ممنون فرهاد خان بابت پاسخ کامل.
مطلب را خواندم، در نهایت به این نتیجه رسیدند که اگر از بستههای RPM استفاده نمیکنید، بهتر است Debian را برگزینید.
خوشبختانه من برای اجرای این پروژه سه/چها ماهی فرصت دارم .. از آن بهتر تو خونهمون چهار/پنج تایی پیسی دارم بعلاوهی سهتا اکسسپوینت و دوتا مودمروتر (یکی بیسیم یکی معمولی) و میتونم تو این شبکهی کوچیک تستهای خود رو انجام بدم تا برسم سر پروژه (که خونهی جدیدمون هستش.)
--
درمورد Debian یا CentOS؛ اول کاری اقرار کنم که بسی دو دِل هستم!! و سر دوراهی گیر کردم
از طرفی تعاریف CentOS را خیلی شنیدم و
خودم هم دوست دارم با سیستمهای Red Hatی کار کنم و این امکان و فرصت یاد گرفتن (هرچند کم؛ 3ماهه) را دارم.
از طرفی هم کمی دستم به Ubuntu خوابیده و با دبیان بیس دستُ پنجه نرم کردم؛ البته به عنوان یک کاربر دسکتاپ (کاربر دسکتاپ کمی حرفهای، بصورتی که مشکلات خودم را خودم میتوانم حل کنم.) نه بیشتر.
خودم اینطوری نتیجه گیری کردم: اگر اجازه دهید از CentOS استفاده کنم و از تجارب اساتیدی مثل شما بهره ببرم، امیدوارم شاگرد خوبی براتون باشم. باز نظر اساتید برام همه هستش؟.--
در مورد اینکه چرا ویندوز نه: حتماً بعد از مدتی خواهیم خواست FTPسرور و یا یک فایل شیرینگ (مثلاً یک ترابایتی) راه اندازی کنیم؛ که برای در امان ماندن از دست ویروسهای ارسالی کاربران در شبکهی File Sharing تصمیم دارم حتماً لینوکس باشد. در ضمن در صورتی که از ویندوز استفاده کنم، باید دور IBSng را یک خط قرمز بکشم، که در این صورت، باز من میمانمُ حوضم!!
پینوشت: چرا منِ بیتجربه برای این کار انتخاب شُدم؟ چون ما هم یک واحد در آن مجتمع آپارتمانی داریم، و اینکه پیشنهاد خود من بود و خودم انتخاب شُدم، البته حیف که پولی توش نیست و تنها حُسنِ مثبت این کار فقط جنبهی آموزشی داشتن برای بنده هستش. ببخشید اگر کمی طولانی پست زدم .. در نهایت از اساتید عزیزم تشکر و قدردانی میکنم.