انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ویندوز مناسب یا اوبونتو برای .... (حل شد)  (دفعات بازدید: 2246 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
ویندوز مناسب یا اوبونتو برای .... (حل شد)
« : 03 شهریور 1395، 04:46 ب‌ظ »
سلام دوستان.این دومین پست من.دوستان من الان چند سالی میشه که از ویندوز استفاده میکنم و با ویندوز های xp،7،8،8.1،10 کار کردم و بجز سری 8 از همشون راضی بودم و کارم رو راه انداختن.استفاده من هم از کامپیوتر ایناست:بازی ویدویی،فتوشاپ و ادیت و ساختن کیلیپ عکس،وب گردی،دیدن فیلم و اینجور چیزا،تایپ تخصصی مطلب،و استفاده از برنامه های کاربردی مانند تبدیل گوشی به مانیتور دوم و استفاده از صورت بجای موس و .... در ضمن از لپتاب استفاده میکنم.
حالا تصمیم گرفتم که سیستم عاملم رو عوض و لینوکس بزنم ولی الان گیر کردم که ویندوز بهتر یا لینوکس و بعد از اونم تو این گیر کردم که اگر لینوکس رو انتخواب کردم کدوم نسخش رو نصب کنم اوبنتو یا مینت یا ....
دوستان توجه کنید من میخوام کا با سیستم عامل هم راحت باشه و زیاد چیزی از کد و برنامه نویسی چیزی نمیدونم.
ممنون میشم راهنماییم کنید و بگید ویندوز بهتر یا لینوکس و از طرفی هم راهنمایی کنید که کدوم نسخه لینوکس بهتر.
ممنون.
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1395، 02:03 ب‌ظ توسط arshiafagihihi »
gun/linux/ubunto 16.4,windows7
4gb ram

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
پاسخ : ویندوز مناسب یا اوبونتو برای ....
« پاسخ #1 : 03 شهریور 1395، 05:35 ب‌ظ »
نسخه لینوکس نه!توزیع گنو/لینوکس!
شما فعلا اوبونتو(یا اگر سیستمت ضعیفه لوبونتو یا زوبونتو)کنار ویندوز بنصب. واسه پیدا کردن معادل برنامه ها از این سایت کمک بگیرید:
alternativeto.net
مطالب این سایت رو هم اگر نخوندید حتما بخونید:
linuxbook.ir
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #2 : 03 شهریور 1395، 06:43 ب‌ظ »
ببین وقتی میاد توی دنیای جدید گنو/لینوکس به مشکلات بسیاری می‌خوری! این یک حقیقته و هممون باش رو به رو شدیم, مثلا میای می‌بینی IDM نیست, نرم‌افزار را از مغازه نمیشه خرید, یا اینکه می‌بینی سیستم فعلان میشه بعضی وقت‌ها, گنو/لینوکس هنوز اونی هم که باید باشه برای بازی که گفتی هم نیست! اگر اگر اگر واقعا دوست داری وارد دنیای جدید بشی باید از مشکلاتت نترسی و حلشون کنی و اگرم خیلی شوق اومدن نداری از همون ویندوز استفاده کن نیازی نیست خودت را درگیر یه دنیای جدید که اولش هم سخته بکنی!

اگر واقعا ویندوز همونی هست که می‌خوای اصلا نیازی نداری اوبونتو نصب کنی مگر اون حس کنجکاوی یا حس تست یه چیز جدید یا ...

برای مثال ما اینجا فتوشاپ نداریم, بازی هم باید به دلار از استیم بخری :)

نکته اینه که اگر خواستی گنو/لینوکسی بشی ازش فرار نکن و خاطره‌ی بد فقط تو ذهن خودت نساز! گنو/لینوکس واقعا خوبه از مشکلات روزای اولت فرار نکن!

ویرایش:

من مینت یا اوبونتو گنوم را برای شروع پیشنهاد میدم!
« آخرین ویرایش: 03 شهریور 1395، 06:44 ب‌ظ توسط Invoker »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
« پاسخ #3 : 03 شهریور 1395، 08:38 ب‌ظ »
سلام.
ویندوز و لینوکس هرو دوی اونها خوبن و هیچ سیستم عاملی از اون یکی بهتر نیست، بلکه کاربردهاشون با هم فرق داره.
نیازهایی که شما از سیستم عامل داری، ویندوز بهتر برطرف می کنه. اگر رشته ی تحصیلی شما مرتبط با کامپیوتر نیست اجباری به استفاده از لینوکس نداری. ولی اگه رشته ی تحصیلی شما مرتبط با کامپیوتر باشه در کنار ویندوز حتما باید لینوکس رو خوب بلد باشی وگر نه توی این رشته کارت گیر می کنه.

