انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تفاوت بين نسخه هاي اوبنتو ، كوبونتو ، ادوبونتو ، زوبونتو درچيست؟  (دفعات بازدید: 4426 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Kian

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام
لطفا بطور مبسوط راجع به تفاوتهاي نسخه هاي  اوبنتو ، كوبونتو ، ادوبونتو ، زوبونتو از تمامي لحاظ شامل (امكانات ،‌نيازمنديها و....) مرا مطلع نماييد.
متشكرم

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
ابونتو از میز کار گنوم ، کوبونتو از میز کار kde ، زوبونتو از میز کار xfce استفاده میکند. ادوبونتو هم از میز کار گنوم استفاده میکند ولی برای مقصد آموزشی بهینه شده است.
میز کار گنوم و xfce از کتابخانه های GTK و میکار kde از کتابخانه های qt استفاه میکند.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
علاوه بر اون چیزی که دوست عزیزم sorena فرمودند، باید عرض کنم که میز کار KDE سعی کرده تا بیشتر شبیه به دسکتاپ ویندوز باشه تا
از این نظر کاربران ویندوز مشکل ناآشنایی رو نداشته باشند(چه حرف خنده داری زطدم ویندوز کجا KDE کجا!!)همچننین در این بر میزکار ایجاد ابزارهای
گرافیکی توجه بسیاری شده تا کاربرانی که آشنایی کافی با ترمینال ندارند از این نظر مشکل نداشته باشند.
KDE در اصل برای یونیکس و سیستم های مبتنی بر  اون ساخته شده بود تا این مشکل یونیکس که باعث شده بود از نظر کاربران عادی دور بیافته
رفع بشه.
KDE در ابتدا توسط برنامه نویسان آلمانی نوشته و توسعه داغده شد. امروز هم به یکی از محبوب ترین و کاراترین میزکارها برای خانواده اوپن سورس شده است.
زوبنتو که از Xfceاستفاده میکنه برای رایانه های ضعیف و یا قدیمی طراحی شده(البته این اطلاعات ناقص من بود)
در مورد ادوبونتو هم عرض کنم همونطور که خودشون نوشتن بیشتر جهت جلب توجخ کاربران جوان و موارد استفاده علمی آموزشی طراحی شده،
و در کل غیر از این تفاوت زیادی با اوبونتو نداره و اینکه همراه سی دی اون بدلیل نداشتن نصاب گرافیکی تعداد لایبرری ها و نرم افزارها بیشتری گنجانده شده(من خودم ادوبونتو رو ترجیح میدم)
 ::)

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
علاوه بر حرف دوستان ادوبونتو می‌تونه بصورت server و workstation نصب بشه
مثلا توی یک مدرسه
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth

آفلاین Kian

• Newbie
  • *
سلام
از پاسخ شما متشكرم
يك سوال كلي دارم : در شركت ما مي خواهيم از ويندوز به لينوكس مهاجرت كنيم به نظر شما كداميك از نسخه ها كاربرد بيشتري دارند و كلاسهاي آموزشي تخصصي را چگونه مي توانيم پيدا كنيم؟

متشكرم

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
در شركت ما مي خواهيم از ويندوز به لينوكس مهاجرت كنيم به نظر شما كداميك از نسخه ها كاربرد بيشتري دارند
انتخاب این میزکارها کاملا سلیقه‌ای هست. بد نیست به صورت لایو سی‌دی ها رو ببینید و یا اینکه مدتی با یکیشون کار کنید و ببینید که کدوم یکیشون ابزارهای مناسب‌تری برای کار شما دارند...

و كلاسهاي آموزشي تخصصي را چگونه مي توانيم پيدا كنيم؟
اگر تهران هستید که کلاسهای آموزشی زیادی وجود دارند. خیلی بعید میدونم آموزشگاه کامپیوتر درست و حسابی باشه که کلاس آموزشی لینوکس نداشته باشه... ولی به هر حال اگر گشتید و پیدا نکردید بهمون اطلاع بدید...
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1386، 12:29 ب‌ظ توسط Mehdi »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Kian

• Newbie
  • *
سلام
متشكرم
ما در اصفهان هستيم اينجا چه كمكي ميتوانيم از شما دريافت كنيم؟

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
سلام
متشكرم

شما چه کمکی احتیاج داری؟ ;)
ضمن اینکه با وجود گروه کاربران لینوکس اصفهان شما در اصفهان نباید مشکلی داشته باشی.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
اغلب امکاناتی که ما داریم اینترنتی هستند، یعنی اصلا مهم نیست کجای دنیا باشید ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom