایی رو دوست داشتید در مورد اسلکور بدونید و براتون مهم بود، این میتونه کمک قوی به من برای پادکستهای اتی و بررسی لینوکسهای دیگه باشه. بازهم از ضعفهای بی پایان پادکست اول عذر میخواهم.
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1389، 07:03 ب‌ظ توسط sirslacker »
a slacker guy!

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
« پاسخ #4 : 24 اردیبهشت 1389، 08:02 ب‌ظ »
من هم خود اسلکور رو تست کردم هم توزیع های زیر شاخشو ولی الان که دارم با آرچ کار میکنم میفهمم که آرچ یه چیز دیگست

جامعه ی کاربری بزرگ + ویکی فوق العاده قوی + مخازن غنی و همیشه به روزش و . . . باعث شد موندگار بشم

من پیشنهاد میکنم خود آرچ رو استفاده کنی چون اینجوری باعث میشه موقع نصبش یه چیزایی یاد بگیری که تا حالا بلد نبودی,البته تو نسخه ی 2010 نصاب داره و دیگه نیاز به تایپ دستور نیست
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #5 : 24 اردیبهشت 1389، 09:36 ب‌ظ »
چه جالب. الآن نصف انجمن دارن اونطرفا میان.(یعنی Slack یا Arch. من هم می‌خوام دوتاشون رو تست کنم.)
حالا اگر دوستان لطف بفرمایند بگن که ما اول کجا رو بخونیم ممنون می‌شم.(مخصوصا Slack)

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #6 : 24 اردیبهشت 1389، 10:25 ب‌ظ »
من هم خود اسلکور رو تست کردم هم توزیع های زیر شاخشو ولی الان که دارم با آرچ کار میکنم میفهمم که آرچ یه چیز دیگست

جامعه ی کاربری بزرگ + ویکی فوق العاده قوی + مخازن غنی و همیشه به روزش و . . . باعث شد موندگار بشم

من پیشنهاد میکنم خود آرچ رو استفاده کنی چون اینجوری باعث میشه موقع نصبش یه چیزایی یاد بگیری که تا حالا بلد نبودی,البته تو نسخه ی 2010 نصاب داره و دیگه نیاز به تایپ دستور نیست

نسخه ی رسمی ی توی سال ۲۰۱۰ هنوز منشر نشده....
نسخه های قبلی هم چندان وابسه به تایپ دستور نبود... به غیر از ورود به محیط نصب و چند مورد جزیی....
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین sirslacker

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #7 : 24 اردیبهشت 1389، 10:40 ب‌ظ »
چه جالب. الآن نصف انجمن دارن اونطرفا میان.(یعنی Slack یا Arch. من هم می‌خوام دوتاشون رو تست کنم.)
حالا اگر دوستان لطف بفرمایند بگن که ما اول کجا رو بخونیم ممنون می‌شم.(مخصوصا Slack)

من برای یلو داگ اولین کارم ویکی پدیا بود! بد رفتم تو سایت خودشون بعد هم رفتم تو فاروم ها نگاه کردن! فکر کنم برای اسلکور اینجوری میکردم که اول میرفتم ویکی پدیا، بعد تو سایت اش،‌ بعد اونجا راهنمای نثصب رو میخوندم، یکم لاگ رو میخوندم، بین ۶۴ بیت و ۳۲ بیت تصمیم میگرفتم و بعد هم شروع میکردم. فقط بازهم همونطور که تو پادکست گفتم اگه دوال بوت استفاده میخواهید بکنید گراب رو استفاده کنید، مگه اینکه اهل خوندن و فکر کردن هستید.
یک نکته هم میمونه اسلکور بزودی وارد ویرایش پایدار ۱۳.۱ میشه من جات باشم از ویرایش جاری استفاده میکنم نه پایدار ۱۳!‌ چون دو تا تغییر در کرنل که ۵ دقیقه وقت میخواهد بعد از اپگرید و من کسی رو نمی شناسم که تا به حال بعد از هر بار توضیح دادنم و لینک حواله کردن این تغییر رو درست انجام داده باشه!
a slacker guy!

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
« پاسخ #8 : 24 اردیبهشت 1389، 10:53 ب‌ظ »
اینم یه نگاه بنداز www.slack-world.com
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #9 : 25 اردیبهشت 1389، 06:35 ق‌ظ »
اسلک توزیع خوبیه ولی چون جامعه کاربری کمی در ایران داره به مشکل بر می خوری . هر چند که منابع انگلیسی زیادی هم نداره با اینکه یکی از قدیمی ها در دنیای لینوکس هست . می تونی از توزیع های مبتنی بر اسلک شروع کنی

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #10 : 25 اردیبهشت 1389، 10:40 ق‌ظ »
ممنون از همگی دوستان؛ درحال تحقیق روی پیشنهادات دوستان هستم.

