انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

از کیفیت محصولات لینوکس شاپ و سی تو و امثالهم راضی هستید؟

بله ، همۀ محصولات بی عیب بود
13 (65%)
تا حدودی ، مشکلات جزیی داشت
5 (25%)
نخیر ، تک تک محصولات بی عیب نبودند
2 (10%)

مجموع آرای اعضا: 20

نویسنده موضوع: چگونگی کیفیت محصولات لینوکس شاپ و سی تو و...  (دفعات بازدید: 4320 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
در کشور ما ایران که البته ملت غیور و صبوری داریم شما البته این حق رو نداری که خیلی هم به نرسیدن محصولت ایراد بگیری: دوست داشتن می فرستن دوست نداشتن نه! دلشون خواست کامل رایت می کنن دلشون نخواست نه ولی این به هیچ وجه به معنی دلسرد شدن شما نیست! شما همچنان به خریدت ادامه بده تا پول ها توی جیبت انبار نشن که کاریست بسیار مذموم و ناپسند. این صاب سایت سی تو هم من اون چند روزا دیدمش یکیو معرفی کرد که اگه محصولات ناقص بود یا نرسید یا تا هفتاد سال گارانتی تعویض کامل نداشت (حتی در صورت سلامت کالا) از طرف همه دوستان علاقه مند و غیر علاقه مند و بصورت کاملا رفاقتی و با گارانتی گردنشو بشکنم! از این جهت شما می تونی خریدتو با خیال راحت انجام بدی و اگر مشکلی پیش اومد به خودم بگو تا برات بکنمش پیرن عثمون!  ;)
در ضمن یه چیز دیگه: من خودم فروشگاه دارم و به مشتریان بیگانه زبان جنس غالب می کنم. کیفیت در حد دربی تیم ملی با گارانتی برو پشتتم نبین! این تجربه شخصی منه که هر چقدر هم تلاش کنی تا از محصولت راضی باشن آخرش همیشه یکی پیدا می شه که محصولی که براش می فرستی ایراد داشته باشه اما مهمتر از این مسئله اینه که طرف پشت محصولش ایستاده باشه و بخواد که شما رو راضی نگه داره که همه این دوستان این آخری رو دارن ;D
مرگ بر آمریکا ، مرگ بر صدام
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
در کشور ما ایران که البته ملت غیور و صبوری داریم شما البته این حق رو نداری که خیلی هم به نرسیدن محصولت ایراد بگیری: دوست داشتن می فرستن دوست نداشتن نه! دلشون خواست کامل رایت می کنن دلشون نخواست نه ولی این به هیچ وجه به معنی دلسرد شدن شما نیست! شما همچنان به خریدت ادامه بده تا پول ها توی جیبت انبار نشن که کاریست بسیار مذموم و ناپسند. این صاب سایت سی تو هم من اون چند روزا دیدمش یکیو معرفی کرد که اگه محصولات ناقص بود یا نرسید یا تا هفتاد سال گارانتی تعویض کامل نداشت (حتی در صورت سلامت کالا) از طرف همه دوستان علاقه مند و غیر علاقه مند و بصورت کاملا رفاقتی و با گارانتی گردنشو بشکنم! از این جهت شما می تونی خریدتو با خیال راحت انجام بدی و اگر مشکلی پیش اومد به خودم بگو تا برات .....
در ضمن یه چیز دیگه: من خودم فروشگاه دارم و به مشتریان بیگانه زبان جنس غالب می کنم. کیفیت در حد دربی تیم ملی با گارانتی برو پشتتم نبین! این تجربه شخصی منه که هر چقدر هم تلاش کنی تا از محصولت راضی باشن آخرش همیشه یکی پیدا می شه که محصولی که براش می فرستی ایراد داشته باشه اما مهمتر از این مسئله اینه که طرف پشت محصولش ایستاده باشه و بخواد که شما رو راضی نگه داره که همه این دوستان این آخری رو دارن ;D

سلام و تشکر از اظهار نظرتان

در مورد کل حرفتان نظرم مخالف شماست ولی اگر جزیی بنگریم نه. یعنی با قسمتی از این حرفتان موافقم. همانطور که بررسی کردم و اعلام هم کردم ، مشکل از بنده و اینترنت مورد استفادۀ بندۀ بنده بوده که نتوانسته بودم ایمیلم را به آن ها برسانم.

از طرفی دوستانمان را زیر سئوال درست ببریم نه اشتباه. بنده به علت فرض اشتباه ، این پست را زدم ولی پس از حرف های گفته شده و کمی تحقیق فهمیدم که ایراد از بنده بوده ، نه دوستان. از طرفی دوستانمان که در فروشگاه فعالیت می کنند ، حتی از جیب خودشان هم برای برپا نگه داشتن فروشگاه مایه می زارند و زحمت می کشند ، پس اینطور نباید به آنها گفت.

در مورد نگه داشتن مشتری و مشتری مداری هم باید بگویم (تا آنجایی که اطلاع دارم) ، دوستانمان فعالیت می کنند و در کل این یک رسم در فروش هست.

پس بنابراین بر طبق گفته های قبلی و همکنونم باید گویم که باید با امتحان کردن تمام راه های ارتباطی با فروشگاه یا شرکت مورد نظر در مورد گارانتی محصول و جواب نگرفتن از این راه ها ، آن وقت باید پست می دادم.

حالا برای دفعۀ بعدی که خرید می کنیم ، انشاءالله اتفاق خاصی نمی افتد و اگر هم خدایی نکرده اتفاق افتاد ، راه حل این مشکل بوجود آمده را بلد شدم.

;)
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
نقل‌قول
......و اگر هم خدایی نکرده اتفاق افتاد ، راه حل این مشکل بوجود آمده را بلد شدم
البته بر هر کسی واضح و مبرهن است که این دوستان ما دزد یا کلاه بردار یا شیاد نیستند و ما هر آنچه قلم فرسائی و یا به نحو بهینه کلیدگان فرسائی می کنیم در این باب نبوده که حکم برائت این دوستان شفیق و بلبلان شکر شکن شیرین گفتار به ساحل آرام رسیده که در غیر اینصورت روبهان پنیر دزد از کلاغان مادر مرده بی نوا چنانشان بکوفتند با گرز گران ، کزان برتر اندیشه بر نگذرد و لاکن محاورات ما درباب شیاد ، بود و شیادی و نه صیاد و صیادی که خواجه فرمود او را بخر تا من از تباهیت بگیرم جلو!
اما به خاطر معزز مبذول نمایید که لطافت روح دوستان و حسن جمالشان دال بر ضعف در کوفتن به تاراج نفرستادن نیست! محبت بی دریغ این عناصر مطلوب هست که کالا را به دستان قدرقدرت شما می رساند چه اگر نخواهند دیگر نخواهد رسید و هیچ مرجعی را توان حمایت از متوفی ، در این مناقصه نخواهد داشتن.
بصورت کلان یا خزان این محیط پر از حیله و نیرنگ که طرفندی محتسب راه بندان شبش را نیست ما حصل جهد دوستان در جهل و حلم یاران در زهر است که اگر نمی بودند این چنین امروز بالغ بر پنج میلیون ارتزاق کننده از ابواب کنونیکال در ایران دلیران بیانباشته بود و بیش از پنجاه عرضه گر محصولات فرهنگی و غیر فرهنگی رها بند که در رقابت نه یاور هم که مجادل بودند و باریکه مسیر تا به منزل مقصودشان از معذورشان کاسته و به کنج عزلت کشیده و معقولشان را چنان آسمان هند بر آبی پشت تار نمایمان نمودار می گردید
وانگهی چنان همیشه:
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!