علاوه بر اون چیزی که دوست عزیزم sorena فرمودند، باید عرض کنم که میز کار KDE سعی کرده تا بیشتر شبیه به دسکتاپ ویندوز باشه تا
از این نظر کاربران ویندوز مشکل ناآشنایی رو نداشته باشند(چه حرف خنده داری زطدم ویندوز کجا KDE کجا!!)همچننین در این بر میزکار ایجاد ابزارهای
گرافیکی توجه بسیاری شده تا کاربرانی که آشنایی کافی با ترمینال ندارند از این نظر مشکل نداشته باشند.
KDE در اصل برای یونیکس و سیستم های مبتنی بر اون ساخته شده بود تا این مشکل یونیکس که باعث شده بود از نظر کاربران عادی دور بیافته
رفع بشه.
KDE در ابتدا توسط برنامه نویسان آلمانی نوشته و توسعه داغده شد. امروز هم به یکی از محبوب ترین و کاراترین میزکارها برای خانواده اوپن سورس شده است.
زوبنتو که از Xfceاستفاده میکنه برای رایانه های ضعیف و یا قدیمی طراحی شده(البته این اطلاعات ناقص من بود)
در مورد ادوبونتو هم عرض کنم همونطور که خودشون نوشتن بیشتر جهت جلب توجخ کاربران جوان و موارد استفاده علمی آموزشی طراحی شده،
و در کل غیر از این تفاوت زیادی با اوبونتو نداره و اینکه همراه سی دی اون بدلیل نداشتن نصاب گرافیکی تعداد لایبرری ها و نرم افزارها بیشتری گنجانده شده(من خودم ادوبونتو رو ترجیح میدم)