رشته ی من کامپیوتر هست و الان لینوکس و ویندوز رو کنار هم دارم، چون هر کدوم از اونها یک سری از نیازهای من رو برطرف میکنن.

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #4 : 04 شهریور 1395، 03:02 ب‌ظ »
سلام دوستان.این دومین پست من.دوستان من الان چند سالی میشه که از ویندوز استفاده میکنم و با ویندوز های xp،7،8،8.1،10 کار کردم و بجز سری 8 از همشون راضی بودم و کارم رو راه انداختن.استفاده من هم از کامپیوتر ایناست:بازی ویدویی،فتوشاپ و ادیت و ساختن کیلیپ عکس،وب گردی،دیدن فیلم و اینجور چیزا،تایپ تخصصی مطلب،و استفاده از برنامه های کاربردی مانند تبدیل گوشی به مانیتور دوم و استفاده از صورت بجای موس و .... در ضمن از لپتاب استفاده میکنم.
حالا تصمیم گرفتم که سیستم عاملم رو عوض و لینوکس بزنم ولی الان گیر کردم که ویندوز بهتر یا لینوکس و بعد از اونم تو این گیر کردم که اگر لینوکس رو انتخواب کردم کدوم نسخش رو نصب کنم اوبنتو یا مینت یا ....
دوستان توجه کنید من میخوام کا با سیستم عامل هم راحت باشه و زیاد چیزی از کد و برنامه نویسی چیزی نمیدونم.
ممنون میشم راهنماییم کنید و بگید ویندوز بهتر یا لینوکس و از طرفی هم راهنمایی کنید که کدوم نسخه لینوکس بهتر.
ممنون.
من اوبونتو رو پیشنهاد میدم به دلیل این که انجمن هاش زیاده و مشکلت رو زودتر مینونی حل کنی.
خودم یه کاربر ویندوز بودم که بطور کامل اومدم روی اوبونتو.
اوبونتو محیط کاربری ساده‌ای داره. تقریبا کامل هم هست.
برای فتوشاپ و کارهای گرافیکی نرم‌افزار معادل داریم.
برای بازی از استیم استفاده می کنم. فقط باید بازی ها رو بخری! البته بازی مجانی هم داره.
برای فیلم VLC
برای بارگیری کردن از PDM میتونی استفاده کنی.
برای وبگردی همون فایرفاکس خودمون...
تغریبا واسه همه کار هایی که انجام میدی معادل هست.

اینو یادت باشه گنو/لینوکس ویندوز نیست!
یه سری چیزا فرق داره. ولی نترس و سعی کن باهاش رو به رو شی.
اوبونتو برای این ساخته شده که همه استفاده کنن پس اگر کسی گفت اگر رشتت رایانه نیست استفاده نکن حرف درستی نیست :).
اوبونتو برای کاربر عادی ساخته شده پس یعنی راحته.
سختیش هم تا اونجاییه که متوجه بشید چجوری مشکلات رو حل کنید.
اینجا ما چیزی به نام نشد نداریم و سیستم هامون رو بر اساس علاقمون شخصی سازی می کنیم.

اگر حس می کنی نمی تونی یهو بطور کامل بیای اوبونتو، اشکال نداره کنار ویندوز نصبش کن. بعدا میتونی تصمیم بگیری :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین Ubuntu_Like

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
  • زیبایی واقعی در لینوکس است
« پاسخ #5 : 04 شهریور 1395، 03:47 ب‌ظ »
هرکسی متناسب با کارش سیستم عامل انتخاب میکنه.
خوب مطلق یا بد مطلق نداریم و هردو خوب هستن شما ببین با کدومش کارت بهتر راه میفته انتخاب کن نصب کن و اونیکی رو بصورت مجازی بالا بیار

