درسته این حرف
منم خیلی اوقات وقتی چیز جدیدی رو روشن میکنم
ویندوز یا اوبونتو یا دستگاه های دیگه اینترنت قطع میشه
فاروق جان مودم چراغاش میره و باید صبر کنی مجدد وصل شه یعنی چی از کجا میفهمه
در ضمن دستگاه های دیگه هم اینترنتشون قطع میشه
اول این که سعی کن مودم رو روی کیس کامپیوتر نزاری و دور باشه چون به شخصه وقتی روی کیس کامپیوتر میزاشتم مودم رو وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم قطع میشد حالا این که پاور یه نویز یا اختلال الکترو مغناطیسی ایجاد میکنه موجب این میشه یا نه بحث جداس ولی تا جای ممکن دور کن از وسایل دیگه
دوم این که یک مودم خوب استفاده کن
مودم رو طوری قرار بده که خنک بشه مثلا زیرس فرش موکت و ... باشه هوا نمیره و چیپش نیم سوز میشه و موقع اتصال به دستگاه جدید یا فشار هی دیسکانکت میکنه
در مورد سیستم هم
هر موقع میخوای خاموش کنی اول اینترنت وای فای رو قطع کن خاموش کن بعد این که مجدد روشن کردی برو از تنظیمات فعال کن فکر کنم اینجوری دیس نکنه اینترنت رو
در ضمن این مشکل اوبونتو و ویندوز نداره و کلا پیش میاد برای من رو هر دو سیستم عامل پیش میومد
--
در ضمن بهتره از رو حالت bridge برداری و مودم خودش مستقیم وصل شه به اینترنت بعد با وای فای شما وصل شی به مودم
یا با سیم اگه سیمی هست
بازم میگم مودم ها عمرشون یکی دوساله مخصوصا این ارزوناش و بعدا زیاد مشکل پیش میاد
اگه میتونی یه مودم مناسب بی سیم بگیر و با فاصله یک متری از دستگاه بزاری که نویز دستگاه و الکتریسیه ای که روی کیس های فلزی ایجاد میشه موجب اختلال نشه
خیلی از این کیس ها نشتی هم دارن و دچار الکتریسیته ساکن میشن مثلا موهای آدمو جذب میکنه و ... همین تو کار مودم اختلال ایجاد میکنه
یا اگر مجبوری روی کیس بزاری مودم رو زیرش یک تخته چوب بزار (کتاب زیاد توصیه نمیشه)
مواظب باش راه هواش باز باشه که زیاد گرم نشه و نیم سوز نشه مودمت
معمولا وقتی کتاب میزاری زیر مودم موجب میشه بیشتر گرم شه (زیرش هواکش هست)