چرا تصمیم به تغییر، توزیع گرفتم، اوبونتو واقعاً یکی از توزیعهای محبوب من بوده و خواهد بود، اما همونطوری که می‌دونید این توزیع بیشتر برای کاربران معمولی با هدف سیستم‌عامل دسکتاپ هستش و کمتر جنبه‌ی خیلی حرفه‌ای بودن داره. با حفظ اوبونتو روی نِت‌بوک‌م تصمیم به تعویض و ارتقای سیستم‌عاملم روی PCم گرفتم، که کمی بزرگ‌تر برای کارها و اهدافی چون مانیتورینگ سرورهای مختلف و یا شبکه‌سازی برای اشتراک اینترنت بی‌سیم برای مثلا! 100کلاینت هستش.
با این اوصاف شما چه سیستم‌عاملی را پیشنهاد می‌دید؟ به شکیل بودنش اصلاً اهمیت نمیدم.
فدورای جدید چطوره؟ آیا میتونه نیازهای منُ برطرف کنه؟ چون دیدم که تو ISPها ازش خیلی استفاده می‌کنن.

با سپاس فراوان.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #11 : 25 اردیبهشت 1389، 12:38 ب‌ظ »
اسلک توزیع خوبیه ولی چون جامعه کاربری کمی در ایران داره به مشکل بر می خوری . هر چند که منابع انگلیسی زیادی هم نداره با اینکه یکی از قدیمی ها در دنیای لینوکس هست . می تونی از توزیع های مبتنی بر اسلک شروع کنی
البته openSuSE هم پایش Slack هست. \\:D/ :D ;D
اما الآن به جز یه سری مسائل پایه‌ای و «نزدیک به کرنل»(اصطلاح من‌درآوردی باحالی شد...) ربطی به اون نداره.... ](*,)
ولی طوری نیست...sirslacker جان هستند...انگلیسی‌هارو هم تا آب‌مروارید نگرفته باشیم می‌خونیم...می‌ارزه...

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 26 اردیبهشت 1389، 01:34 ب‌ظ »
ممنون از همگی دوستان؛ درحال تحقیق روی پیشنهادات دوستان هستم.

چرا تصمیم به تغییر، توزیع گرفتم، اوبونتو واقعاً یکی از توزیعهای محبوب من بوده و خواهد بود، اما همونطوری که می‌دونید این توزیع بیشتر برای کاربران معمولی با هدف سیستم‌عامل دسکتاپ هستش و کمتر جنبه‌ی خیلی حرفه‌ای بودن داره. با حفظ اوبونتو روی نِت‌بوک‌م تصمیم به تعویض و ارتقای سیستم‌عاملم روی PCم گرفتم، که کمی بزرگ‌تر برای کارها و اهدافی چون مانیتورینگ سرورهای مختلف و یا شبکه‌سازی برای اشتراک اینترنت بی‌سیم برای مثلا! 100کلاینت هستش.
با این اوصاف شما چه سیستم‌عاملی را پیشنهاد می‌دید؟ به شکیل بودنش اصلاً اهمیت نمیدم.
فدورای جدید چطوره؟ آیا میتونه نیازهای منُ برطرف کنه؟ چون دیدم که تو ISPها ازش خیلی استفاده می‌کنن.

با سپاس فراوان.

خوب . اگه برای شبکه می خوای شدیدا بهت این دو توزیع رو پیشنهاد می کنم .
1 ) دبیان
2 ) Centos

فرهاد فرامرزی

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
« پاسخ #13 : 26 اردیبهشت 1389، 03:39 ب‌ظ »
Slackware پایداری و سرعتش بی نظیره. خود من تا یکی دو سال پیش فقط از Slackware استفاده می کردم. ولی خوب واقعیت اینه که نصب نرم افزار روش به راحتی اوبونتو و دبیان و فدورا نیست و برنامه های خیلی جدید و آخرین نسخه های برنامه ها رو نمیتونی به راحتی داشته یاشی. اگر میخوای همیشه بروز بروز یا به قول فرنگی ها روی bleeding edge باشی انتخاب خوبی نیست. آرچ همون سرعت، پایداری و سادگی رو بهت میده به علاوه یک مخزن بزرگ و کامل و یک package manager خیلی عالی. به نظر من جایگاه واقعی آرچ هنوز شناخته نشده یک توزیع فوق العاده است.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 26 اردیبهشت 1389، 04:25 ب‌ظ »
Slackware پایداری و سرعتش بی نظیره. خود من تا یکی دو سال پیش فقط از Slackware استفاده می کردم. ولی خوب واقعیت اینه که نصب نرم افزار روش به راحتی اوبونتو و دبیان و فدورا نیست و برنامه های خیلی جدید و آخرین نسخه های برنامه ها رو نمیتونی به راحتی داشته یاشی. اگر میخوای همیشه بروز بروز یا به قول فرنگی ها روی bleeding edge باشی انتخاب خوبی نیست. آرچ همون سرعت، پایداری و سادگی رو بهت میده به علاوه یک مخزن بزرگ و کامل و یک package manager خیلی عالی. به نظر من جایگاه واقعی آرچ هنوز شناخته نشده یک توزیع فوق العاده است.

ایشون برای شبکه می خوان . اصل لینوکس های سروری و شبکه در قدیمی بودن ورژن ها هست که امتحان خودشون رو پس دادن . استفاده از به روز ترین و جدید ترین ورژن ها فقط برای لینوکس های دسکتاپی پیشنهاد میشه نه لینوکس های سروری .

فرهاد فرامرزی