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 04 شهریور 1395، 04:59 ب‌ظ »
ممنون.
من اوبونتو رو پیشنهاد میدم به دلیل این که انجمن هاش زیاده و مشکلت رو زودتر مینونی حل کنی.
خودم یه کاربر ویندوز بودم که بطور کامل اومدم روی اوبونتو.
اوبونتو محیط کاربری ساده‌ای داره. تقریبا کامل هم هست.
برای فتوشاپ و کارهای گرافیکی نرم‌افزار معادل داریم.
برای بازی از استیم استفاده می کنم. فقط باید بازی ها رو بخری! البته بازی مجانی هم داره.
برای فیلم VLC
برای بارگیری کردن از PDM میتونی استفاده کنی.
برای وبگردی همون فایرفاکس خودمون...
تغریبا واسه همه کار هایی که انجام میدی معادل هست.

اینو یادت باشه گنو/لینوکس ویندوز نیست!
یه سری چیزا فرق داره. ولی نترس و سعی کن باهاش رو به رو شی.
اوبونتو برای این ساخته شده که همه استفاده کنن پس اگر کسی گفت اگر رشتت رایانه نیست استفاده نکن حرف درستی نیست :).
اوبونتو برای کاربر عادی ساخته شده پس یعنی راحته.
سختیش هم تا اونجاییه که متوجه بشید چجوری مشکلات رو حل کنید.
اینجا ما چیزی به نام نشد نداریم و سیستم هامون رو بر اساس علاقمون شخصی سازی می کنیم.

اگر حس می کنی نمی تونی یهو بطور کامل بیای اوبونتو، اشکال نداره کنار ویندوز نصبش کن. بعدا میتونی تصمیم بگیری :)
سلام.ممنون که راهنمایی کردید و من هم از راهنمایی شما و دوستان استفاده  تصمیم گرفتم هردو سیستم عامل رو باهم نصب و داشته باشم اما یک مشکلی داشتم که در یک پست جدید آنرا مطرح کردم ولی کسی پاسخی نداد و به همین خاطر اینجا هم مطرحش میکنم.
مشکل من در چگونگی نصب اوبونتو 16.4 کنار ویندوز و پارتیشن بندی است که در پایین بیشتر توضیح میدهم.
سلام دوستان. بالاخره تصمیم به نصب سیستم عامل گنو/لینوکس اوبونتو 16.0 در کنار سیستم عامل ویندوز 7 گرفتم.
به من گفتند اول ویندوز رو نصب و بعدش ابونتو رو نصب کنم در غیر این صورت ویندوز اجازه ورود به اوبونتو رو نمیده.
فقط میخواستم بدونم برای پارتیشن بندی با سیستم نصب ویندوز تنها دو نوع درایو میشه درست کرد که یک نوعش مربوط به اطلاعات خودمون شامل عکس و اینجورجیزها میشه و یکیشم درایو ویندوز که اونجا خود ویندوز و برنامه هاش قرار میگیره.واسه ساخت درایو های root و Swap چجوری باید این کار رو بکنم.واینکه من میخوام 2 درایو واسه اطلاعات خودم و 3 درایو شامل درایو root و Swap و windows داشته باشم.
برای فضا هم 70 گیگ برای ویندوز و 50 گیگ به روت و هرچی که شما بگید رو برای swap و بقیش رو تقسیم بر دو بکنم و در 2 درایو خودم واسه اطلاعاتم استفاده بکنم.
این هم مشخصات لپتابم:
intel® core ™ i5-4200u 1.6GHz with turbo boost up to 2.6GHz
amdradeon™r7 m265 with 2 gb dedicated vram
500 gb hdd
4 gb ddr3 l memory
ممنون میشم راهنماییم کنید.
4gb ram

آفلاین harand

• Full Member
  • *
  • ارسال: 158
« پاسخ #7 : 04 شهریور 1395، 07:00 ب‌ظ »
   اموزش نصب اوبونتو کنار ویندوز:http://www.aparat.com/v/mQr1k
« آخرین ویرایش: 04 شهریور 1395، 07:02 ب‌ظ توسط harand »

آفلاین arshiafagihihi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 05 شهریور 1395، 08:21 ب‌ظ »
   اموزش نصب اوبونتو کنار ویندوز:http://www.aparat.com/v/mQr1k
ممنونم.با دیدن فیلم استاد جادی که شما لینکش رو دادید مشکلم حل شد
4gb ram