سلام
متاسفانه من از این برنامه ای که شما می گید استفاده نکردم و نمی دونم چه جوری هست. همین طوری خط فرمانی بهتره. اما مشکلی که شما باهاش برخورد کردی فکر کنم مربوط به این خط می شه
Error mounting: mount exited with exit code 1: helper failed with:
Unprivileged user can not mount NTFS block devices using the external FUSE
library. Either mount the volume as root, or rebuild NTFS-3G with integrated
این قسمت می گه که شما اجازه مانت کردن این پارتیشن رو ندارید. خروجی مربوط به فایل fstab رو قرار بدید. اون قسمتی که این برنامه ایجاد کرده تا ببینیم چی هستش. اما نکته ای که از این خروجی دستگیر من می شه اینه: برنامه مانت منجر از یک کتابخانه ای به اسم fuse استفاده می کنه. که برای مانت کردن احتمالا نیاز به مقدمات خاصی داره. فکر می کنم اگه دستی فایل رو ویرایش کنید راحت تر نتیجه بگیرید.متاسفانه الان نمی تونم راه حل کاملش رو اینجا بگم. چون خودم فرصت نکردم راه رو کامل انجام بدم. ولی جستجوی که کردم تایید می کنم راهش همینه.
اما این که وقتی fstab رو ویرایش می کنی یه پارتیشن جدید و تکراری می بینی اینه که این برنامه ای که شما ازش استفاده می کنی هم در واقع از فایل fstab استفاده می کنه. یعنی می یاد یه خط به فایل اضافه می کنه. منظورم این خط از فایل fstab هست. این خط رو قرار بده. یا باید از mount manager استفاده کنی یا کار رو به صورت دستی ادامه بدی. بنابراین اون خطی رو که فایل خودت اضافه کردی حذف کن. حالا این دستور رو امتحان کن.
sudo umount -a
به پیغام های خطا توجهی نکن. بعد این دستور رو اجرا کن:
sudo mount -a
این دستور در واقع سعی می کنه ورودی های فایل fstab رو مانت کنه. ایا پارتیشن طوری که می خوای مانت می شه. یا این که همون پیغام خطای قبلی رو می ده؟