انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: به محض بالا اومدن اوبونتو، اینترنتم قطع میشه  (دفعات بازدید: 1076 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Negaroo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام.
من همینکه سیستم رو روشن میکنم و اوبونتو بالا میاد، اینترنتم قطع میشه. قبلاً اگه وایرلس رو قطع میکردم و مستقیم با کابل وصل میشدم مشکل حل میشد الان اما نمیشه. آی.اس.پی هم مشکل رو نمی‌تونه حل کنه چون میگه از اوبونتو پشتیبانی نمی‌کنه!

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
یه خورده بیشتر توضیح بده.
یعنی تا اوبونتو بوت میشه قطع میشه؟
از کجا میفهمی؟
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
از کجا میفهمی؟؟؟؟
خب خیلی واضح گفتن وقتی اوبونتو میاد یالا اینترنتشون قطع میشه دیگه، از کجا میفهمی نداره که!!!
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
من بازم نفهمیدم.
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
آخه سیستم عامل ربطی به مودم نداره!!!  مودم به اینترنت متصل میشه بعد هم هرچی بهش متصل بشه اینترنت رو باهاش شیر میکنه!!!!

مودمت رو bridge هست یا pppoe؟ وقتی اوبونتو میاد بالا چراغای مودمت کدوما خاموشن و کدوما روشن؟ فقط رو اوبونتو اینترنت نداری یا همه ابزارهایی که به مودم متصل هستن اینترنت ندارن؟
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1394، 09:30 ب‌ظ توسط حامد سپهر »

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
منم مشکلم همینه. :)
اگر اینترنت فقط واسه کامپیوترش و به محض بالا اومدن اوبونتو قطع میشه، یعنی وقتی اوبونتو میخواد بوت شه، خب قبل از بوت شدن اوبونتو از کجا میفهمه اینترنت قطع یا وصل هست؟
کانال IRC

آفلاین Negaroo

• Newbie
  • *
از کجا میفهمی؟
از کجا میفهمم؟ خب وقتی سیستم رو روشن میکنم اینترنت به کل قطع میشه دیگه. منم حتم ندارم که مشکل از سیستم عامل باشه اما چون آی.اس.پی پشتیبانی نمیکنه دیگه چیزی به ذهنم نمی‌رسه.

آفلاین Negaroo

• Newbie
  • *
آخه سیستم عامل ربطی به مودم نداره!!!  مودم به اینترنت متصل میشه بعد هم هرچی بهش متصل بشه اینترنت رو باهاش شیر میکنه!!!!

مودمت رو bridge هست یا pppoe؟ وقتی اوبونتو میاد بالا چراغای مودمت کدوما خاموشن و کدوما روشن؟ فقط رو اوبونتو اینترنت نداری یا همه ابزارهایی که به مودم متصل هستن اینترنت ندارن؟
رو bridge هست. چراغ استیس خاموش میشه. بقیه چراغایی که باید روشن باشن، روشنن. هر چی هم که به مودم وصل باشه قطع میشه.

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
با سیستم عامل دیگه ای امتحان نکردید؟ یا با دستگاه دیگه ای؟
کانال IRC

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
از کجا میفهمی؟
از کجا میفهمم؟ خب وقتی سیستم رو روشن میکنم اینترنت به کل قطع میشه دیگه. منم حتم ندارم که مشکل از سیستم عامل باشه اما چون آی.اس.پی پشتیبانی نمیکنه دیگه چیزی به ذهنم نمی‌رسه.

پشتیبان‌های آی اس پی ها چرت و پرت زیاد میگن

رو bridge هست. چراغ استیس خاموش میشه. بقیه چراغایی که باید روشن باشن، روشنن. هر چی هم که به مودم وصل باشه قطع میشه.

چراغ استیس؟!  ??? :o مدل مودم؟

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419

فکر کنم نویزی چیزی میندازه چون من یک کارت شبکه usb خریدم وقتی میزنی به لبتاب تو ابونتو بعد چراغ اینترنت مودم خاموش میشه

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
درسته این حرف
منم خیلی اوقات وقتی چیز جدیدی رو روشن میکنم
ویندوز یا اوبونتو یا دستگاه های دیگه اینترنت قطع میشه
فاروق جان مودم چراغاش میره و باید صبر کنی مجدد وصل شه یعنی چی از کجا میفهمه
در ضمن دستگاه های دیگه هم اینترنتشون قطع میشه
اول این که سعی کن مودم رو روی کیس کامپیوتر نزاری و دور باشه چون به شخصه وقتی روی کیس کامپیوتر میزاشتم مودم رو وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم قطع میشد حالا این که پاور یه نویز یا اختلال الکترو مغناطیسی ایجاد میکنه موجب این میشه یا نه بحث جداس ولی تا جای ممکن دور کن از وسایل دیگه
دوم این که یک مودم خوب استفاده کن
مودم رو طوری قرار بده که خنک بشه مثلا زیرس فرش موکت و ... باشه هوا نمیره و چیپش نیم سوز میشه و موقع اتصال به دستگاه جدید یا فشار هی دیسکانکت میکنه
در مورد سیستم هم
هر موقع میخوای خاموش کنی اول اینترنت وای فای رو قطع کن خاموش کن بعد این که مجدد روشن کردی برو از تنظیمات فعال کن فکر کنم اینجوری دیس نکنه اینترنت رو
در ضمن این مشکل اوبونتو و ویندوز نداره و کلا پیش میاد برای من رو هر دو سیستم عامل پیش میومد
--
در ضمن بهتره از رو حالت bridge برداری و مودم خودش مستقیم وصل شه به اینترنت بعد با وای فای شما وصل شی به مودم
یا با سیم اگه سیمی هست
بازم میگم مودم ها عمرشون یکی دوساله مخصوصا این ارزوناش و بعدا زیاد مشکل پیش میاد
اگه میتونی یه مودم مناسب بی سیم بگیر و با فاصله یک متری از دستگاه بزاری که نویز دستگاه و الکتریسیه ای که روی کیس های فلزی ایجاد میشه موجب اختلال نشه
خیلی از این کیس ها نشتی هم دارن و دچار الکتریسیته ساکن میشن مثلا موهای آدمو جذب میکنه و ... همین تو کار مودم اختلال ایجاد میکنه
یا اگر مجبوری روی کیس بزاری مودم رو زیرش یک تخته چوب بزار (کتاب زیاد توصیه نمیشه)
مواظب باش راه هواش باز باشه که زیاد گرم نشه و نیم سوز نشه مودمت
معمولا وقتی کتاب میزاری زیر مودم موجب میشه بیشتر گرم شه (زیرش هواکش هست)
« آخرین ویرایش: 12 آبان 1394، 11:22 ب‌ظ توسط ava »
صدای پلیس : هاپ هاپ